Sari la conținut

Penibilii

Vizitator gvbolovan

Postări Recomandate

• Oras:Da, am !
  • Oras:Da, am !
Postat

Yupiiii am primit si eu !!!

Ce va mai place teoria conspiratiei ! =))

Aveam fix 5 aprecieri pozitive dintre care 1 de la user banat si 1 de la tanti ce cauta reclama si probabil a dat la gramada ! De dat, nu-mi amintesc sa fi dat aprecieri de nici un fel, dar poate nu-mi amintesc corect, oricum mai mult de 2-3 nu aveam cum sa dau !

Vreo 370 de posturi din care 200 la colorare rapida ! :laugh2

Concluzia e clara: am primit cotatiile cu o stea ca nu au avut tupeu sa ma baneze sau le plang sobolanii in casa de foame ca n-au mai vazut o firimitura de paine din primavara si nu au bani de cont d-ala cu bani !

• Oras:Korin Tower
Postat

Ce copil tot visezi acolo mah ?! :laugh2  Am schimbat prefixul de mult timp si mai am cativa ani si-l schimb iar.  Tu habar n-ai cu cn stai de vorba, faci afirmatii in necunostinta de cauza. :slap2  Cand vei gandi mai lucid, vom mai discuta ceva. Pan-atunci du-te tare si abereaza in continuare cu cine vrei tu, dar nu si cu mine, ca nu vei avea nici-o sansa never. :no2  Din exprimarea pe care-o ai se vede ca esti un trol pus pe caterinca si hatereala ieftina.  Canta la alta masa. Pa !  :bye

Cum zici tu, dar ...

Miky foloseste acelasi stil de scris, aceleasi 4 emoticoane,puse in aceasi ordine.

Coincidenta, stiu.

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Cate randuri am acum ?

Vad ca s-au dublat cel putin.

Io cred ca e un script care ia la rand toti utilizatorii... ma indoiesc sincer ca cineva are rabdare sa faca manual treaba asta.

Careva mult mai "geek" decat mine n-a avut altceva mai bun de facut decat sa scrie porcaria asta de spam script ...

Mai ai putintica rabdare, te lamuresc imediat :)

Vizitator all_star
Postat

Cum zici tu, dar ...

Miky foloseste acelasi stil de scris, aceleasi 4 emoticoane,puse in aceasi ordine.

Coincidenta, stiu.

Acum observ ca ma acuzi ca as fi clona lui Miky. Cam asta vrei sa insinuezi. Eu nu sunt clona nimanui, sunt Ronaldo  si atat. Hai gata, ajunge, ca furi curent la greu. Cum am spus si mai sus, du-te tare si canta la alta masa.  N-am timp si nici chef sa discut cu troli de 2 lei, ca tine.  Pa !!! 

Postat

Nu am insinuat nimic.

Este o constatare foarte evidenta.

Felul si modul cum ai schimbat prima propozitie cu mine e la fel pura coincidenta, stiu.

Nu e nevoie sa dai explicatii pentru ca am inteles perfect.

E bine sa ne oprim aici.

Toti care citesc aici pot ajunge la aceleasi concluzii evidente.

Ciao

Vizitator gvbolovan
Postat

Mai ai putintica rabdare, te lamuresc imediat :)

Ok, m-am cam lamurit, multumesc lui wavetrex si manivela15/mdnk17 ca prin postarile lor l-au surprins pe IT-istul nostru in plina actiune si am putut sa-l urmaresc.

Bravo IT-istule, d.p.m.d.v esti bun, ai prins smecheria prin care poti accesa baza de date dupa cum "vrea" muschii tai. Ti-ai facut scripturi destepte dupa nevoile tale :)

Ti-ai facut conturi fara numar accesand direct BD (asta este explicatia pentru care pot aparea 3 pisici salbatici, 4 el serafini, 5 etc :P), ai banat useri fara numar direct prin BD, acum dai "stelute" fara numar direct din BD.

Dovezi?

1. Modul cum si-a definit userii, user, user1,...user10, specific programatorilor. A dat open la scriptul care si-a facut treaba, in timp ce el a plecat sa bea o cafea pret de o ora sa zicem.

2. Ca user normal, ca sa apreciezi un cont trebuie sa mergi pe profilul lui, sa alegi nr. de stele dorit si sa dai click. Datele sunt salvate in BD, adica nr. de stele alocat, userul care le-a alocat iar la Ultimii vizitatori apare userul respectiv si ora la care a accesat profilul. Cand dai Refresh, iti apar aceste date.
Cum insa nimeni nu e perfect, IT-istul nostru in scriptul pe care l-a creat a omis sa salveze in BD si ultima informatie, astfel ca desi in interval de o ora profilul lui wavetrex a fost apreciat cu 1 stele de 45 de useri, nici unul dintre acestia nu a aparut la Ultimii vizitatori, mereu ultimul vizitator am ramas eu, care am dat refresh la pagina lui de profil cam din minut in minut.

Concluzii: 
- scriptul pe care e construit acest forum are mari deficiente d.p.d.v. al securitatii, probabil el a fost construit pentru oameni normali si nu pentru penibilii care suntem noi :P
- din cate stiu, acest script este pe bani deci pisicuts ar putea sa le explice autorilor problemele cu care se confrunta si sa le sugereze sa aduca imbunatatiri substantiale pe acest plan al securitatii.

La multe stelute va doresc!  :)  :laugh2
Vizitator all_star
Postat

Nu am insinuat nimic.

Este o constatare foarte evidenta.

Felul si modul cum ai schimbat prima propozitie cu mine e la fel pura coincidenta, stiu.

Nu e nevoie sa dai explicatii pentru ca am inteles perfect.

E bine sa ne oprim aici.

Toti care citesc aici pot ajunge la aceleasi concluzii evidente.

Ha ha ha... ce sa mai zici si tu ca sa-ti argumentezi insinuarile tale de 2 lei.  :laugh2

Postat

Nu te mai baga in seama.

Nu ai caracter si nici educatie.

Am salvat conversatia chiar daca ai dat edit.

Am gresit cand am zis ca esti copil.

Esti mai jos pe scara de evolutie Darwin.

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

Tot degeaba.

Caracterul si educatia lipsa.

Al tau lipseste cu desavarsire, asta-i clar !!!

Vizitator all_star
Postat

Nu te mai baga in seama.

Nu ai caracter si nici educatie.

Am salvat conversatia chiar daca ai dat edit.

Am gresit cand am zis ca esti copil.

Esti mai jos pe scara de evolutie Darwin.

Ma doare-n PL.  Poti salva ce vrei, tot un pizdoi sifilitic ramai.  Pa !!!

• Oras:Intre munti si vai si dealuri
Postat
2. Ca user normal, ca sa apreciezi un cont trebuie sa mergi pe profilul lui, sa alegi nr. de stele dorit si sa dai click. Datele sunt salvate in BD, adica nr. de stele alocat, userul care le-a alocat iar la Ultimii vizitatori apare userul respectiv si ora la care a accesat profilul. Cand dai Refresh, iti apar aceste date.

Cum insa nimeni nu e perfect, IT-istul nostru in scriptul pe care l-a creat a omis sa salveze in BD si ultima informatie, astfel ca desi in interval de o ora profilul lui wavetrex a fost apreciat cu 1 stele de 45 de useri, nici unul dintre acestia nu a aparut la Ultimii vizitatori, mereu ultimul vizitator am ramas eu, care am dat refresh la pagina lui de profil cam din minut in minut.

Concluzii: 
- scriptul pe care e construit acest forum are mari deficiente d.p.d.v. al securitatii, probabil el a fost construit pentru oameni normali si nu pentru penibilii care suntem noi :P
- din cate stiu, acest script este pe bani deci pisicuts ar putea sa le explice autorilor problemele cu care se confrunta si sa le sugereze sa aduca imbunatatiri substantiale pe acest plan al securitatii.

Am observat exact acelasi lucru, ca nu apare la ultimii vizitatori.

Probabil foloseste un exploit, ceea ce nu m-ar mira...

Forumul e bazat pe Invision Power Board, care a fost hack-uit de n'shpe ori... este facut de indieni cretini care numai au impresia ca sunt programatori... dar de fapt sunt dusi cu sorcova la colindat...

https://invisioncommunity.com/

Problema e alta... codul de aici de pe nimfomane a fost modificat puternic vs. IPB-url original, ceea ce inseamna ca nu mai poate fi "upgradat"... orice probleme trebuie rezolvate local.

Cine sa se ocupe ?

• Minus 1
Postat

Ma doare-n PL.  Poti salva ce vrei, tot un pizdoi sifilitic ramai.  Pa !!!

Asa te-a invatat mamicuta ta sa vorbesti cu oameni pe care nu-i cunosti ?

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Am observat exact acelasi lucru, ca nu apare la ultimii vizitatori.

Probabil foloseste un exploit, ceea ce nu m-ar mira...

Forumul e bazat pe Invision Power Board, care a fost hack-uit de n'shpe ori... este facut de indieni cretini care numai au impresia ca sunt programatori... dar de fapt sunt dusi cu sorcova la colindat...

https://invisioncommunity.com/

Problema e alta... codul de aici de pe nimfomane a fost modificat puternic vs. IPB-url original, ceea ce inseamna ca nu mai poate fi "upgradat"... orice probleme trebuie rezolvate local.

Cine sa se ocupe ?

In cazul asta, tot aia care l-au modificat puternic, nu? 

Vizitator all_star
Postat

Asa te-a invatat mamicuta ta sa vorbesti cu oameni pe care nu-i cunosti ?

DA, spre oftica ta !!!

Postat

In cazul asta, tot aia care l-au modificat puternic, nu? 

Crede-ma, nu e simplu.

Intimplator sunt exact programator web, ma ocup de chestii d'astea de peste 15 ani.

E foarte usor sa se scurga erori, probleme securitate, si multe altele in cod.

Verific de 20 ori o chestie in 20 feluri diferite, si tot imi scapa ceva... care se descopera cateva luni mai tarziu.

In alta ordine de idei, ca sa ramana pentru posteritate :-)

....

http://dl.wavetrex.eu/2017/ostea.png

Ce patratel fain !

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator all_star
Postat

Prost si arogant.

Stai linistit, nu sunt multi care sa te-ntreaca in prostie si aroganta.  Tintesti la locurile fruntase, din cate observ.  Felicitari !!!

Vizitator gvbolovan
Postat

Crede-ma, nu e simplu.

Intimplator sunt exact programator web, ma ocup de chestii d'astea de peste 15 ani.

E foarte usor sa se scurga erori, probleme securitate, si multe altele in cod.

Verific de 20 ori o chestie in 20 feluri diferite, si tot imi scapa ceva... care se descopera cateva luni mai tarziu.

In alta ordine de idei, ca sa ramana pentru posteritate :-)

....

http://dl.wavetrex.eu/2017/ostea.png

Ce patratel fain !

te cred, mi-am dat seama dupa codul postat la "Despre mine", sunt si eu in domeniu, chiar daca nu web. Pai de ce crezi ca Microsoft si alte firme gigant lanseaza versiuni beta pentru a fi testate de sute de milioane de useri? Astia aduc mult mai mult feedback despre bug-uri decat 1000 de testeri profesionisti platiti cu bani grei  :laugh2

Vizitator all_star
Postat

Ok, m-am cam lamurit, multumesc lui wavetrex si manivela15/mdnk17 ca prin postarile lor l-au surprins pe IT-istul nostru in plina actiune si am putut sa-l urmaresc.

Bravo IT-istule, d.p.m.d.v esti bun, ai prins smecheria prin care poti accesa baza de date dupa cum "vrea" muschii tai. Ti-ai facut scripturi destepte dupa nevoile tale :)

Ti-ai facut conturi fara numar accesand direct BD (asta este explicatia pentru care pot aparea 3 pisici salbatici, 4 el serafini, 5 etc :P), ai banat useri fara numar direct prin BD, acum dai "stelute" fara numar direct din BD.

Dovezi?

1. Modul cum si-a definit userii, user, user1,...user10, specific programatorilor. A dat open la scriptul care si-a facut treaba, in timp ce el a plecat sa bea o cafea pret de o ora sa zicem.

Concluzii: 

Si mie mi-au dat acele clone cate-o stea la profil.  Sa fie-n bafta lor, sa si le puna sub bradul de Craciun.  :laugh2

Postat

Vedeti fraierilor.

Daca erati dusmanii lui Andreea Rebecca ati fi primit de la ea 5 stele la profil cum le dadea ea alora care minusau aici pe toata lumea la inceput .

Care cica erau dusmanii ei .Numa asa dusmani erau ca ea le dadea 5 stele la profil si aia o votau pe ea sa castige concursuri.

• Minus 2
Vizitator gvbolovan
Postat

De ce nu loveste in toti si doar in cativa ?

Ai rabdare, nu vezi ca numarul tot creste? Are si IT-istul problemele lui, serviciu, familie poate...Si scripturile, cat or fi ele de destepte, au si ele nevoie de timp de executie si de noi setari.

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Ai rabdare, nu vezi ca numarul tot creste? Are si IT-istul problemele lui, serviciu, familie poate...Si scripturile, cat or fi ele de destepte, au si ele nevoie de timp de executie si de noi setari.

Are o pula. Sa futa si el pe mas.... :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De ce nu loveste in toti si doar in cativa ?

E simplu.

Invision Board are o protectie "anti-hammering", ceea ce inseamna ca daca faci prea multe prea chestii prea repede te blocheaza.

Exploit-ul actioneaza "incet", isi face treaba meticulos.

Oricum, in 24 de ore de dat cate un "click" la 5 secunde tot se strang 16900 de "stele" de 1 pe zi... (pana intervine motanul, evident)

Rabdarica kiki, probabil iti vine si tie randul :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Kiki să i-o sugă lui Miky.

Invers!

• Like 5
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...