Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin

De ce sa mai cumparam conturi SP ,  sau de ce se mai vand ? Ce beneficii mai au conturile SP ? Poate isi face @pisicut timp sa raspunda .

Hahahaha!!! V-a tras-o pana la urma pisicul! Ati avut si voi putere o perioada de timp, iar acum realizati c-ati dat banii degeaba si tot prosti ati ramas! Vorb-aia: "da-i prostului putere si-abia atunci il vei cunoaste cu adevarat"!

Iti este dor sa mai banezi aiurea, dupa bunul tau plac? Si-a dat seama motanul, ca de fapt pierde cu conturile astea, iar tu si trupa ta de retardati, ati ramas cu buza umflata!! 

Ce v-a tras-o si ce ma bucur!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :rax2  :rax2  :rax2

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Hahahaha!!! V-a tras-o pana la urma pisicul! Ati avut si voi putere o perioada de timp, iar acum realizati c-ati dat banii degeaba si tot prosti ati ramas! Vorb-aia: "da-i prostului putere si-abia atunci il vei cunoaste cu adevarat"!

Iti este dor sa mai banezi aiurea, dupa bunul tau plac? Si-a dat seama motanul, ca de fapt pierde cu conturile astea, iar tu si trupa ta de retardati, ati ramas cu buza umflata!!

Ce v-a tras-o si ce ma bucur!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2 :rax2

Ce-ar fi sa se razbune cei ce au fost banati si sa ii minuseze pe aia care aveau sp si acum nu au?
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau

Ce v-a tras-o si ce ma bucur!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :rax2  :rax2  :rax2

Nu vezi ca au cam disparut toti din peisaj? acum sunt mielusei. Tot niste zdrente mizerabile sunt dpmdv. Pacat, ca au distrus multe conturi ale unor oameni care inca mai aduceau informatii utile pe aici.

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

De ce sa mai cumparam conturi SP , sau de ce se mai vand ? Ce beneficii mai au conturile SP ? Poate isi face @pisicut timp sa raspunda .

Nu raspunde ca e un lake,un laș,mi-as pula-n rada lui

...Si ce beneficiu ai considerat mai exact spus că poată sa aducă pana acum un cont SP? In ziua de azi tu ceri asa ceva la drumul mare, in mijlocul la atâția oameni? Poate că mulți ne-am trezit din marea minciună a lumii în care trăim...si plangaciosii ca tine stau sa facă doar umbră pământului!

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

@ mufassa

Nu le-a tras-o absolut deloc. Pacat omule ca inca n-ai inteles toata tarasenia si cine s-a aflat (se afla) in spatele ei.

Mai gandeste-te.

Pai in spatele la toata tarasenia asta, sigur se afla motanul, asta e clar! Numai ca la un moment dat, si-a dat seama ca-si ingroapa singur "afacerea" si le-a redus retardatilor din putere! Cel putin, asa vad eu lucrurile! Lumineaza-ma te rog, daca tu stii altceva! ;)  :hihat

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

...Si ce beneficiu ai considerat mai exact spus că poată sa aducă pana acum un cont SP? In ziua de azi tu ceri asa ceva la drumul mare, in mijlocul la atâția oameni? Poate că mulți ne-am trezit din marea minciună a lumii în care trăim...si plangaciosii ca tine stau sa facă doar umbră pământului!

Umbra pamantului face o  putoare ca tine .

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham

salut,

Aparent pisicuts isi bate joc de noi, cei platitori.

Azi am observat ca nu mai pot da NICI UN PUNCT DE REPUTATIE NEGATIVA.

Nu am vazut nici un anunt in care sa mentioneze ca aceste conturi SP speciale cica nu mai pot da reputatie NEGATIVA.

Bravo Pisicuts, asta da inselaciune...nu e normal DELOC !!!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

salut,

Aparent pisicuts isi bate joc de noi, cei platitori.

Azi am observat ca nu mai pot da NICI UN PUNCT DE REPUTATIE NEGATIVA.

Nu am vazut nici un anunt in care sa mentioneze ca aceste conturi SP speciale cica nu mai pot da reputatie NEGATIVA.

Bravo Pisicuts, asta da inselaciune...nu e normal DELOC !!!

ai puncte negative?
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu e frumos ce a făcut Pisicuts.

E treaba lui ce face...dar mi se pare normal ca:

1) - sa anunte orice schimbare.

[Te poti gandi ca la un contract intre 2 terti] - orice modificare care intervine, partile trebuie anuntata - asa e normal si firesc

2) - sa fiu acuzata pe nedrept si cu amenintari ca mi se baneaza contul ca fac "mizerii"

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

E treaba lui ce face...dar mi se pare normal ca:

1) - sa anunte orice schimbare.

[Te poti gandi ca la un contract intre 2 terti] - orice modificare care intervine, partile trebuie anuntata - asa e normal si firesc

2) - sa fiu acuzata pe nedrept si cu amenintari ca mi se baneaza contul ca fac "mizerii"

:iagree

• Like 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Pai in spatele la toata tarasenia asta, sigur se afla motanul, asta e clar! Numai ca la un moment dat, si-a dat seama ca-si ingroapa singur "afacerea" si le-a redus retardatilor din putere! Cel putin, asa vad eu lucrurile! Lumineaza-ma te rog, daca tu stii altceva! ;) :hihat

Cine ce sa stie de fapt? Acelor "retardati" nu le-a dat prin minte că orice forum încetează in momentul in care prea mulți membrii sunt banati...? Priveste la amicul tau de mai sus, ăla a reacționat cand i-am spus intr-un mod simpatic ce gândesc...aparandu-se ca si cum cine stie ce "tarasenie" făcuse! Voi ăstia care va faceți ca nu vedeti...vreti să va usture ochii de-atâta "lumină"!
  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...