sircvb Reputație: 194 Postat Iunie 19, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iunie 19, 2022 Adevarul e ca putine curve istețe . Nici dacă le torni cu pâlnia in cap nu pricep . Păcat . 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 On 6/19/2022 at 10:37 PM, sircvb said: Adevarul e ca putine curve istețe . Nici dacă le torni cu pâlnia in cap nu pricep . Păcat . Da. De aia o cauta lumea s-o bata :))))) dupa ce ca da 50% afara din fiecare client ... :)) TRIST.
razvan23 Reputație: 103 Postat Iulie 9, 2022 Oras:- Oras:- Postat Iulie 9, 2022 Ines e mult mai adorabila decat Ingrid..Parerea mea
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 7 minutes ago, razvan23 said: Ines e mult mai adorabila decat Ingrid..Parerea mea Eu as spune ca sunt mult mai isteata decat multe care aterizeaza prin UK si stau in loc cu anii ms
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 9, 2022 Acum 40 minute, KimInLove a spus: Eu as spune ca sunt mult mai isteata decat multe care aterizeaza prin UK si stau in loc cu anii ms Marș fă, pe topicul tău și nu mai polua topicele altor fete! Chiar nu înțelegi? 4 2 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 14 minutes ago, picon said: Marș fă, pe topicul tău și nu mai polua topicele altor fete! Chiar nu înțelegi? 🤦🏼♀️ Taci dreacu ...
Administrator pisicuts Reputație: 114435 Postat Iulie 9, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 9, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: Crezi prost :)))) raluca ii beata si in pozele astea ! 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 38 minutes ago, pisicuts said: raluca ii beata si in pozele astea ! Si drogata 😂 ea e beata de 10 ani incontinuu cand vreodata a fost treaza?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 10, 2022 Acum 16 ore, KimInLove a spus: 🤦🏼♀️ Taci dreacu ... Marș, am spus! 3 1 1
noanonymus Reputație: 427 Postat Iulie 10, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 10, 2022 Acum 17 ore, KimInLove a spus: Eu as spune ca sunt mult mai isteata decat multe care aterizeaza prin UK si stau in loc cu anii ms Ești și frumoasă și isteață și cea mai bună de pulă😍😍💋💋
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 Te mananca in cur , fa ?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 Alcoolico , tu sa dai mesaj de pe telefonul tau . Astept
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 Ia stai ca-i arat eu lui Ionut conversatiile cand te plangeai ca e prea scumpa chiria la Bristol sa te descurci pe cont propriu si la Lincoln si la Nottingham ca plateam chiria pt tine si ii produceai in 2 saptamani mi-i dadeai inapoi cu țârâita ca sa ii pui tu banii la Western boschetara Angliei . Sa va puna Dracu sa mai imi dati vreun mesaj de genul ca vezi Tu mie sa imi scrii Tu personal si vezi ca mai ai o datorie la mine de cand te futeai la Londra la Agentie pe 50£ / ora la Outcall mai aveai datorie si de la Bucuresti saracio care te futi de-o viata pt barbati si bautura
Administrator pisicuts Reputație: 114435 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 4, 2022 Acum 9 ore, KimInLove a spus: Ia stai ca-i arat eu lui Ionut conversatiile cand te plangeai ca e prea scumpa chiria la Bristol sa te descurci pe cont propriu si la Lincoln si la Nottingham ca plateam chiria pt tine si ii produceai in 2 saptamani mi-i dadeai inapoi cu țârâita ca sa ii pui tu banii la Western boschetara Angliei . Sa va puna Dracu sa mai imi dati vreun mesaj de genul ca vezi Tu mie sa imi scrii Tu personal si vezi ca mai ai o datorie la mine de cand te futeai la Londra la Agentie pe 50£ / ora la Outcall mai aveai datorie si de la Bucuresti saracio care te futi de-o viata pt barbati si bautura te-o enervat foarte tare raluca , asa-i inesuka ?? 1
dolo14nebunu Reputație: 12 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:Biucharest Oras:Biucharest Postat Decembrie 4, 2022 Fa Ines, cum o mai gasesc pe Ralu my love? Fara misto intreb.
andrei825 Reputație: 2202 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2022 12 hours ago, KimInLove said: Te mananca in cur , fa ? Ionut e barbatul Ralucai, auzi la babadier "ala care a stat cu Raluca" , de parca a stat in acelasi tramvai 19 minutes ago, dolo14nebunu said: Fa Ines, cum o mai gasesc pe Ralu my love? Fara misto intreb. Italia ? 4
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 4, 2022 Inesuko, ieși fa de pe topicul fetei! 4 2 1
Georgeeu13 Reputație: 2 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 4, 2022 esti disponibila? ms 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 7 hours ago, dolo14nebunu said: Fa Ines, cum o mai gasesc pe Ralu my love? Fara misto intreb. Cum ai gasit-o si cand era sus la Dristor in garsoniera si ai futut-o pe o sticla de Vin si COX cu French Kiss inclus si o ora in plus oferita gratis;) 🤫 eu nu ma interesez de soarta alcoolistelor proaste si ieftine , caut-o singur In Anglia sugea pula neprotejat pt indienii pe care eu ii refuzam :))) your Love sa-i spui sa iasa din depresie si sa lase banii la Western pt puli si sa cumpere produse de igiena , mai ales spray de camera si abia apoi sa ai tupeul sa mi te mai adresezi mie vreodata🫠
covidu Reputație: 280 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 4, 2022 Fa rupto, ai uitat cand stateai la rin si o divinizai? 1
sircvb Reputație: 194 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Decembrie 4, 2022 Spania !! Colegi . Mai exact tenerife . Am vazut mai sus intrebarea
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 1 hour ago, covidu said: Fa rupto, ai uitat cand stateai la rin si o divinizai? Aia era vrajeala s-o ajut sa faca bani ca ea era prea proasta . Eu atrag clientii din vorbe . N-am stres. Eu n-am cum sa fiu rupta , de mine nu se spunea ca am pizda larga la 24 ani cum imi spuneau de ea clientii mei din Oradea mesajul ei de prezentare de pe prima pagina este compus in totalitate de mine . Si tastat tot de mine. marș la coteț !
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 1 hour ago, sircvb said: Spania !! Colegi . Mai exact tenerife . Am vazut mai sus intrebarea A ajuns de unde a plecat la 18 ani 😂 era de asteptat in Anglia nu face fata , e scumpa chiria pe Booking , rezidenta nu are fraierul meu cu care s-a futut ea beata si drogata i-a dat cu flit dupa ce o incuraja sa tina sticlute de alcool in geanta ca ultima boschetara Eu il tineam de fraier si Ea il lua in serios 😂 acum ma contacteaza pe mine pulile ei pe care le intretinea ea vai si amar . ia sa-l deblochez Eu pe Ionut sa vedem ce are de spus .
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 9 hours ago, andrei825 said: Ionut e barbatul Ralucai, auzi la babadier "ala care a stat cu Raluca" , de parca a stat in acelasi tramvai Italia ? Tot Raluca M. o cheama si pe Ingrid de aia si am ajutat-o cu vrajeala in Online ca sa nu-mi faca numele de ras clientii care au vizitat-o stiu ft bine ca nu mint mai ales tampitu’ ala de Dolores 🫠 care a futut-o pe droguri
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum