blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 30, 2013 Poate are chiar si trecere prin Timisoara.Cum as putea sa te contrazic cand ai atata dreptate.Si eu am descoperit ,la unii din cei enumerati mai sus, aceste calitati si altele.Mie din descrierea de mai sus , a barbatului ideal, in viziunea mea , lipsesc urmatoarele :incapatanat si uneori orgolios...altfel cu desavarsire m-as plictisi. Sa mai fie deschis la nou, cu incredere in sine si responsabil.Capabil sa-si asume greselile si dispus sa o ia de la capat cand ii este cel mai greu.Nu ma intereseaza shoppingul sau florile, desi imi place sa fie macar putin romantic (sunt eu romantica pentru amandoi).Il prefer realist si cu picioarele pe pamant.E suficient sa ma iubeasca si sa ma respecte...restul se educa pe parcurs cu calm, intelegere, comunicare , dragoste si binevointa. @Maseuza Ramona ma bucur pentru tine si-ti doresc numai bine!
diliu Reputație: 63 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 30, 2013 Bărbatul ideal iubeşte fără clişee, fără prejudecăţi, fără oriceprostie luată în seamă şi fără influenţe. Doar tu şi el. Şi când teiubeşte aşa, eşti sigură că este bărbatul potrivit pentru tine.Bărbatulideal te face să te simţi femeie: se preface că nu îţi observădefectele, te lasă să plângi atunci când simţi nevoia, să ţipi şi sădansezi tot când simţi nevoia, îţi închide fermoarul la rochie când vreasă fi frumoasă pentru toţi şi îţi deschide fermoarul, de tot, când vreasă fii frumoasă doar pentru el.Totel ştie să se stăpânească când situaţia pare să scape de sub control,nu adună temeri inutile şi nu este pasionat de teorii conspiraţioniste.Ştie că vremurile nu sunt roz, dar măcar nu îţi arată asta şi nu îţiumple capul cu ştiri despre politică, conflicte armate şi criză. Pescurt, cu el te simţi în siguranţă chiar şi când se anunţă sfărşitullumii.Mai ales dacă împărţiţi aceeaşi casă, ştie tot felul dechestii practice: cum să puna o uşă, cum să schimbe un bec, cum sărepare fel şi fel de chestii. Şi desi pare rudimentar, este uncomportament masculin pur, care marchează teritoriul şi îi dă încrederefemeii de lângă el că are pe cine să se bazeze.Bărbatul adevăratştie să trăiască, practică măcar un sport şi nu face rotaţie întrelaptop, tv şi frigider în timp ce tu te mişti de colo colo încercând săfii băgată în seamă. Ideal este să găsească un echilibru între timpulpetrecut cu tine şi cel petrecut cu prietenii, iar tu nu trebuie să fiiabsurdă când se face ,,împărţeala".
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 30, 2013 @ magic blue, nu vreau sa te deziluzionezi, dar iti spun ca nu exista femeia ideala, la fel nu exista nici barbatul ideal. Ipotetic vorbind, ei sunt perfecti doar unul in ochii celuilalt si lucrul asta nu dureaza foarte mult.
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Postat Ianuarie 30, 2013 @ magic blue, nu vreau sa te deziluzionezi, dar iti spun ca nu exista femeia ideala, la fel nu exista nici barbatul ideal.Ipotetic vorbind, ei sunt perfecti doar unul in ochii celuilalt si lucrul asta nu dureaza foarte mult. Haiducule... foarte adevarat ce zici, dar nu asta era subiectul. Am deschis acest topic pentru ca fiecare sa poata spune sincer ce anume apreciaza la ceilalti membri ai forumului. Si mai ales sa aflam cum ne vad pe noi fetele. Ce anume apreciaza si de ce... la modul general dar si la concret.Poate ca vom invata ceva important din toate acestea.
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Postat Ianuarie 30, 2013 Cu scuzele de rigoare si cu promisiunea unui miel de Paste era vb despre Magic Blue adica MB nu MG!!! Xenia, daca nu e o gluma, e cel mai frumos compliment pe care l-am primit vreodata. Asa ca iti multumesc si... mielul il dau eu, impreuna cu un vin rosu.
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 30, 2013 magic, daca spui ca putem invata ceva atunci mi-ai castigat toata atentia. Dar cum lucrurile au o tendinta anume in a evolua catre culmi nebanuite gandirii rationale, momentan sunt cam sceptic. ontopic. Fetelor mai mult curaj.... si mai multa seriozotate. Eu unul sunt de parere ca omul cat traieste invata. La urma urmei tot voi veti avea de catigat.
Angel Reputație: 244 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Ianuarie 30, 2013 magic, daca spui ca putem invata ceva atunci mi-ai castigat toata atentia. Dar cum lucrurile au o tendinta anume in a evolua catre culmi nebanuite gandirii rationale, momentan sunt cam sceptic. ontopic. Fetelor mai mult curaj.... si mai multa seriozotate. Eu unul sunt de parere ca omul cat traieste invata. La urma urmei tot voi veti avea de catigat.Cum as putea sa te contrazic cand ai atata dreptate.Si eu am descoperit ,la unii din cei enumerati mai sus, aceste calitati si altele.Mie din descrierea de mai sus , a barbatului ideal, in viziunea mea , lipsesc urmatoarele :incapatanat si uneori orgolios...altfel cu desavarsire m-as plictisi. Sa mai fie deschis la nou, cu incredere in sine si responsabil.Capabil sa-si asume greselile si dispus sa o ia de la capat cand ii este cel mai greu.Nu ma intereseaza shoppingul sau florile, desi imi place sa fie macar putin romantic (sunt eu romantica pentru amandoi).Il prefer realist si cu picioarele pe pamant.E suficient sa ma iubeasca si sa ma respecte...restul se educa pe parcurs cu calm, intelegere, comunicare , dragoste si binevointa. @Maseuza Ramona ma bucur pentru tine si-ti doresc numai bine!Domnisoara..tu ai trecut pe aici sa-ti gasesti perechea sau doar pentru o aventura? Sau te-ai gandit sa-ti parasesti si jumatatea convinsa de postarile (sunt sigur) pline de intelepciune si carisma ale confratilor futaciosi? Haiducul.... Presupunand ca domnisoarele de aici ar sti CU ADEVARAT ce-si doresc...si presupunand ca toate ar avea acelasi ideal...crezi ca ne-ar spune noua?... Au incercat si altii sa-si dea seama ce vor femeile cu adevarat..si au esuat lamentabil.. Daca poti intelege dorinte comune..gen stabilitate..situatie materiala buna..lipsa grijilor de maine... Barbatul ideal (in viziunea femeilor) , dupa parerea mea..este un concept intangibil... Suces in demersul vostru de a obtine un raspuns clar (mai mult si veridic)
maxxx80 Reputație: 233 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Ianuarie 30, 2013 Cum as putea sa te contrazic cand ai atata dreptate.Si eu am descoperit ,la unii din cei enumerati mai sus, aceste calitati si altele.Mie din descrierea de mai sus , a barbatului ideal, in viziunea mea , lipsesc urmatoarele :incapatanat si uneori orgolios...altfel cu desavarsire m-as plictisi. Sa mai fie deschis la nou, cu incredere in sine si responsabil.Capabil sa-si asume greselile si dispus sa o ia de la capat cand ii este cel mai greu.Nu ma intereseaza shoppingul sau florile, desi imi place sa fie macar putin romantic (sunt eu romantica pentru amandoi).Il prefer realist si cu picioarele pe pamant.E suficient sa ma iubeasca si sa ma respecte...restul se educa pe parcurs cu calm, intelegere, comunicare , dragoste si binevointa. @Maseuza Ramona ma bucur pentru tine si-ti doresc numai bine!eu inca nu te-am contactat pe topicul deschis de tine dar cred ca suntem perechea potrivita ,tocmai mi-ai facut o caracterizare perfecta . oricum acum e prea tarziu. am vazut ca deja ai gasit ceea ce cautai
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 30, 2013 Afriq- senzatie de protectie, eu una cel putin asa cred ca m-as simti langa el
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 30, 2013 Domnisoara..tu ai trecut pe aici sa-ti gasesti perechea sau doar pentru o aventura? Sau te-ai gandit sa-ti parasesti si jumatatea convinsa de postarile (sunt sigur) pline de intelepciune si carisma ale confratilor futaciosi?Am trecut doar pentru o aventura! Jumatatea am gasit-o, barbatul ideal am incetat sa-l caut ...dar sa nu sa sper ca exista.Nu m-am gandit sa-mi parasesc jumatatea, cu toate ca am intalnit aici si oameni deosebiti.
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Ianuarie 30, 2013 Va multumesc, domnule magic blue, pentru onoranta adunare in care m-ati inclus. Nesimtindu-ma (si nedovedindu-ma) mai inteligent decat niciunul dintre membrii acestui forum, indiferent de gen, nu cred ca merit aceasta alaturare.
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Postat Ianuarie 30, 2013 Va multumesc, domnule magic blue, pentru onoranta adunare in care m-ati inclus. Nesimtindu-ma (si nedovedindu-ma) mai inteligent decat niciunul dintre membrii acestui forum, indiferent de gen, nu cred ca merit aceasta alaturare. Am inteles aluzia... vreti sa va inscriu si la capitolul modestie. De ce nu? Este cu siguranta si asta o virtute.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2013 Barbatii spun ca suntem pretentioase si ca cerem prea multe de la ei, iar noi ne suparam si nu intelegem de ce le e lor atat de greu sa ne faca pe plac. Eu m-am tot gandit si impreuna cu cateva prietene am alcatuit un portret al barbatului ideal.- Sa te iubeasca. Sincer. Asta e probabil lucrul cel mai important.- Sa fie un bun tata. Un barbat care se joaca cu copii e adorabil, asa ca s-a votat! Barbatul ideal trebuie sa iubeasca copii si sa stie cum sa se comporte cu ei. El stie ce trebuie sa manance micutii, stie sa le zica povesti captivante si stie ca la 10 se da stingerea. Iar noua niciodata nu ne va fi teama sa-i lasam singuri cu copii.- Sa nu fie violent. Daca un barbat indrazneste sa ridice mana la tine atunci e clar ca nu are cum sa fie perfect. Scapa de el si nu-l lasa sa te mai umileasca.- Sa fie romantic. Cui nu-i place sa primeasca flori si ciocolata de la persoana iubita? Sau cui nu-i place sa auda un Te iubesc soptit in fata semineului sau pe o plaja la rasaritul soarelui? Dar o serenada sub balcon? Desi unora romantismul li se pare ceva de prost gust, gesturile romantice ne fac intotdeauna ziua mai frumoasa.- Sa aiba simtul umorului. Trebuie sa te faca sa razi atunci cand esti trista, prin glumele lui sa te faca sa uiti de toate necazurile si sa-ti dai seama ca viata e frumoasa doar ca uneori trebuie sa faci haz de necaz.- Sa fie bun la pat. Sa experimentati mereu noi pozitii din Kama Sutra, poate chiar sa inventati voi unele. Sa nu treaca la fapte fara preludiu, sa stie unde e punctul G si sa te tina in brate dupa.- Sa fie cultivat. Sa citeasca, sa mearga ocazional la teatru, sa aprecieze muzica de calitate.- Sa fie harnic si eficient. Barbatul ideal nu trebuie sa leneveasca pe o canapea in timp ce tu nu-ti mai vezi capul de treaba. Pe langa lucrurile care orice barbat trebuie sa le faca in casa (dusul gunoiului, batutul covoarelor), te va ajuta la curatenie, spalatul vaselor si alte activitati gospodaresti.- Sa mearga la shopping cu tine- Sa aiba un job bun. Cand spun job bun nu ma refer neaparat la un post de director, dar barbatul visurilor noastre trebuie sa aibe un salariu frumusel din care sa isi permita achizitionarea unei masini si a unei case numai a lui.- Sa fie fidel. Sa nu intoarca capul dupa alte femei pentru ca stie ca intr-o relatie serioasa fidelitatea e obligatorie. Si sa mai stie ca trebuie sa te iubeasca si sa nu te faca sa suferi.- Sa fie atragator. Trebuie sa arate bine si in acelasi timp trebuie sa se ingrijeasca. Pe acest barbat il vei gasi mereu imbracat potrivit ocaziei, cu freza aranjata perfect si cu manichiura facuta.- Sa prefere o seara linistita petrecuta cu tine decat sa se intalneasca cu baietii. Pentru el tu esti cea mai importanta asa ca, mereu va prefera sa-si petreaca timpul cu tine. Pe amici ii poate vedea mai tarziu, si oricum ei vor intelege.- Sa aiba grija de tine. Cand esti bolnava sa te ingrijeasca, iar cand ti-e frig sa-ti ofere geaca lui. Cu alte cuvinte, sa stie sa fie galant.Cam astea ar fi trasaturile principale ale barbatului din visurile noastre. Recunosc ca un asemenea barbat e foarte greu de gasit sau poate nici nu exista. Insa am si o veste buna : cea mai importanta calitate e sa te iubeasca enorm si sa te pretuiasca ca pe o comoara! Asa ca, daca indeplineste aceasta conditie si daca si tu il iubesti, restul nu mai conteaza! Va pupacescOare te-ai putea plictisi de un asemenea barbat? Off Xenia si doar ti-am spus sa nu mai scrii de mine
blondynekiss Reputație: -472 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 30, 2013 Nu ma pot abtine si completez si eu :Afriq...tandru,ocrotitor, intrigant ...cu imaginatie vie si umor, fin obesrvator si lista ar putea continua.
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Postat Ianuarie 30, 2013 Nu ma pot abtine si completez si eu :Afriq...tandru,ocrotitor, intrigant ...cu imaginatie vie si umor, fin obesrvator si lista ar putea continua. Te iubeste femeileeee, nenea Afriq.
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 30, 2013 euflo Casanova in devenire cuceritor, cu multe tactici in maneca cand vine vorba de femei, si noua ne cam place sa fim cucerite
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Postat Ianuarie 30, 2013 euflo Casanova in devenire Casanova e mic copil fata de prietenul nostru.
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2013 Daaaaaaaaaa... toate... da mai ales cele pe care le-am vizitat
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 Nu ma pot abtine si completez si eu :Afriq...tandru,ocrotitor, intrigant ...cu imaginatie vie si umor, fin obesrvator si lista ar putea continua.Mda, @Afriq se da impuscat ca este refuzat, ca nu-l vor si uitati si voi cum a ajuns el la Timisoara. Nene @Afriq macar de ma luai si pe mine de sofer !
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2013 Breee... is la mama dracu fata de Timisoara!!!! Martora o sa imi fie recenzia!
maxxx80 Reputație: 233 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Ianuarie 30, 2013 o asteptam cu nerabdare
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 -... si... desigur... banii lui Gogutirbuson Am si eu o intrebare....care bani? Cei actuali sau cei cheltuiti pe fetite? Sunt departe de Casanova, asta a fost tare :) Am avut si eu cateva gagici, da' m-au iubit si cum imi aduc eu aminte cu placere de ele, asa fac si ele...Nu stiu de ce...Frate O'. , esti inteligent, esti Domn Profesor, stim multi asta.@Magic, m-ai nimerit putin, e singurul meu atuu, altfel nu stiu ce m-as fi facut @Afriq, ai drum liber la TM
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2013 Postat Ianuarie 30, 2013 Scuzata-mi fie aroganta de a ma baga in seama....dar: Se spune ca nu exista un barbat ideal, la modul general, exista doar barbatul potrivit.Cel care poate sa dea sens vietii unei femei,, pentru o `alta`,poate nu reprezinta nimic!Fiecare femeie are propriile dorinte si exigente, de aceea "barbatul ideal" este mai mult o notiune personala decat una generala.Barbatul potrivit trebuie sa aiba acel "ceva", greu de definit, care sa va faca sa-i doriti prezenta, sa va umple sufletul de bucurie. Trebuie sa nu simtiti niciun fel de apasare atunci cand va imaginati o viata alaturi de el. Cu alte cuvinte, sa fiti cu adevarat indragostita!........restul e can-can!!! Bărbaţii-s bărbaţi: distinşi sau modeşti,ideali sau neideali... sunt tot un drac!
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2013 Zi-le tu blonduto... ne-am intalnit noi face-to-face? ca astia nu ma crede
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 30, 2013 Angel: ”Presupunand ca domnisoarele de aici ar sti CU ADEVARAT ce-si doresc...si presupunand ca toate ar avea acelasi ideal...crezi ca ne-ar spune noua?...” Bineinteles ca nu. Eu am priceput alceva din ce a scris magic, si anume faptul ca daca si ele vor posta cate o parere personala despre unii utilizatori (mascata de asa zisul concept barbat ideal), noi, in urma sfaturilor vom avea cate ceva de ”invatat”. Magic daca bat campii si sunt pe islaz cu vaca la pascut sa imi spui.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum