Sari la conținut

Delia 19 ani ( misto nubila)

Postări Recomandate

am fost si eu

chiar inainte sa plece.

programare telefonica respectata

locatie in bloc vechi calea victoriei, dus aiurea, am tras apa la WC s-a auzit ceva groaznic, fara geluri, camera de futai misto, patul cam obosit. locatie de 5

ea - o fata frumoasa, cu figura atractiva, cu gura mare si ochi frumosi, cu corp foarte misto - picioare frumoase, cur suuuper, pasa curata si stramta, talie, tate medii faine (moi dar nu lasate) - o fata de 10

prestatia - ceva mangaieri, apoi un OP destul de ok (in contextul gumei) pt ridicarea nivelului de trai, apoi NP cu mai multe pozitii, schimbate natural, cu participare, fara graba (a zimbit cand era deasupra si o luase cu viteza, am atentionat-o si s-a calmat), o adevarata placere.

OP 8

NP 10 cu felicitari

ea - dincolo de frumusete, pare desteapta, e prietenoasa si clara in ceea ce propune. de revenit, cand se va intoarce in bucuresti

scor 150 / 1 fin / 30 min

MERCI si spor acolo unde ai plecat!

• Like 3
Link spre comentariu

dragul meu am sp ca buletinul e gratis nu trebuie sa o sugi pt el, am spus ca eu o sug doar pt bani, și chiar nu imi explic ce treaba ai tu cu buletinul meu eu zic ca ai lucruri mai bune de făcut decât sa îți pierzi timpul comentând aiurea despre mine

Aa, zi așa ! Ai supt-o doar pentru că e gratis, că altfel nu o făceai. Deșii tot n-are logică, dar fie. Prima dată așa s-a înțeles iar acum tot sunt amândouă în aceeași frază, bravo, și ai mai zis că ai supt-o că e gratis, și bine că recunoști. Sincer să fiu ? Nici nu mai știu cum am ajuns acolo, probabil ăla ar trebuii să confirme identitatea reală că doar de-aia îi și zice așa, nu ?

Probabil că da, poate ai dreptate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...