Sari la conținut

De ce te afecteaza si pe tine modificarile Codului Penal si Codulul de Procedura Penala?

Postări Recomandate

• Oras:in inima femeilor

Fratilor,ne ducem pulii de suflet ca natie,in timp ce astia se bat pe putere magistrati contra politicieni(ambele tabere merita cate o smetie dupa ceafa)UE ne va pune la zid peste cateva luni pt a ne da de exemlu iar atunci joaca s a terminat cu adevarat

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Normal ca si-a facut griji, avea in derulare  o campanie de strangere de fonduri din sms-uri in acel moment , un ONG care functioneaza cu doar 3 oameni, daca trebuia publicat toata lista donatorilor, si acelora cu 2 euro era fizic imposibil de facut.

NU e treaba angajatilor daca firma plateste darile, nu pt asta are statul organele care pot face sa  se plateasca? Sunt curioasa cum o sa intre la parnaie conducatorii cfr, fiind si ei printre datornici

http://www.khastalia.ro/mindfulness/     

http://magicamp.ro/organizatori/

Aici e bagata si Melanina Medeleanu. Sa nu imi spui ca din ONG-urile astea nu se sifoneaza bani si sa Melanina vine pe gratis pe acolo.

Si majoritatea au in spate un doctor de la spitalul de copii din sectorul 4. Membru PNL.

Coincidenta pura, nu?  VLAD VOICULESCU - MELANIA MEDELANU - DOCTOR DIN PNL - SOTIA LUI CIOLOS

Alt medic din acelasi spital cu mebrul PNL care "facea experimente pe copii si punea oase de vita cumparate din piata Obor" a fost ridicat de DGA - Constanta.

Intamplator sotia directorului DGA Constanta are un ONG care se ocupa cu formularul 301 - trimite copii in strainatate pentru operatii.

Intamplator medicul care cumpara oase si suruburi din Obor sa bage in copii era singurul autorizat in Romania sa faca aceste operatii.

Coincidenta pura, nu?

Link spre comentariu

Pot să întreb ce afiliere politică ai ?

Nu am. Mi-as fi dorit sa votez cu PNL-ul dar pur si simplu nu am putut.

Insemna sa votez cu oamenii lui Basescu.

Pe Dragnea in urasc din ficati!

USR-ul si-a dat arama pe fata! A acaparat partidul lui Nicusor Dan - prostul nici nu si-a dat seama cand l-au facut baietii pe la spate.

Este nevoie de schimbarea legilor lui Macovei ( daca e sa ne exprimam corect ). Macovei, subordonata lui Basescu.

Laturi sunt de toate partile si toate partidele.

Sa ne delimitam de orice afilieri si sa vedem lucrurile de la distanta.

La PSD, SRI si DNA e treaba imputita ( Ponta cu Kovesi si Ghita in vie, Dragnea cu Kovesi si Coldea la porc in vila SRI )

La PNL care a fost acaparat de PDL e nasol. ( Orban se contrazice pe sine, uite aici : http://adevarul.ro/news/politica/ipocrizie-sustinea-ludovic-orban-eliminarea-presedintelui-procedura-numirea-procurorilor-sefi-urma-patru-ani-1_599f0cfe5ab6550cb8479461/index.html )

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

USR-ul si-a dat arama pe fata! A acaparat partidul lui Nicusor Dan - prostul nici nu si-a dat seama cand l-au facut baietii pe la spate.

Este nevoie de schimbarea legilor lui Macovei ( daca e sa ne exprimam corect ). Macovei, subordonata lui Basescu.

La PSD, SRI si DNA e treaba imputita ( Ponta cu Kovesi si Ghita in vie, Dragnea cu Kovesi si Coldea la porc in vila SRI )

La PNL care a fost acaparat de PDL e nasol. ( Orban se contrazice pe sine, uite aici : http://adevarul.ro/news/politica/ipocrizie-sustinea-ludovic-orban-eliminarea-presedintelui-procedura-numirea-procurorilor-sefi-urma-patru-ani-1_599f0cfe5ab6550cb8479461/index.html )

In proportie de 90%, de acord cu tine!..Numai ca, iata ce monstrii naste absenteismul la vot (si eu sunt vinovat!).

Link spre comentariu
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere

Exista deci vreo scapare ? din mana psd-istilor care apara hotia adica.

In curand vad ca s-au aliat cu **spam editat**ii, criminalii, violatorii, talharii.

Ne pregatim de o noua revolutie!Se aude ca vor sa o suspende pe Kovesi din functie.Asta ar fi picatura ce ar umple paharul.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ne pregatim de o noua revolutie!Se aude ca vor sa o suspende pe Kovesi din functie.Asta ar fi picatura ce ar umple paharul.

Astia din parlament cred ca daca au majoritate pot sa arunce statul de drept si Romania in aer.

Se inseala amarnic ... sper sa asistam cum partidul PSD va fi scos in afara legii si dizolvat....atlfel vom astepta sa vedem cine arunca primul piatra in strada.

Link spre comentariu

eu zic sa iti dai foc, ca nu mai sunt alte sanse. 

hai cu torta. lasu' dracu'. 

ai numai lozinci in cap, vad in tine news flash de la national tv. 

Link spre comentariu

Taci si suge!

mha, ai bani sa mergi la fete? nu.

ai bani sa iti iei o paine? nu.

depinzi de nu stiu ce firma parazit sa nu dormi in gara? da. 

la ce pm sa acultam pe unu care nu are bani sa mearga la fete sau sa isi cumpere paine? e clar ca esti un asistat social, ai un pc la azilul ala de asistenta sociala ca tipa aia de a aruncat fete in fata metroului. ati primit niste pomana de la ue si de la restul tarii, iar voi nu stiti nici sa apreciati. 

nu ai recenzii, nu ai bani. esti asistat social. stai in banca ta calm ca o sa iti dea lumea gratis indiferent cine vine la putere. nu te strafoca.

probabil ai si ceva sifilis ca vad ca zici pe undeva ca ai fost la traseiste, dar eu cred ca nu ai fost nici acolo. macar esti sanatos; sarac dar sanatos

Link spre comentariu

mha, ai bani sa mergi la fete? nu.

ai bani sa iti iei o paine? nu.

depinzi de nu stiu ce firma parazit sa nu dormi in gara? da. 

la ce pm sa acultam pe unu care nu are bani sa mearga la fete(vad ca te afecteaza direct faptul ca nu merg la fetite) sau sa isi cumpere paine? e clar ca esti un asistat social, ai un pc la azilul ala de asistenta sociala ca tipa aia de a aruncat fete in fata metroului. ati primit niste pomana de la ue si de la restul tarii, iar voi nu stiti nici sa apreciati. 

nu ai recenzii, nu ai bani. esti asistat social. stai in banca ta calm ca o sa iti dea lumea gratis indiferent cine vine la putere. nu te strafoca.

probabil ai si ceva sifilis ca vad ca zici pe undeva ca ai fost la traseiste, dar eu cred ca nu ai fost nici acolo. macar esti sanatos; sarac dar sanatos

Vai mama ta!

Chiloti rupti in cur!

Ai inceput sa dai cu "-" ?

Ufff... mi-ai stricat sarbatorile...

Link spre comentariu

Vai mama ta!

Chiloti rupti in cur!

Ai inceput sa dai cu "-" ?

Ufff... mi-ai stricat sarbatorile...

e trist mai sa fii asa sarac incat sa ai o recenzie in atatia ani pe site-ul asta.

si atunci ai fost la ceva sifilitic, 50 de lei ohooooooooo 50 de lei numarul. tragic! te trage saracia in jos grav de tot. 

mai, dar e ok sa fii sarac atat timp cat tu vrei sa fii mai bine. daca ai fi fost sarac si voiai sa muncesti te ai fi luptat sa fie justitie, dar tu nu. tu te cunosti. esti inapt. daca este justitie tu esti in pericol sa faci si foamea, nu numai sa nu ajungi la femei. 

Link spre comentariu

e trist mai sa fii asa sarac incat sa ai o recenzie in atatia ani pe site-ul asta.

si atunci ai fost la ceva sifilitic, 50 de lei ohooooooooo 50 de lei numarul. tragic! te trage saracia in jos grav de tot. 

mai, dar e ok sa fii sarac atat timp cat tu vrei sa fii mai bine. daca ai fi fost sarac si voiai sa muncesti te ai fi luptat sa fie justitie, dar tu nu. tu te cunosti. esti inapt. daca este justitie tu esti in pericol sa faci si foamea, nu numai sa nu ajungi la femei. 

Pai n-am bani, ba!

Cu ma-ta scap mai ieftin. De la un pachet de Kent a ajuns sa ma roage cu o paine si-un pateu.

• Minus 2
Link spre comentariu

Fratilor ne am pisat pe el de vot(eu unul am fost la vot),vot pt care au murit mii de oameni in *89,ne meritam soarta dar cel mai trist si mai grav este ca UE ne va pedepsi aspru pe noi nicidecum pe polonezi(nu i au sanctionat nici pe greci cand au fost la un pas de colaps) tocmai pt a fi dati de exemplu pt toti si atunci va fi un dezastru

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da, curva da minusuri acum.

Aia era grija mea  :))))

D-aia nu mai pot sa ma sparcai pe el  :)))

Exact ca USR-istii. Niste maimute. Mai aveau sa se futa intre ei si apoi sa arunce cu cacat unul in altul.

vedem acum beneficiarii acestei legi. ati fost vreodata frustrati ca cineva are tratament preferential? ca cineva mai prost obtine mai mult sau prea mult pentru ce poate el?

acestia sunt. ii vedem aici. sunt printre noi

oameni ce strang bani ca sa se duca la o fata cu 50 de lei finalizarea.

oameni ce in spatele fatadei de inteligenta zic la sfarsit ca singurul lucru inteligent este sa nu faca nimic. NIMIC este doctrina lor. Saracia lor ii frustreaza si ne vor pe toti saraci. 

astia sunt cei ce vor sa fie condusi de penali. de oameni fara lege. deoarece doar in fata lor slugarnicia lor are un pret. 

in fata celor ce muncesc, lupta, fura, produc, slugarnicia nu valoreaza nimic. zero absolut pentru ca nu presupune efort. acestia sunt dusmanii democratiei unde este MERITOCRATIE. acestia sunt cei ce prin IGNORANTA SI INACTIUNE vor sa ne condamne pe toti. vedem la proteste lume care lucreaza, fura, produce, se zbate in fiecare zi...si se zbate in fata unei forte imense care ii ameninta si care ii asupreste, dar ei continua lupta, chiar daca este posibil sa piarda. 

actiunea. gandirea. lupta chiar in fata unei forte superioare. lupta chiar in pragul infrangerii sunt valori neinteles pentru lenesi, inapti, inculti cu aparenta de inteligenti. 

acestia ne sunt dusmanii. sa ii recunoastem. 

Da, curva da minusuri acum.

Aia era grija mea  :))))

D-aia nu mai pot sa ma sparcai pe el  :)))

Exact ca USR-istii. Niste maimute. Mai aveau sa se futa intre ei si apoi sa arunce cu cacat unul in altul.

vedem acum beneficiarii acestei legi.

oameni ce strang bani ca sa se duca la o fata cu 50 de lei finalizarea.

oameni ce in spatele fatadei de inteligenta zic la sfarsit ca singurul lucru inteligent este sa nu faca nimic. NIMIC este doctrina lor. Saracia lor ii frustreaza si ne vor pe toti saraci. 

astia sunt cei ce vor sa fie condusi de penali. de oameni fara lege. deoarece doar in fata lor slugarnicia lor are un pret. 

in fata celor ce muncesc, lupta, fura, produc, slugarnicia nu valoreaza nimic. zero absolut pentru ca nu presupune efort. acestia sunt dusmanii democratiei unde este MERITOCRATIE. acestia sunt cei ce prin IGNORANTA SI INACTIUNE vor sa ne condamne pe toti. vedem la proteste lume care lucreaza, fura, produce, se zbate in fiecare zi...si se zbate in fata unei forte imense care ii ameninta si care ii asupreste, dar ei continua lupta, chiar daca este posibil sa piarda. 

actiunea. gandirea. lupta chiar in fata unei forte superioare. lupta chiar in pragul infrangerii sunt valori neinteles pentru lenesi, inapti, inculti cu aparenta de inteligenti. 

acestia ne sunt dusmanii. sa ii recunoastem. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...