picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 20, 2017 Daca nu vroiai cearta si tiganie si era ceva adevarat, ma puteai atentiona in PM.Eu asa as fi facut.Noapte buna!Tu faci multe nefăcute. Știi că am dreptate, eu doar am intervenit pentru că am văzut cât de mult te fute grija de alții. Noapte bună și ție! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Tu faci multe nefăcute. Știi că am dreptate, eu doar am intervenit pentru că am văzut cât de mult te fute grija de alții. Noapte bună și ție!Si Miky77 face din astea.Cine de la cine a invatat ?Miky77 colecteaza info despre useri pentru santaj mai tarziu si nu numai. No more comments... 2 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 21, 2017 Postat Decembrie 21, 2017 Mi-e mila de unii dintre voi.Sunteti pe site aproape toata ziua. Chiar si noaptea. Dupa miezul noptii.Va plateste bine Motanul ? 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2017 Postat Decembrie 21, 2017 Mi-e mila de unii dintre voi.Sunteti pe site aproape toata ziua. Chiar si noaptea. Dupa miezul noptii.Va plateste bine Motanul ? Nu ai raspuns la intrebare miliardarule. :pepsi "Cum se face ca un milionar se îmbracă in costum second hand,jerpelit si sifonat,camasa cu 2 numere mai mare si cravata care ii atarna pana la coaie?"
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Postat Decembrie 21, 2017 Mi-e mila de unii dintre voi.Sunteti pe site aproape toata ziua. Chiar si noaptea. Dupa miezul noptii.Va plateste bine Motanul ?Ba cacatule, nu mai baga aiurea in seama.Faci numai flame pe aici.Tu esti ala platit, asistatule social.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2017 Postat Decembrie 21, 2017 Mi-e mila de unii dintre voi.Sunteti pe site aproape toata ziua. Chiar si noaptea. Dupa miezul noptii.Va plateste bine Motanul ?Astept raspunsul la intrebare miliardarule.Ai uitat ca eu sunt Pisicuts ?Crezi ca e greu de inteles cum pasezi contul tau din cand in cand si lui Cristiano ?Bine.
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 21, 2017 Postat Decembrie 21, 2017 Ai uitat ca eu sunt Pisicuts ?Esti o pula.Bleaga :rax2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2017 Astept raspunsul la intrebare miliardarule.Ai uitat ca eu sunt Pisicuts ?Tu esti de la DIICOT...Aport!! 10 20
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2017 Astept raspunsul la intrebare miliardarule.Ai uitat ca eu sunt Pisicuts ?Crezi ca e greu de inteles cum pasezi contul tau din cand in cand si lui Cristiano ?Bine.Nu am nevoie de alte conturi...am deja 2😠10 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2017 Postat Decembrie 21, 2017 Tigane, eu, tu si mihai ar trebui sa ne vedem o data, sa ii facem o pizda de carte lui pisicut despre cum ne-am indagostit de o curva (nu aceeasi).Ce patetici suntem noi 3 :))Nu știu cine ești , Daenerys nu e , dar nu o sa mai ai contul asta prea mult timp și nici celelalt
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2017 Postat Decembrie 21, 2017 Nu știu cine ești , Daenerys nu e , dar nu o sa mai ai contul asta prea mult timp și nici celelalt Ba da, el este. Ești fata deșteaptă, găsește o cale sa aplanezi asta. 5
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Postat Decembrie 21, 2017 Ce ar trebui sa inteleg din topicul asta ?Flame si trolling so far, asta e clar.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Nu știu cine ești , Daenerys nu e , dar nu o sa mai ai contul asta prea mult timp și nici celelaltDenisa, te rog frumos, poți să imi spui in cat timp se poate face un cont nou? E o intrebare retorica. Cand am fost banata am facut un alt cont ana _paraschiv, totul a durat cinci minute. Daca postam la fazan sau aiurea cred imi trebuia o singura zi ca sa am acces la mesagerie. Intelegi unde "bat"? Daca are ceva de spus o sa spune indiferent de vointa ta. Nu il (mai) poti controla. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Thering, iti fac cinste cu o ciocolata daca AnaParaschiv este banata pana la 1 ian 2018
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 22, 2017 Eu dau 100 EUR! :D
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Denisa, te rog frumos, poți să imi spui in cat timp se poate face un cont nou? E o intrebare retorica. Cand am fost banata am facut un alt cont ana _paraschiv, totul a durat cinci minute. Daca postam la fazan sau aiurea cred imi trebuia o singura zi ca sa am acces la mesagerie. Intelegi unde "bat"? Daca are ceva de spus o sa spune indiferent de vointa ta. Nu il (mai) poti controla.Am vorbit cu el , mi-a spus cine era pe conturi ,la un moment dat ,când cele 2 conturi erau banate , a pus parolele pe forum gândindu-se ca nu vor mai fi debanate , cineva a reținut parolele și a început sa se "joace" 38
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Eu dau 100 EUR! :D De lux, ca sa zic asa!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Thering, iti fac cinste cu o ciocolata daca AnaParaschiv este banata pana la 1 ian 2018 Prea putin!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 + 1h Cu tine! Aaaa, pai spune asa! Cred ca nu poate sa rateze asa ocazie! O sa se roage de tine sa-i spui pe cine sa mai baneze, ca sa te vada, again and again. Bai, de ce pui d'alea in semnatura? 5 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Omul a făcut o observație.Care poate fi văzută de toată lumea.Nu trebuie să ne supărăm.Ori să dăm cu minus...chiar dacă nu ne place ceea ce postează unul sau altul. Clona "junior morais" tot asa sufera de puncte, ca si pe tine te doare rau, este ? :laugh2ai de pwl mea :slap2 PS vezi ba ca se dau puncte la fazan si la muzica, dar valoarea nu se schimba, esti tot ZERO, adik te mentii cum ar veni
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 22, 2017 De lux, ca sa zic asa! Meriti si mai mult! :) + 1h Gratis? :D Cu tine! Aaaa, pai spune asa! Cred ca nu poate sa rateze asa ocazie! O sa se roage de tine sa-i spui pe cine sa mai baneze, ca sa te vada, again and again. Bai, de ce pui d'alea in semnatura? O ora cu 0,2 face cat 3 ore cu altii. ;) 1 14
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 22, 2017 Thering, iti fac cinste cu o ciocolata daca AnaParaschiv este banata pana la 1 ian 2018Ce ai bre cu ea?
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 22, 2017 Ce ai bre cu ea?E îndragostit. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum