Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Aveti bunăvoința să îmi explicați care e treaba voastră! Uite, eu o să astept un raspuns...am să merg să mănânc apoi ma uit la un film si sper s-o reglati că deja e ciudata asta cu dubla personalitate împărțită între doua conturi...Evident ca mintea ta speciala trebuie sa rezolve si asta.Averea ta ? Doua buze si doua tatisoare ( stii oare din ce fma este replica ?)In rest este asa bine cand nu glasuiesti .....
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 3, 2017 Gata , Reghetoane , ti-ai imprastiat ura si te-ai ascuns sub chiuveta de la baie ?...am zis eu bine :)
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Huuuuooo pisarcosule clonat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 V-ati tampit ? :laugh2Ivanut vorbeste singur cu el :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 6 3
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Ia mai dati-va-n coaiele mele da frustrati ,da labagii ce-steti,ia uite'ai dracu ce comenteaza ei . E forumu pizdii mamii voastre ? Sa-i spuneti unui utilizator sau altu sa taca. Ia taceti voi in pula mea de aicea. Teai dracu sa fiti !
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 V-ati tampit ? :laugh2Ivanut vorbeste singur cu el :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2S-a tampit pusarcosu care ti-e mentor, traieste sa se cloneze.
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Huuuuooo pisarcosule clonat! Iesi de pe contul meu Adina !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 S-a tampit pusarcosu care ti-e mentor, traieste sa se cloneze. ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Astea 3 cica sunt prietene. Cand de fapt ele sunt cu adevarat in concurenta una cu cealalta toate avand aceeasi constitutie de piti botoxate , toate targetand aceiasi clienti. Lovesc in fete cu care nu sunt in concurenta de fapt ,ca sa-si verse frustrarea. Doamne fereste-totul e cu susul in jos.Ce proasta ești 41
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Ce proasta eștiVorbesti despre tine? Eu nu ma cred femeie ca iubitul tau. Am pula. Sa vin sa-ti umplu gura cu ea?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Vorbesti despre tine? Eu nu ma cred femeie ca iubitul tau. Am pula. Sa vin sa-ti umplu gura cu ea?=)) ce iubit ? Eu nu mai am iubit de un an :) 41
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Sa-i umpli gurița la draga de ma-ta 40
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 =)) ce iubit ? Eu nu mai am iubit de un an :)S-a tampit de tot. Nu o baga in seama. :D
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 De ce? Nu esti in domeniu pentru a ti se umple gura? Pai chiar o sa vin ,si nu o sa stii ca eu sunt Ivann Turbinca de pe forum ,decat cand o sa scriu recenzia. O sa am satisfactia ca mi-ai supt-o , si dupa aia o sa stie toata lumea. Asa ca ai grija cum vorbesti ,cu cat esti mai obraznica aici ,cu atat o sa fiu eu mai obraznic sa-ti infig pula mai bine pe gat,sa te ineci cu ea,sa-ti curga rimelul de pitipoanca pe obraji.
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 De ce? Nu esti in domeniu pentru a ti se umple gura? Pai chiar o sa vin ,si nu o sa stii ca eu sunt Ivann Turbinca de pe forum ,decat cand o sa scriu recenzia. O sa am satisfactia ca mi-ai supt-o , si dupa aia o sa stie toata lumea. Asa ca ai grija cum vorbesti ,cu cat esti mai obraznica aici ,cu atat o sa fiu eu mai obraznic sa-ti infig pula mai bine pe gat,sa te ineci cu ea,sa-ti curga rimelul de pitipoanca pe obraji.Ti-am zis sa iesi de pe contul meu.Adina tu esti turca ? 2 3
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Sa-i umpli gurița la draga de ma-ta Zii rapandulei de Adina sa iasa de pe contul meu ca nu ii mai dau de mancare.Sa vezi ce slabeste pe urma. 1 3
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Ti-am zis sa iesi de pe contul meu.Adina tu esti turca ?E o Adina cu pula aici. Vrei sa o sugi si tu?
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 E o Adina cu pula aici. Vrei sa o sugi si tu? Iesi de pe contul meu, esti turca ? 1 3
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Sunt bisexual. Nu m-ar deranja sa mi-o suga si un barbat si o femeie . Deep amandoi.
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Ia uite cine e stiuletaru aici de fapt: pisarcosu clonatu. Ahahahaha
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Pisarcosul stiuletar S-a clonat azi in hambarCand un stiulete infigeaIn curu-i larg usor alunecaSi cu curul plin el gandea: Ce ar fi sa ma clonezProstia s-o debitezSa ma dau Ivan TurbincaSa musc lumea de opinca Sa ma dau si drept AdinaLumii sa ii sting luminaSi intunericul din mineSa ajunga in latrineSa verse tot pisalauSa imi vina mie in guraSa ma satur si de pulaSa mananc cacat mai bineSi pisat sa beau ma tine Toata ziua toata noapteaColind forumul si parteaPartea mea din toate asteaSunt stiuletii de la Miky Sunt invidios de kikiCa stiuletii mei-s mai mariSi-n cur ii indes mai tariCel mai tare mincinosInfractor si baligosSunt eu si-un stiulet frumosPe care-l indes in curSi cand nu sunt multumitDevin jeg si artagosClonez curve si slobozEu mananc non stop si beauPana m-o bana Miau-Miau
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 3, 2017 Pisarcosul stiuletarS-a clonat azi in hambarCand un stiulete infigeaIn curu-i larg usor alunecaSi cu curul plin el gandea: Ce ar fi sa ma clonezProstia s-o debitezSa ma dau Ivan TurbincaSa musc lumea de opinca Sa ma dau si drept AdinaLumii sa ii sting luminaSi intunericul din mineSa ajunga in latrineSa verse tot pisalauSa imi vina mie in guraSa ma satur si de pulaSa mananc cacat mai bineSi pisat sa beau ma tine Toata ziua toata noapteaColind forumul si parteaPartea mea din toate asteaSunt stiuletii de la Miky Sunt invidios de kikiCa stiuletii mei-s mai mariSi-n cur ii indes mai tariCel mai tare mincinosInfractor si baligosSunt eu si-un stiulet frumosPe care-l indes in curSi cand nu sunt multumitDevin jeg si artagosClonez curve si slobozEu mananc non stop si beauPana m-o bana Miau-MiauMai umblă un pic pe la ritm! 4
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Mai herr Picon, ce-ai cu mine ? Te iei dupa idiotul ala de Laury ? Pai cretinul la 3-4 zile dupa inregistrare i-a casunat pe mine, nu stiu de ce, ca nu am recenzii si ca postez nu stiu ce aberatii. Si a inceput total aiurea cu minusurile. Pai ce ti-am facut eu ? 1
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Decembrie 3, 2017 Mai umblă un pic pe la ritm!E facuta instant si la primul impuls ,n-am stat s-o gandesc sau s-o corectez,s-o perii intelegi tu?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum