raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Coane Raffa totusi cum sta treaba ?Vad ca nu accepti nici o varianta postata in ultima vreme ? (nu doar pe acest topic)Esti bara bara cu site-ul vecin ? Nu ne lamuresti si pe noi cum sta treaba, pentru ca vad ca stii cele mai multe informatii."Coane Raffa"?!Si...cu cine ar trebui sa cred ca discut? Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 "Coane Raffa"?!Si...cu cine ar trebui sa cred ca discut? Te cam dai la fund. Oare de ce ? Ce ai de ascuns ? 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Te cam dai la fund. Oare de ce ? Ce ai de ascuns ?Dar tu? ;) Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Dar tu? ;) Eu nu te cunosc.Daca iti arunc un nume, iti va spune ceva ?Raspunde la ce te-am intrebat , daca doresti sa lamuresti lumea. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Eu nu te cunosc.Daca iti arunc un nume, iti va spune ceva ?Raspunde la ce te-am intrebat , daca doresti sa lamuresti lumea.In primul rand observ ca esti putin nervos. Calm, lasa frustrarea deoparte.Si nu in ultimul rand poti uita ce vrei sa afli. Nu dau explicatii nimanui, cu atat mai putin tie. ;) 5 24 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 In primul rand observ ca esti putin nervos. Calm, lasa frustrarea deoparte.Si nu in ultimul rand poti uita ce vrei sa afli. Nu dau explicatii nimanui, cu atat mai putin tie. ;) De ce as fi nervos ?Mersi de confirmare (faptul ca esti implicat cu site-ul celalalt).Daca nu erai puteai sa faci postarea fara sa ma iei la misto. Nu ai decat sa dai socoteala membrilor de aici de care ti-ai batut joc. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 De ce as fi nervos ?Mersi de confirmare (faptul ca esti implicat cu site-ul celalalt).Daca nu erai puteai sa faci postarea fara sa ma iei la misto. Nu ai decat sa dai socoteala membrilor de aici de care ti-ai batut joc.In regula. Fa o plangere. Bye-bye! 5 24 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Nu mai ma intereseaza ce crezi.Bine ca mi-ai confirmat. :no2 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Nu mai ma intereseaza ce crezi.Bine ca mi-ai confirmat. :no2 Fraiere, opreste-te din scris. Te dai de gol si pe urma iar ajungi sa schelalai pe langa stapan.Cat despre gandit, lasa-i pe altii sa traga concluzii. Tu esti depasit de situatie. 5 24 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Fraiere, opreste-te din scris. Te dai de gol si pe urma iar ajungi sa schelalai pe langa stapan.Cat despre gandit, lasa-i pe altii sa traga concluzii. Tu esti depasit de situatie.Ca sa te plagiez. In regula. Fa o plangere. Bye-bye! 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Fraiere, opreste-te din scris. Te dai de gol si pe urma iar ajungi sa schelalai pe langa stapan.Cat despre gandit, lasa-i pe altii sa traga concluzii. Tu esti depasit de situatie.Si inca ceva.Vorbeste frumos ca ai o varsta destul de inaintata.Nu te-am facut inca badie. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Miky ce cont ai dincolo pe info ? Cumva Legolasfostulfotbalist16 ?Glumești? Nici vorbă, blambecule! Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Glumești? Nici vorbă, blambecule! Nu am voie sa intreb ? 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Glumești? Nici vorbă, blambecule!Lasa-l. E doar idiot. 6 24 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 3, 2017 In regula. Fa o plangere. Bye-bye! https://youtu.be/GHZvFd44yAU 2 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Lasa-l. E doar idiot. Idiot esti tu si prietena ta. 1 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 1 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Tot nu ai raspuns ce legatura ai tu cu banarile din ultima vreme.Sa nu raspunzi cand esti luat la intrebari. :laugh2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Care 50.000 ...ca se vorbeste de pe o zi pe alta de sute de mii ...saptamana viitoare se va discuta de milioane ....ai de plm :slap2 Eu nu colaborez cu nimeni , joc independent si pe carca mea :)Ai primit donatie sau cum ? 7 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Nu am voie sa intreb ? Ba da. În fond, ești liber să postezi ce absurdități crezi. Cert este că, vrei să pari informat și bun cunoscător, dar dai gherlă după gherlă. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Miky ce cont ai dincolo pe info ? Cumva Legolasfostulfotbalist16 ? Te inseli aici, Lego e altcineva. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Ba da. În fond, ești liber să postezi ce absurdități crezi. Cert este că, vrei să pari informat și bun cunoscător, dar dai gherlă după gherlă. Lasa-l :)) 7 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Tot nu ai raspuns ce legatura ai tu cu banarile din ultima vreme.Sa nu raspunzi cand esti luat la intrebari. :laugh2La ce să-ți răspundă?! Sper că știi ce înseamnă semnul întrebării urmat de cel al exclamării, e dinainte de emoticoane. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Tot nu ai raspuns ce legatura ai tu cu banarile din ultima vreme.Sa nu raspunzi cand esti luat la intrebari. :laugh2Să-l întrebi pe unul care a fost adus la -1700 de minusatori, ce legătură are cu banările, trebuie să ai marmeladă, în loc de creier!ai de poola mea, de unde p.m. ai apărut, frate? 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate