Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Mai dragilor... Adina... E ultima zi a anului (ma rog mai sunt 5 minute pana atunci :) ). Chiar are rost ? In loc sa va ganditi cum sa va machiati/imbracati ca sa atrageti privirile unui barbat chipes la masa de Revelion cu prietenii sau la ce veti gati maine va inveninati cu niste chestii care nu ar trebui discutate in public ? 2-3 zile nu puteti ingropa "securea razboiului, macar pana dupa Sf. Ion ? De ce atata venin ? De ce tot timpul, poporului roman ii sunt specifice chestiile astea cu dezgropatul mortilor ? S. a fost, odata, de ce trebuie rezolvate niste polite folosind date referitoare la ea ?? Crezi ca daca "ai da din casa" vei linisti situatia ? Nu, iti vei face si mai mult rau, si tie si lui Vis. Mediteaza la aspectele astea. Parerea mea...eu cred ca simplele discutii de aici sunt luate prea personal...dar cand vezi vesnic aceleasi si aceleasi clisee de jigniri si de ironii grosolane te apuca. 5 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 30, 2017 Eu vorbest de santaj pentru ca sunt proxenet. Corect! 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Pai si atunci de ce te deranjeaza ca pretena ta Vis se baga in seama cu noi si noi ii dam ceea ce merita ? Sa spuna mersi pt asta.mi se pare ca exagerati...ea e singura si voi in grup..tre sa mai echilibram fortele
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 30, 2017 eu cred ca simplele discutii de aici sunt luate prea personal...dar cand vezi vesnic aceleasi si aceleasi clisee de jigniri si de ironii grosolane te apuca.Șantajul și amenințările, sunt ceva personal Și penal. 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 30, 2017 mi se pare ca exagerati...ea e singura si voi in grup..tre sa mai echilibram forteleLa deplasamentul tău, se dezechilibrează. :laugh2 4 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 eu zic ca e o comunicare defectuoasa la mijloc. sincer n-am urmarit toate postarile sa vad "cine a scornit-o" dar inteleptul cedeaza primul.Ea a scornit-o. Cu alte cuvinte spui ca nici prietena ta nu este așa înțeleapta . =)) 27
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 mi se pare ca exagerati...ea e singura si voi in grup..tre sa mai echilibram fortelePe bune acum, nu ți-se pare normal ? Ea de ce se joaca cu fundul pe lângă penisul sculat ? Când nu-i convine ceva gata începe sa plângă.Când începe un război sa îl ducă pana la capăt. 29
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 mi se pare ca exagerati...ea e singura si voi in grup..tre sa mai echilibram fortelePai ea singura credea ca e spartană sa se lege de 50 de persoane simultan ? Da' ce plm se vedea asta? Xena, Printesa Razboinica? =)))) ma lasi cu victimizarile . Cand vedeti ca nu e loc, incepeti sa varsati lacrimi. 112
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 eu cred ca simplele discutii de aici sunt luate prea personal...dar cand vezi vesnic aceleasi si aceleasi clisee de jigniri si de ironii grosolane te apuca.Da, exact asta este. :( TOTUL este luat astazi prea personal ! In toate domeniile vietii sociale-politice-culturale romanesti. Si din pacate nu doar romanesti. E o problema a statelor ex-comuniste din Rasaritul Europei, pentru ca dpdv social au facut un salt prea abrupt de la constrangerea sociala la o libertate exagerata (si exacerbata, vorba lui Andrei Plesu) pe care nu stim sa o negociem si sa folosim. Exista un individualism social care nu ne face bine, ca natie. Mai rau un egocentrism social-politic, un fel de bumerang (vrem schimbare social-politica dar nu ne place ceea ce vine, desi initial am fi dorit sa avem acele factologii si tipare psiho-sociale, etc.).E cazul sa fim mai deschisi si mai echidistanti. Parerea mea... 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 Tu vorbesti de santaj proxenetule?Aici chiar greșești. 27
adalric Reputație: 264 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Gascony Oras:Gascony Postat Decembrie 30, 2017 Nu e vina lui VIS ca se drogheaza mereu. Exista clinici speciale pentru asa ceva. Eu as alege sa donez daca Vis e de acord sa se interneze intr-o clinica de acest gen. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Nu e vina lui VIS ca se drogheaza mereu. Exista clinici speciale pentru asa ceva. Eu as alege sa donez daca Vis e de acord sa se interneze intr-o clinica de acest gen.=)))) =)))))) 110
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Da, exact asta este. :( TOTUL este luat astazi prea personal ! In toate domeniile vietii sociale-politice-culturale romanesti. Si din pacate nu doar romanesti. E o problema a statelor ex-comuniste din Rasaritul Europei, pentru ca dpdv social au facut un salt prea abrupt de la constrangerea sociala la o libertate exagerata (si exacerbata, vorba lui Andrei Plesu) pe care nu stim sa o negociem si sa folosim. Exista un individualism social care nu ne face bine, ca natie. Mai rau un egocentrism social-politic, un fel de bumerang (vrem schimbare social-politica dar nu ne place ceea ce vine, desi initial am fi dorit sa avem acele factologii si tipare psiho-sociale, etc.).E cazul sa fim mai deschisi si mai echidistanti. Parerea mea...esti destept bravo dar.. ce chestie ca la noi se aplica doar in mediul virtual..in cel real..nu...daca o fata e "luata cu japca" ,nu cred ca intervine cineva..exact cum a fost cu crima de la metrou..toata lumea cu ochii in telefoane..a intervenit cineva??nu..despre asta e vorba. toata lumea e viteaza din spatele unui monitor...pe strada,in real -nimeni 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 30, 2017 Aici chiar greșești.Lasă-l! Nu vezi că toți dezaxații, încep să apară pe forum? Dacă strănuți un pic la ei, schiaună ca niște potăi. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Nu e vina lui VIS ca se drogheaza mereu. Exista clinici speciale pentru asa ceva. Eu as alege sa donez daca Vis e de acord sa se interneze intr-o clinica de acest gen.de unde stii tu? te-ai drogat cot la cot cu ea? pe ce baza vorbesti tu? 4 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 esti destept bravo dar.. ce chestie ca la noi se aplica doar in mediul virtual..in cel real..nu...daca o fata e "luata cu japca" ,nu cred ca intervine cineva..exact cum a fost cu crima de la metrou..toata lumea cu ochii in telefoane..a intervenit cineva??nu..despre asta e vorba. toata lumea e viteaza din spatele unui monitor...pe strada,in real -nimeniPractic din ce s-a înțeles aici, vrei sa spui ca toată lumea este in gura pe net dar in realitate nu . Pai ti-e ți-ar conveni sa vina unu sa te bată pentru ca l-ai înjurat aici ? 28
iulius86 Reputație: -24 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:la pizde Oras:la pizde Postat Decembrie 30, 2017 Lasă-l! Nu vezi că toți dezaxații, încep să apară pe forum? Dacă strănuți un pic la ei, schiaună ca niște potăi.Ești penibil proxenetule. Oricine nu e de acord cu parasutele promovate de tine e un dezaxat. 😂 Bagamias ... in mătA
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 Lasă-l! Nu vezi că toți dezaxații, încep să apară pe forum? Dacă strănuți un pic la ei, schiaună ca niște potăi. =)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Practic din ce s-a înțeles aici, vrei sa spui ca toată lumea este in gura pe net dar in realitate nu .Pai ti-e ți-ar conveni sa vina unu sa te bată pentru ca l-ai înjurat aici ?cu buton de panica in casa? timpul de interventie e de 3 min. cine s-ar baga?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 Ești penibil proxenetule. Oricine nu e de acord cu parasutele promovate de tine e un dezaxat. Bagamias ... in mătAOmule de ce crezi ca el ma promovează pe mine ? =))))) =)))) Niciun recenzor de aici nu m-a promovat pe mine ci doar reclama pe care o am și reputația! 28
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 cu buton de panica in casa? timpul de interventie e de 3 min. cine s-ar baga?Pisi tu stai cu butonul in mâna tot timpul când îți vine clientul ? Nu cred.. pana ajungi tu la buton îți da una in ochii și numai ajungi la el. 28
iulius86 Reputație: -24 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:la pizde Oras:la pizde Postat Decembrie 30, 2017 Omule de ce crezi ca el ma promovează pe mine ? =))))) =)))) Niciun recenzor de aici nu m-a promovat pe mine ci doar reclama pe care o am și reputația!Calmeaza-te, habar am cine esti
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 esti destept bravo dar.. ce chestie ca la noi se aplica doar in mediul virtual..in cel real..nu...daca o fata e "luata cu japca" ,nu cred ca intervine cineva..exact cum a fost cu crima de la metrou..toata lumea cu ochii in telefoane..a intervenit cineva??nu..despre asta e vorba. toata lumea e viteaza din spatele unui monitor...pe strada,in real -nimeni Pentru ca dpdv social toata lumea este "amortita". E un fel de "nu e treaba mea, nu stiu ce se intampla, nu ma bag". Nu putem fi/avea o societate ca in Germania/Olanda/Vest atata timp cat la noi INCA se merge pe anumite principii sociale specifice Evului Mediu Avansat, spre Fanariotism. La noi exista si trebuie sa exista INCA politica pumnului de fier specifica nazismului/stalinismului (stahanovisti). Nu putem inca iesi din niste tare sociale care ne bantuie ca neam. Si inca ne vor mai bantui pentru muullttaaa vreme !
iulius86 Reputație: -24 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:la pizde Oras:la pizde Postat Decembrie 30, 2017 =)))Proxenetul e dur 😂.... pentru mine tu ești un proxenet potaie
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 30, 2017 Sunt penibil si sunt proxenet. Oricine nu e de acord cu parasutele promovate de mine e un dezaxat. Bagamias ... in mama...Plăcerea ta... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum