lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 Hai ca esti penibil ,mars unde iti este locul guvide...fiecare are dreptul la o șansă dar tu deja fortezi nota...știm fiecare care a fost scopul tau..dispari manager de 2 bani 3 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Mai 11, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 11, 2021 Azi am primit rezultatul electronic,mâine o sa primesc și foaia cu rezultatul și o sa îl postez,iar pentru liniștea tuturor când doriți să mă vizitați o sa va arat rezultatul, nu pot aici sa îmi expun datele personale.Nu inteleg cine este acest domn și ce dorește? 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 21 minutes ago, rebeca noua said: Azi am primit rezultatul electronic,mâine o sa primesc și foaia cu rezultatul și o sa îl postez,iar pentru liniștea tuturor când doriți să mă vizitați o sa va arat rezultatul, nu pot aici sa îmi expun datele personale.Nu inteleg cine este acest domn și ce dorește? Poate poți lua legătura cu Alina ( cea care ți-a postat rezultatul) și sa facă ea confirmarea ca e totul ok. Spun asta ca să ii închizi gura definitiv omului. Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat Mai 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 Bravo Alinutza...ca intotdeauna ajutatoare..😘...cat de calm sunt...dar mi as baga pl in zdreanta asta de columbeanu1 sau cum plm il cheama...chiar continua cu hartuirea ( vezi ca hartuirea este caz penal) M am razgandit...nu stric frumusete de pl pe un infect...pup Adela..capul sus... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 23 minutes ago, Pandishpan said: Bravo Alinutza...ca intotdeauna ajutatoare..😘...cat de calm sunt...dar mi as baga pl in zdreanta asta de columbeanu1 sau cum plm il cheama...chiar continua cu hartuirea ( vezi ca hartuirea este caz penal) M am razgandit...nu stric frumusete de pl pe un infect...pup Adela..capul sus... Lasa asta cu hartuirea. Ai mai spus-o pe un topic și zău ca nu se aplica. Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat Mai 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 18 minute, g2br13l a spus: Lasa asta cu hartuirea. Ai mai spus-o pe un topic și zău ca nu se aplica. Nu am mai puso eu...pe alt topic...dar ..decat sa injur..ca te aduc in stare asemenea specimene...in fine...ai mai citito poate undeva...dar nu era scrisa de mine...sau ...o zi buna Link spre comentariu
deea r3b3la Reputație: 419 Postat Mai 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 51 minute, g2br13l a spus: Poate poți lua legătura cu Alina ( cea care ți-a postat rezultatul) și sa facă ea confirmarea ca e totul ok. Spun asta ca să ii închizi gura definitiv omului. Confirm si eu ptr ca eram acolo cand a primit rezultatul si chiar amandoua ne am "batut" capul sa punem poza aici. Oricum ar fi, vad ca domnul vine cu ceva contra, ba ca e asa, ba nu e asa. Pai daca Adela a venit cu un rezultat ( fals dupa parearea lui) si tot nu are credibilitate, el ce credibilitate are ca arunca doar cu vb fara nici cea mai mica dovada? "Rezultat neconcludent" perfect, pune rezultatul ala asa cum e sa vedem si noi prostimea cum arata. In 3 luni de la contact iesea si mama HIV.ului,ce dracu! 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 11, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Mai 11, 2021 FETELOR E CLAR CA BUNA ZIUA NU VA MAI AGITATI arunca un prost sau o pr.oasta o piatra otravită in apa si 10 deștepți se chinuie șa o scoată.....lasati femeia in pace ca săracă de ea cred ca si asa nu a avut somn azi noapte ....astea nu sunt lucruri la care oricât ai vrea nu poti fi de piatra ....e vorba de viata si de moarte ,ar trebui facuta o reclamație la poliție sa fie gasit userul care a postat imfamia asta online 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 11, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Mai 11, 2021 Nu sunt direct implicat dar eu in locul Acelei as face reclamație si sunt ferm convins că userul poate fi găsit usor ...chiar daca isi închide contul sau este banat...numai prostii pot crede că daca esti online esti ca in jungla nu poti fi gasit 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 11, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Mai 11, 2021 Dupe mine el nu ar trebui șa ne dea noua explicații pentru ceea ce face ar trebui șa dea explicații la poliție...intr-un dosar penal 1 Link spre comentariu
Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Wow probleme mari peste tot HIV,COVID,avem de toate 🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 1 hour ago, deea r3b3la said: Confirm si eu ptr ca eram acolo cand a primit rezultatul si chiar amandoua ne am "batut" capul sa punem poza aici. Oricum ar fi, vad ca domnul vine cu ceva contra, ba ca e asa, ba nu e asa. Pai daca Adela a venit cu un rezultat ( fals dupa parearea lui) si tot nu are credibilitate, el ce credibilitate are ca arunca doar cu vb fara nici cea mai mica dovada? "Rezultat neconcludent" perfect, pune rezultatul ala asa cum e sa vedem si noi prostimea cum arata. In 3 luni de la contact iesea si mama HIV.ului,ce dracu! Cei doi fiind părți implicate, nu pot avea credibilitate 100%. De aceea am solicitat și o a treia persoana. Nefiind implicata, nu are nimic de câștigat sau nimic de pierdut și asta convinge și pe cel mai necredincios cititor. De fapt asta e și scopul, ca bussinesul Adelei sa nu fie afectat de toți nebunii care postează pe aici. Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 11, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Mai 11, 2021 Domnule cine o vizitează si e curios se poate convinge singur ....e simplu ca buna ziua. Actul acela poate sta bănuiesc la dispozitia clientului curios . Eu sunt ferm convins că femeia asta nu are nimic de obiectat in privinta asta mai ales ca este in interesul ei ....si astfel este exonerata de orice bănuială oricât de stupidă sau rau voitoare ar fi ea 2 Link spre comentariu
rebeca noua Reputație: 70 Postat Mai 11, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 11, 2021 Chiar acum, gica 1955 a spus: Domnule cine o vizitează si e curios se poate convinge singur ....e simplu ca buna ziua. Actul acela poate sta bănuiesc la dispozitia clientului curios . Eu sunt ferm convins că femeia asta nu are nimic de obiectat in privinta asta mai ales ca este in interesul ei ....si astfel este exonerata de orice bănuială oricât de stupidă sau rau voitoare ar fi ea Cu siguranță îl voi arata oricui dorește fără probleme,nu ma simt vinovata cu nimic . Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 1 hour ago, Pandishpan said: Nu am mai puso eu...pe alt topic...dar ..decat sa injur..ca te aduc in stare asemenea specimene...in fine...ai mai citito poate undeva...dar nu era scrisa de mine...sau ...o zi buna Simt ca te-am supărat un pic cu postarea mea. Sincer nu am avut intenția asta, dar crede-mă ca e greu de pedepsit cineva pe internet pentru hartuire, atâta timp cât e greu de probat aceasta hartuire. De altfel noul cod penal delimitează clar acest aspect prin cele 2 subpuncte ale art. 208 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 2 minutes ago, gica 1955 said: Domnule cine o vizitează si e curios se poate convinge singur ....e simplu ca buna ziua. Actul acela poate sta bănuiesc la dispozitia clientului curios . Eu sunt ferm convins că femeia asta nu are nimic de obiectat in privinta asta mai ales ca este in interesul ei ....si astfel este exonerata de orice bănuială oricât de stupidă sau rau voitoare ar fi ea Cumva ii și încurajează pe clienți sa meargă la ea? Intreb și eu, ca prostul, nu de alta, dar se pare ca deții toate secretele acestei meserii, inclusiv cele care țin de promovare. Ori asta este scopul prezentelor feminine pe site. Dacă crezi cumva altfel, te înșeli groaznic. 1 Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat Mai 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 32 minute, g2br13l a spus: Simt ca te-am supărat un pic cu postarea mea. Sincer nu am avut intenția asta, dar crede-mă ca e greu de pedepsit cineva pe internet pentru hartuire, atâta timp cât e greu de probat aceasta hartuire. De altfel noul cod penal delimitează clar acest aspect prin cele 2 subpuncte ale art. 208 K..am inteles..scuze Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 11, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 35 minute, g2br13l a spus: Cumva ii și încurajează pe clienți sa meargă la ea? Intreb și eu, ca prostul, nu de alta, dar se pare ca deții toate secretele acestei meserii, inclusiv cele care țin de promovare. Ori asta este scopul prezentelor feminine pe site. Dacă crezi cumva altfel, te înșeli groaznic. Eu nu promoveze pe nimeni dar prin absurd daca as face asta cred ca prima condiție ar fi ca sa fi vazut persoana macar o data ....eu n-am vazut-o inca pe ADELA decat in poze ....Asa ca nu stiu cine se înșeală. Asta nemaivorbind de o motivație materială sau de.alta natura pentru care as face-o. 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 4 minutes ago, gica 1955 said: Eu nu promoveze pe nimeni dar prin absurd daca as face asta cred ca prima condiție ar fi ca sa fi vazut persoana macar o data ....eu n-am vazut-o inca pe ADELA decat in poze ....Asa ca nu stiu cine se înșeală. Asta nemaivorbind de o motivație materială sau de.alta natura pentru care as face-o. Imi pare rău dar n-ai înțeles. Nu era vorba despre tine. Nu poți scrie ceva pe un site, despre ceva doar prin puterea propriului exemplu. Rolul prezentei Adelei pe site este sa se promoveze. Rolul nostru e sa scriem sa scăpăm de tepe sau sa lăudăm fete care merita. Este simplu. Restul e can- can. Deci, ea fiind parte implicata și fiind în contradictoriu cu Ion a lu Columbeanu nu are cum sa ma convingă pe mine sau pe alții (nehotărâți) sa mergem la ea, după ce am citit prostiile lui Ion. Tocmai de aceea am cerut o a treia părere. E mai clar acum? Pot înțelege ca ție nu iti pasa și mergi la ea și eventual vezi analizele. Dar ceilalți? Crezi ca vor merge? Eu ma îndoiesc. Este foarte simplu. Chiar și asa un procent de 10-15% din potențialii clienți migrează către alte fete, tocmai din cauza unui nebun ca asta. De aici vin reacțiile vehemente ale fetelor acuzate pe nedrept. Ca dacă mergea treaba..... câinii latră, caravana trece. 3 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 Puii mei, nu o cunosc pe posesoarea topicului din pacate ,poate o voi cunoaște..depinde ..dar ce vreau să spun este ca din cauza unor idioți ca cel mai sus menționat au de suferit multe..multe in sensul ca se poate gasi specimene de genul care să arunce cu noroi din simplul motiv ca ar avea de castigat daca face asta..dar adevarul iese la iveală dar răul este facut.. 1 Link spre comentariu
Vizitator anonim9207 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Un sfat pentru toată lumea . Faceți analizele la un centru de donare sânge acolo se face absolut toate analizele nu are cum să se greșească acolo absolut nimic . Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2021 1 hour ago, anonim9207 said: Un sfat pentru toată lumea . Faceți analizele la un centru de donare sânge acolo se face absolut toate analizele nu are cum să se greșească acolo absolut nimic . Prietene, ma cam îndoiesc ca te poți duce la Centrul de Transfuzii sa îți faci tu analize, doar asa ca ai tu chef,. Altul este scopul personalului de acolo. Link spre comentariu
Vizitator 00_fierbinti Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 ce va agitati ca un coi intr-o galeata pentru o clona boschetara , si eu am teste facute la synevo si nu este nimic modificat sau falsificat se poate vedea pe ecran si consumul bateriei de la telefon si joysticul , ca sa falsifici alea de acolo iti trebuie mult talent Link spre comentariu
Vizitator Charlie_h Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Much Ado About Nothing! bleah..!.. eu am vizitat-o constant și intermitent🤪 in ultimele 7 luni..nimic alarmant de semnalat!.. doar profesionalism, adică! Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4263 Postat Mai 12, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Mai 12, 2021 Acum 4 ore, colericul a spus: Dar te poți duce să donezi și atunci SIGUR SE FAC TOATE ANALIZELE. Dacă ești major, ai peste 50 kg și nu ai donat în ultimele trei luni o poți face și OBLIGATORIU se fac analizele căci nu pot risca să bage sânge contaminat. Dar chestiile astea cred căe știi mai bine ca mine. Destule fete fac asta ca să reducă costurile cu analizele dar unele uită că sunt și BTS ce se determină din secreții și nu le fac. Multe DN necunoaștere merg la ginecolog nerealizand că e altă ramură ca venerologia și că nu le ajută. Dar marea majoritate nu fac analize iar pentru multe BTS= Banca Transilvania, adică nu au minimă informare de riscuri. Sunt boli care se transmit și cu mama prezervativului (herpesul genital e unul), singura protecție e abstinenta, în rest mergem pe reducerea riscului. Referitor la situația de aici: când lucrezi în "servicii" reputația e totul, de aceea fetele sunt vulnerabile la orice acuzație de boală. Negarea și cearta nu sunt o soluție, modul cel mai bun de ripostă e cel făcut de Rebeca, buletin de analize recent postat. Oricum ipohondrii și panicoșii se vor feri cu tot cu buletin dar alții vor vedea dovezile și vor continua vizitele. Nu știu dacă cel ce a atacat-o e un ipohondru, concurența sau un "glumeț" dar un efect a avut. Rebeca poate doar minimiza consecințele, atât. Nu vreau să o descurajez ci doar să îi spun pragmatic cum stă situația și să treacă peste asta. Nu mă interesează dacă are servicii bune sau proaste, ceea ce i s-a făcut e o mârșăvie. moama iti dai seama ce trebuie sa fie pentru un ipohondru sa mergi la curve??? pai ala transpira 2 litri deja inaintea intilnirii dar doar de frica 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum