Sari la conținut

Eva 0731292942

Postări Recomandate

dupa ceva incercari ratate (vezi posturi anterioare), am prins-o la telefon si a respectat programarea intocmai...uraa

locatia, cunoscuta pt ca am fost la alexa, este f ok, pta alba iulia, bloc smecher, baie cu ce trebuie (geluri barbatesti, prosop curat, papuci), poate doar canapeaua extensibila putea fi inlocuita de un pat mai moale... 9

eva - frumoasa la fata, bruneta cu ochi superbi, tate mari, molcute, superbe, picioare frumoase, pasa rasa, curata si frumos mirositoare, stramta, poate nu ar strica un pic de sala pt un corp mai tonifiat, dar e foarte misto si asa 9,5

prestatia, dupa dus, a inceput cu mangaieri si pupaturi, saruta dar parca are retineri, nu e tocmai un fk (a spus "in functie de compatibilitate" deci e  acoperita ), am molfait tatele alea meseriase,dupa care m-am dus eu sa explorez pasarica, o placere. gigel era gata de atac, asa ca am trecut la normal protejat, in lingura, apoi din lateral, misionar, iar cand am obosit am rugat-o sa imi faca oral, neprotejat, cu care m-a si terminat (CIM). oralul e soft, placut, nu deep, dar ok, variaza viteza, adancimea, presiunea, se joaca cu mana pe outele mele, e placut si CIM e un plus mare, nu exceleaza dar e placut si il face pe termen lung...

am stat un pic de vorba despre forum, respectarea programarilor, pretentii aiurea de la clienti, chestii, apoi am revenit la pupaturi, oral ea mie (tot neprotejat), mai bun ca prima oara, s-a simtit gigel in mare forma si l-am imbracat, am pus-o pe ea deasupra si m-a calarit serios. participa, schimba unghiul, foloseste bazinul, se baga in tine, te trage in ea, vine mai in fata, se trage in spate, e f placut, mai ales ca pot pipai si molfai tatele acelea fantastice... a prestat deasupra cred ca 20-25 de minute, apoi am trecut eu la misionar, si apoi iar oral si iar normal pana am terminat. 

de remarcat ca atat la oral cat si la normal cu ea deasupra nu a facut deloc nazuri, a supt si m-a futut cate 15-20 si ceva de minute fara sa cracneasca. 

normalul incepe cu ceva gel, probabil ca nu se umezeste suficient natural, dar in rest e stramta si participativa.

oral ne cu CIM 8.5

normal protejat 9,5 excelent

per total o ora si un pic cu 2 finalizari, 200 ron bine de tot investiti.

a meritat sa mai incerc dupa tristele experiente, am cunoscut o fata care merita cel putin o data.

de revenit claaaar!

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Buna seara dragi cititori si alergatori dupa senzatii tari mai ceva decat cele date de ciocolata Rom ..

Va scriu pe considerentul faptului ca doar ce m-am intors de la detinatoarea topicului siam incheiat seara cu o surpriza ce nu ma asteptam sa fie asa de placuta .

Ca sa incep de la inceput am sunat-o pe la ora 3 parca aproape de 4 dupamasa si am convenit amandoi sa ne vedem in seara asta la 10.

Proactiv, la o ora mai inaintata i-am mai trimis un mesaj de confirmare ( cum cred ca totusi ar trebui sa faca orice barbat/baiat care isi plimba degetele pe aici ...just for common sense ) la care ea mi-a reconfirmat de asemenea ca totul ramane cum am stabilit.

Si bate ceasul...si ajung la ea:

locatia o stiti : 10 cu tot ce ii trebuie

Eva : fratilor fata e de 9 cu steluta, niste ochi mari frumosi , caprui, cu niste sclipiri in ei de iti vine sa o manaci, un zambet dulce , mai retinuta dar tinand cont ca a fost si prima noastra intrevedere e de inteles

Actiunea: 

Oral: cum s-a mai spus pe aici , nu iti trage toata viata din tine dar e placut. in cazul meu a fost soft si de durata ceea ce nu m-a deranjat...cu scuzele de rigoare fata de ea pentru amorteala provocata :))) deci o nota corecta 8.5

Normal: nu am apucat sa incercam mai mult decat misionarul pt ca combinatia aia de zambet/ochi m-au cam slabit de inima putintel :)))) pt asta se cere revansa  :blushing2

durata dtd undeva la 35 - 40 de minute

Amenda: 200 pt o ora cu o fata care mi-a fost chiar pe film :D

Multumesc ochi misto  :kiss2

Ne revedem curand si sper, ca asa cum am zis, aud vesti bune  :wink2

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns Vineri la Eva si experienta cu ea a fost ....mediocra. Ma asteptam la altceva si cred ca am prins o intr o pasa proasta sau chimia a lipsit cu desavirsire.

Eva este frumoasa, cu tate mari si un pic moi, cu 3 kg in plus. Am facut un semi fk si dupa dus a trecut direct la un oral cam banal si scurt. A urmat normalul si chiar cand sa o bag, ups suna telefonul fetei. Se scuza, se duce la buc sa il dea pe mute si revine dar nu rapid. Mare turn off! Ma rog, revine si trecem la treaba cu ea deasupra. Am avut impresia ca o doare si cand am trecut in doggy si a luat perna sub ea, lipita de burta. Acum ma gandesc ca a avut un discomfort, ceva! Am terminat rapid, dus, 150 de lei si am plecat. Aaaa....fata ei mi a amintit cumva de o domnita care este retrasa si lucra in celebrul cuib de la Vogue.

Cred ca as reveni daca as prinde o in toane bune.

Note....nu dau de data asta.

Je

• Like 7
Link spre comentariu

Am ajuns ieri pe la ea, buna pustoaica, putin cam retinuta, misto timiditatea ei, mie imi place, a facut si fk, ma intreba si de cim, se gadila in ureche, mie mi.a placut, si nu doar mie, au mai fost si niste prieteni la ea si eu ramasesem in urma....

Note: Oral 8.5p

Normal 8, nu simte ce trebuie, nu initiaza, asteapta de la tn tot, dar ea e f buna.

Gfe 8, ma mai duc si maine, vedem cum misca.

Locatie 9.

Igiena 10.

Imi place mult, plec cu ea la munte, daca ma lasa Alexa.

Halat 150, 30 min.

• Like 10
  • Minus 14
Link spre comentariu

Am trecut si eu pe la Eva. Locatie si modalitate de contact cunoscute. Camera de lucru cam nearanjata, canapeaua cam pe duca, sincer nu e tocmai mediul perfect pentru aceasta activitate. Fata, in schimb, este draguta, i-ar trebui putina sala pentru colaceii de pe solduri, unde este putin cam lata oricum. Are o cicatrice care pare sa spuna mai multe (n-am intrebat-o ce si cum, nici ea nu a spus) si un tatuaj. Am stat doar o finalizare, achitat 150.

Eva - nota 8: draguta, zambitoare, dar in acelasi timp timida, speriata parca.

OP - 8: nu exceleaza, poate si pentru ca a fost protejat, la cererea mea

NP - 8: am inceput cu ea deasupra, se misca binisor, am schimbat misionar, apoi capra, cand a si luat perna sa o puna sub ea, am finalizat asa in balonas.

Concluzie: desi alti confrati sunt incantati de fata, pe mine nu m-a impresionat. Nici nu pot spune ca a fost rau, a fost o experienta ok, dar nu stiu daca as mai repeta-o.

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...