Sari la conținut

Ați auzit???!!!

Postări Recomandate

Postat

A muriiit! A murit tatăl Laurei Curvuța Curveși! A murit ”marele” PORCUROR care a băgat sute de oameni nevinovați la pușcărie, tovarășul PORCUROR Lascu de la Mediaș! Cel care, prin manevrele sale jegoase, prieten bun fiind cu bulldogul Vasile Blaga și cu majordomul Augustin Lazăr, a reușit s-o facă mare SCROFUROARE pe Laura Curvuța și mare director la ROMGAZ pe fratele ei. Mare durere! Sperăm s-o sufoce durerea și să meargă cât mai repede după tatăl ei, în IAD!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 29.12.2017 la 1:35, lauracurvutzacurveshi a spus:

A muriiit! A murit tatăl Laurei Curvuța Curveși! A murit ”marele” PORCUROR care a băgat sute de oameni nevinovați la pușcărie, tovarășul PORCUROR Lascu de la Mediaș! Cel care, prin manevrele sale jegoase, prieten bun fiind cu bulldogul Vasile Blaga și cu majordomul Augustin Lazăr, a reușit s-o facă mare SCROFUROARE pe Laura Curvuța și mare director la ROMGAZ pe fratele ei. Mare durere! Sperăm s-o sufoce durerea și să meargă cât mai repede după tatăl ei, în IAD!

asa ... si? ce legatura are cu noi?

Ce? mergeam la curve pe banii lui?

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Somewhere
Postat

Ehhh ... nu cred. Mai repede un gen de Codrinutz Stefanutz...☺😊😆😂

La 29.12.2017 la 4:31, picon a spus:

Ești Liviu Dragnea?

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 29.12.2017 la 5:34, radu77 a spus:

Ehhh ... nu cred. Mai repede un gen de Codrinutz Stefanutz...☺😊😆😂

Pe acolo...ce mi-e unul ce mi-e altul...:)

*te salut Raducu!!! ;)

• Like 3
Postat

Hai sa traiesti...!

La 29.12.2017 la 5:37, mr vain a spus:

Pe acolo...ce mi-e unul ce mi-e altul...:)

*te salut Raducu!!! ;)

Postat
  La 29.12.2017 la 1:35, lauracurvutzacurveshi a spus:

Tu esti Liviu Plesoianu !!! Mars in pulile noastre ca ai supt-o brutal de la tot forumul !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...