Sari la conținut

UNDE SUNT AMAZOANELE ? 😂😂😂😂😂

Postări Recomandate

Postat

Vis treci in PLM la somn. Incerc sa citesc ceva pe forumul asta si numai de problema ta existentiala dau. Mai produci si tu ceva ? Ti-ai omorat proxenetul si esti independenta acum ?

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Vis treci in PLM la somn. Incerc sa citesc ceva pe forumul asta si numai de problema ta existentiala dau. Mai produci si tu ceva ? Ti-ai omorat proxenetul si esti independenta acum ?

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai vorbiți tampenii despre mine si veți vedea că lucrurile vor lua o turnură benefică pentru toată lumea... E simplu si nu se mai poate să amanati prea mult schimbarea, NOUL! ðŸ˜ðŸ˜ˆ

• Like 11
  • Minus 41
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Delia tre' să te învăț sa faci fotografii, deoarece...prima mea impresie a fost că e un bărbat surprins in ipostaza aia! Sincer spun, nu te supăra iarăși...E doar o părere, dar mâine poate sa fie altfel...poți realiza altfel situațiile si să nu mai sari de cur in sus cand cineva e sincer!
  • Like 11
  • Minus 41
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ea a pus o poza luată după internet cu un Spa din Franța , dar oricum nu face ea diferența dintre Franța și Belgia =))

Tu stii cum e când îți face cineva mistoul pe față?

Aceasta a pățit bogatanul ăsta in dimineața aceasta...Ia uite la el ce a zis si mi-a venit un pic să-i bag cutitu-ncins in rană!

"On pourrait en parler au téléphone demain matin si tu veux. Mais sache que je voudrais te faire l'amour et te protéger."

• Like 9
  • Minus 41
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

?

?
  • Like 9
  • Minus 40
  • Oras:Arkham
Postat

harleyqueen, on 02 Dec 2017 - 4:55 PM, said:snapback.png

Eu nu raspund de ce fac altii.

Am luat contul pentru al minusa pe Miky din propiile mele motive (+Cristiano).

Am constatat ca am fost inselata, nu am -1500 pct de reputatie negativa comform statului de cont SP...sunt -750.

Contul premium XXL are 800 de pct negative.

Ce vorbim aici ?

vis umed, on 07 Jan 2018 - 01:56 AM, said:snapback.png

CE vorbim aici? Si nu ziceai ca nu ai plans dupa minusuri? Mincinoaso !

Tu, Vis m-ai acuzat că m-am plans după puncte, nu după minusuri =)))) Ai memoria scurtă ?

vis umed, on 07 Jan 2018 - 01:58 AM, said:snapback.png

De asta ce mai zici? Plangacioaso,nu mai dai apa la soareci?

Interesant e faptul că Vis m-a acuzat ca m-am plans după puncte. Înca o dată mă faceți să râd pentru că sunteti niște cretine. =)))

Ce legătură au minusurile cu punctele ?  =)))))))

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

vis umed, on 07 Jan 2018 - 01:56 AM, said:snapback.png

Tu, Vis m-ai acuzat că m-am plans după puncte, nu după minusuri =)))) Ai memoria scurtă ?

vis umed, on 07 Jan 2018 - 01:58 AM, said:snapback.png

Interesant e faptul că Vis m-a acuzat ca m-am plans după puncte. Înca o dată mă faceți să râd pentru că sunteti niște cretine. =)))

Ce legătură au minusurile cu punctele ? =)))))))

Te simți acuzat? Offf, viața asta...e grele! Cum e când pronunti cuvântul VIS?! Hai mai iute, terminati o data...că sunt curioasă cum o întoarceți la final, ca de fiecare dată!
  • Like 8
  • Minus 41
Postat

Te simți acuzat? Offf, viața asta...e grele! Cum e când pronunti cuvântul VIS?! Hai mai iute, terminati o data...că sunt curioasă cum o întoarceți la final, ca se fiecare dată!

Interesant cum dau Quotes userul Vis Umed și tu simti nevoia să dai tu replay =)))))))))) Fă ești proastă rău de tot.   =))))))))))))))))))))))))))

• Like 2
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Interesant cum dau Quotes userul Vis Umed și tu simti nevoia să dai tu replay =)))))))))) Fă ești proastă rău de tot. =))))))))))))))))))))))))))

De ce nu esti tu prost si e neapărat să fiu eu, cand tu habar nu ai ce gândesc când am chef să-ti spun ceva câteodată?!

• Like 9
  • Minus 40
Postat

De nu esti tu prost si e neapărat să fiu eu, cand tu habar nu ai ce gândesc eu?!

Trebuia să te loghezi cu Vis Umed și să bagi mizeria aia de text, că ești o divă si mă folosesc de numele tău ca să ce ? =))))  Fă ești proastă rău de tot =))))))))))))

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Trebuia să te loghezi cu Vis Umed și să bagi mizeria aia de text, că ești o divă si mă folosesc de numele tău ca să ce ? =))))  Fă ești proastă rău de tot =))))))))))))

Adică voi vă luptati cu minusuri si plusuri pe al meu profil...iar eu sa cheltuiesc din banul cuiva care-si bagă pula să vă aduc vouă satisfactie? Doamne...arata-le ăstora unde e prostia că si-o cauta!!!

• Like 9
  • Minus 40
  • Oras:Korin Tower
Postat

Asta cu Vis e din ciclul: daca taceai filozof ramaneai. Printesa Vis chiar nu realizeaza ca e momentul sa ia o pauza de la atata troll&hate ?

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Asta cu Vis e din ciclul: daca taceai filozof ramaneai. Printesa Vis chiar nu realizeaza ca e momentul sa ia o pauza de la atata troll&hate ?

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu s-au facut destul de ras amazoanele alea. Ai si tu mila. =)) =))

Nu am mila de gunoaie.

• Like 29
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu am mila de gunoaie.

Ce repede te-ai pus tu pe tine la best answer, in loc sa ma lasi pe mine acolo. =)) =))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu am mila de gunoaie.

Ce rea te făcuși!

• Like 5
Postat

Nu ai gasit nici un fraier azi, de esti asa nervoasa ? Ce sa facem mai sunt si zile proaste

Fa gunoiule tu ești pe centura și sugi pula in momentul de fața eu sunt intr-o țara exotica și stau la piscina, care dintre noi este nervoasa ? =))

• Like 29
  • Minus 1
Postat

Fa gunoiule tu ești pe centura și sugi pula in momentul de fața eu sunt intr-o țara exotica și stau la piscina, care dintre noi este nervoasa ? =))

Tu si Mazare =)))

Dar bag de seama ca e o mare diferenta intre voi ... Tu, singurica, plictisita, incercand sa traiesti o viata luxoasa, desi nu ti-o permiti (fie vorba intre noi, daca nu era mosulica ala, cu aere de DonJuan) ... El, Mazare, distrandu-se in Madagascar, cu banii facuti in Romania :D

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...