Sari la conținut

Delia 19 ani ( misto nubila)

Postări Recomandate

Servici: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

❤️preț: 200 de lei 30 de min ; 300 de lei 60min

Adresa este pe blv Magheru 

Programările se fac doar pe WhatsApp 0736534221

Link spre comentariu
2 minutes ago, delia-blonda said:

Servici: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

Welcome back! Stai o perioada mai îndelungată sau ești doar în trecere? 

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Ma oftic de mor ca n-am reusit sa termin!

Și am avut tot ce imi trebuia: o pofta nebună, alimentată copios pe de o parte de o oarecare abstinenta, iar pe de altă parte de cele văzute pe nimfomane.com, o programare administrată  foarte eficient, o Delia încântătoare atât la trup cat si la minte. Si tocmai de aia...

Asadar:

Locație. O garsonieră cozy, foarte curata, lângă gura de metrou de la Romana. Indicatii foarte precise de la locatara. 9.

Delia. Năucitor de frumoasa, pe alocuri surclasand fotografiile postate. Curata, discret și ademenitor parfumata. Cu o atitudine si un zâmbet care fie te ridica pe înaltul piedestal al masculinitatii, fie te duc într-o stare toropitoare de melancolie (cazul subsemnatului). Un corp statuar, tânăr și felin. In plus fată de generozitatea naturii, Delia si-a pus niste sani noi, care i se potrivesc foarte bine și cer multa atentie într-un registru tandru. 10.

Acțiune. Facut cunostinta pe indelete la o tigara si un lichid, cu o conversatie care mi-a relevat o Delia mult mai profunda decat ar spune varsta, cu o intelegere superioara a profesiei si a vietii in genere. Pupat peste tot, OP, NP, cu o implicare cvasinaturala a Deliei, într-o combinație foarte reusita de GFE si PSE. 10 pentru Delia, corigenta pentru mine.

Cost. Conform cu cel postat pe forum.

In concluzie,

Dar poate ca e un semn că e musai să revin. Multumesc, Delia, pentru o experiență intensă și plăcută, mult mai mult metafizica decât fizica.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
On 3/26/2021 at 7:44 PM, delia-blonda said:

Analul este inclus in pret? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...