jollyjoker Reputație: 6 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 De ce sa mai cumparam conturi SP , sau de ce se mai vand ? Ce beneficii mai au conturile SP ? Poate isi face @pisicut timp sa raspunda . 3 Link spre comentariu
happypappy144 Reputație: -411 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 De ce sa mai cumparam conturi SP , sau de ce se mai vand ? Ce beneficii mai au conturile SP ? Poate isi face @pisicut timp sa raspunda .Nu raspunde ca e un lake,un laș,mi-as pula-n rada lui 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Nu raspunde ca e un lake,un laș,mi-as pula-n rada luiÎn rada portului? 2 1 Link spre comentariu
danela_ Reputație: -160 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:în lumea ta Oras:în lumea ta Partajează Postat Decembrie 5, 2017 De ce sa mai cumparam conturi SP , sau de ce se mai vand ? Ce beneficii mai au conturile SP ? Poate isi face @pisicut timp sa raspunda .Îți dai puncte singur 2 9 Link spre comentariu
mufasa Reputație: -103 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Partajează Postat Decembrie 5, 2017 De ce sa mai cumparam conturi SP , sau de ce se mai vand ? Ce beneficii mai au conturile SP ? Poate isi face @pisicut timp sa raspunda . Hahahaha!!! V-a tras-o pana la urma pisicul! Ati avut si voi putere o perioada de timp, iar acum realizati c-ati dat banii degeaba si tot prosti ati ramas! Vorb-aia: "da-i prostului putere si-abia atunci il vei cunoaste cu adevarat"! Iti este dor sa mai banezi aiurea, dupa bunul tau plac? Si-a dat seama motanul, ca de fapt pierde cu conturile astea, iar tu si trupa ta de retardati, ati ramas cu buza umflata!! Ce v-a tras-o si ce ma bucur!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2 :rax2 4 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Îți dai puncte singursi + si - :laugh2 Link spre comentariu
happypappy144 Reputație: -411 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 În rada portului?Rasa am vrut sa zic 2 Link spre comentariu
happypappy144 Reputație: -411 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Hahahaha!!! V-a tras-o pana la urma pisicul! Ati avut si voi putere o perioada de timp, iar acum realizati c-ati dat banii degeaba si tot prosti ati ramas! Vorb-aia: "da-i prostului putere si-abia atunci il vei cunoaste cu adevarat"! Iti este dor sa mai banezi aiurea, dupa bunul tau plac? Si-a dat seama motanul, ca de fapt pierde cu conturile astea, iar tu si trupa ta de retardati, ati ramas cu buza umflata!! Ce v-a tras-o si ce ma bucur!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2 :rax2Ce-ar fi sa se razbune cei ce au fost banati si sa ii minuseze pe aia care aveau sp si acum nu au? 2 Link spre comentariu
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 @ mufassa Nu le-a tras-o absolut deloc. Pacat omule ca inca n-ai inteles toata tarasenia si cine s-a aflat (se afla) in spatele ei. Mai gandeste-te. 2 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Hahahaha!!! V-a tras-o pana la urma pisicul! Ati avut si voi putere o perioada de timp, iar acum realizati c-ati dat banii degeaba si tot prosti ati ramas! Vorb-aia: "da-i prostului putere si-abia atunci il vei cunoaste cu adevarat"! Iti este dor sa mai banezi aiurea, dupa bunul tau plac? Si-a dat seama motanul, ca de fapt pierde cu conturile astea, iar tu si trupa ta de retardati, ati ramas cu buza umflata!! Ce v-a tras-o si ce ma bucur!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2 :rax2Nu vezi ca au cam disparut toti din peisaj? acum sunt mielusei. Tot niste zdrente mizerabile sunt dpmdv. Pacat, ca au distrus multe conturi ale unor oameni care inca mai aduceau informatii utile pe aici. 4 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 6, 2017 De ce sa mai cumparam conturi SP , sau de ce se mai vand ? Ce beneficii mai au conturile SP ? Poate isi face @pisicut timp sa raspunda . Nu raspunde ca e un lake,un laș,mi-as pula-n rada lui...Si ce beneficiu ai considerat mai exact spus că poată sa aducă pana acum un cont SP? In ziua de azi tu ceri asa ceva la drumul mare, in mijlocul la atâția oameni? Poate că mulți ne-am trezit din marea minciună a lumii în care trăim...si plangaciosii ca tine stau sa facă doar umbră pământului! 5 3 Link spre comentariu
mufasa Reputație: -103 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Partajează Postat Decembrie 6, 2017 @ mufassa Nu le-a tras-o absolut deloc. Pacat omule ca inca n-ai inteles toata tarasenia si cine s-a aflat (se afla) in spatele ei. Mai gandeste-te. Pai in spatele la toata tarasenia asta, sigur se afla motanul, asta e clar! Numai ca la un moment dat, si-a dat seama ca-si ingroapa singur "afacerea" si le-a redus retardatilor din putere! Cel putin, asa vad eu lucrurile! Lumineaza-ma te rog, daca tu stii altceva! ;) :hihat 2 2 Link spre comentariu
jollyjoker Reputație: 6 Postat Decembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2017 ...Si ce beneficiu ai considerat mai exact spus că poată sa aducă pana acum un cont SP? In ziua de azi tu ceri asa ceva la drumul mare, in mijlocul la atâția oameni? Poate că mulți ne-am trezit din marea minciună a lumii în care trăim...si plangaciosii ca tine stau sa facă doar umbră pământului! Umbra pamantului face o putoare ca tine . 2 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 8, 2017 salut,Aparent pisicuts isi bate joc de noi, cei platitori.Azi am observat ca nu mai pot da NICI UN PUNCT DE REPUTATIE NEGATIVA.Nu am vazut nici un anunt in care sa mentioneze ca aceste conturi SP speciale cica nu mai pot da reputatie NEGATIVA. Bravo Pisicuts, asta da inselaciune...nu e normal DELOC !!! 1 1 Link spre comentariu
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 salut,Aparent pisicuts isi bate joc de noi, cei platitori.Azi am observat ca nu mai pot da NICI UN PUNCT DE REPUTATIE NEGATIVA.Nu am vazut nici un anunt in care sa mentioneze ca aceste conturi SP speciale cica nu mai pot da reputatie NEGATIVA. Bravo Pisicuts, asta da inselaciune...nu e normal DELOC !!!ai puncte negative? 1 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 8, 2017 ai puncte negative?Nu,le-a scos Pisicuts si ma amenintat fara nici un motiv ca ma baneaza.Deasemeni mi-a dat warning pt limbaj indecent...dar nu am vorbit urat..din contra am fost injurata degeaba de Cristiano. 1 1 Link spre comentariu
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 in cazul asta,ce e de facut? 1 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 8, 2017 in cazul asta,ce e de facut?Nu intrebi persoana care trebuie :) 1 1 Link spre comentariu
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nu-i nimic.de maine stiu ce am de facut 1 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nu-i nimic.de maine stiu ce am de facut :atm 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nu,le-a scos Pisicuts si ma amenintat fara nici un motiv ca ma baneaza. Nu e frumos ce a făcut Pisicuts. 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nu e frumos ce a făcut Pisicuts. E treaba lui ce face...dar mi se pare normal ca:1) - sa anunte orice schimbare. [Te poti gandi ca la un contract intre 2 terti] - orice modificare care intervine, partile trebuie anuntata - asa e normal si firesc2) - sa fiu acuzata pe nedrept si cu amenintari ca mi se baneaza contul ca fac "mizerii" 1 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 8, 2017 E treaba lui ce face...dar mi se pare normal ca:1) - sa anunte orice schimbare. [Te poti gandi ca la un contract intre 2 terti] - orice modificare care intervine, partile trebuie anuntata - asa e normal si firesc2) - sa fiu acuzata pe nedrept si cu amenintari ca mi se baneaza contul ca fac "mizerii" :iagree 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Contract, necontract, nu-l puteti da in judecata. :D 1 14 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Pai in spatele la toata tarasenia asta, sigur se afla motanul, asta e clar! Numai ca la un moment dat, si-a dat seama ca-si ingroapa singur "afacerea" si le-a redus retardatilor din putere! Cel putin, asa vad eu lucrurile! Lumineaza-ma te rog, daca tu stii altceva! ;) :hihatCine ce sa stie de fapt? Acelor "retardati" nu le-a dat prin minte că orice forum încetează in momentul in care prea mulți membrii sunt banati...? Priveste la amicul tau de mai sus, ăla a reacționat cand i-am spus intr-un mod simpatic ce gândesc...aparandu-se ca si cum cine stie ce "tarasenie" făcuse! Voi ăstia care va faceți ca nu vedeti...vreti să va usture ochii de-atâta "lumină"! 8 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum