Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Cine-mi explica si mie cum sta treaba cu stelutele de la profil?Nu de alta dar vad ca sunt vreo 2-3 retarzi ce alta treaba n-au decat sa-si faca profile noi pentru a putea baga o steluta din 5 la profil (sunt convinsa ca nu doar mie, dar este clar cineva caruia ii sunt draga precum nisipul din chiloti) Vorba unui vechi cantec, traditional romanesc (Costinesti e la origine):<Loredana nu fii trista, / Ti-a intrat nisip in pizda!>
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Eu zic sa vina brigada sa faca ordine.Anarhie zici? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Scuipa-ma, sa nu ma deochi!De la mine se lasa cu medalion si nu cred ca vrei =)))) 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 4, 2018 De la mine se lasa cu medalion si nu cred ca vrei =))))Nu mai stii de gluma? ;) 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Dupa cat se pare , este vorba de un program care speculeaza bresele de securitate ale siteului.Similar scriptului de minusare.Cine are interes sa arunce cu stelute putine ?Castiga ceva din asta ?Nu avem de unde sa stim.Un program si atat.Useri falsi... 3
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Nu mai stii de gluma? ;)Io??? Sunt comicul perfect... Noroc ca nimeni nu rade la glumele mele =))) 2
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Dupa cat se pare , este vorba de un program care speculeaza bresele de securitate ale siteului.Similar scriptului de minusare.Cine are interes sa arunce cu stelute putine ?Castiga ceva din asta ?Nu avem de unde sa stim.Un program si atat.Useri falsi... Conspiratiune, dom'le, conspiratiune!!!! Nu cred ca e vb de vreun castig financiar 1
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngvis umedInscris la: 01 Jan 2018Offline Ultimul click: Privat Utilizatorii de mai jos au apreciat acest profil:vis umed (1 stars), 3
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:tennessee Oras:tennessee Postat Ianuarie 4, 2018 http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngvis umed Inscris la: 01 Jan 2018Offline Ultimul click: Privat Utilizatorii de mai jos au apreciat acest profil:vis umed (1 stars), pai vezi daca nu ai umezit-o bine !!! =)) 4
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 pai vezi daca nu ai umezit-o bine !!! =)) Pai vezi ca nu intelegi!!!cum pot fi definite doua conturi cu acelasi nume de utilizator in zile diferite? 2
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:tennessee Oras:tennessee Postat Ianuarie 4, 2018 Pai vezi ca nu intelegi!!!cum pot fi definite doua conturi cu acelasi nume de utilizator in zile diferite?plm !!! tu nu vezi ce este pe forum ???no rules ...welcome to the jungle !!! =)) 3
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 plm !!! tu nu vezi ce este pe forum ???no rules ...welcome to the jungle !!! =)) aici îți dau dreptate...din păcate așa s-a transformat forumul, a scăpat de sub control.... 3
mr president Reputație: 4053 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 4, 2018 Cine-mi explica si mie cum sta treaba cu stelutele de la profil?Nu de alta dar vad ca sunt vreo 2-3 retarzi ce alta treaba n-au decat sa-si faca profile noi pentru a putea baga o steluta din 5 la profil (sunt convinsa ca nu doar mie, dar este clar cineva caruia ii sunt draga precum nisipul din chiloti) http://nimfomane.com/forum/topic/105598-propunere-profile-rating/ http://nimfomane.com/forum/topic/105596-propunere-profile-rating/ 4
valens Reputație: -477 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Ianuarie 4, 2018 Scuipa-ma, sa nu ma deochi! sa si pupe... 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 4, 2018 Pentru tine nu, numai pentru noi, ca nu ne mai primesc fetele cu asa profile murdare :P :laugh2 :laugh2Stai chill, pe tine te primesc! 3
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Stai chill, pe tine te primesc! Total de acord cu tine, eu am explicat de ce si am acceptat toate contraargumentele tale si ale altora ca fiind la fel de bun simt ca ale mele :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Stai chill, pe tine te primesc! Total de acord cu tine, eu am explicat de ce si am acceptat toate contraargumentele tale si ale altora ca fiind la fel de bun simt ca ale mele :)
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 4, 2018 Total de acord cu tine, eu am explicat de ce si am acceptat toate contraargumentele tale si ale altora ca fiind la fel de bun simt ca ale mele :)Eu mă refeream la faptul că ești un om civilizat. Dacă tu te gândeai la altceva ... 3
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Eu mă refeream la faptul că ești un om civilizat. Dacă tu te gândeai la altceva ... Nu, eu ma gandeam doar ca si tu esti civilizat cu cei care sunt civilizati cu tine...
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 4, 2018 Nu, eu ma gandeam doar ca si tu esti civilizat cu cei care sunt civilizati cu tine...Corect! 4
keyser söze Reputație: -1832 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2018 Pai vezi ca nu intelegi!!!cum pot fi definite doua conturi cu acelasi nume de utilizator in zile diferite?poate sa fie:"vis_umed" sau"vis__umed"ori"vis_umed" sau"vis_umed_" unde: _ = spatiu 3 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 5, 2018 Nu, eu ma gandeam doar ca si tu esti civilizat cu cei care sunt civilizati cu tine...Si asa mi se pare normal. Cum sa fi civilizat cu un jeg de om, cum nene?! Trebuie sa fi nebun mintal. Exact ca si cu magnetii de poli pozitivi cu poli negativi....se atrag. 2
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 5, 2018 Si asa mi se pare normal. Cum sa fi civilizat cu un jeg de om, cum nene?! Trebuie sa fi nebun mintal. Exact ca si cu magnetii de poli pozitivi cu poli negativi....se atrag.Adica,daylanule, sa inteleg ca io mi's zana cea buna si toti piticii trag la mine, ca pomanagii?! Sau Frumoasa din padurea zapacita, pe care toti aurolacii cauta sa o salveze... Da' io nu si nu, imi place sa-mi plimb fizicul ratacit, prin padure 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 5, 2018 Adica,daylanule, sa inteleg ca io mi's zana cea buna si toti piticii trag la mine, ca pomanagii?!SauFrumoasa din padurea zapacita, pe care toti aurolacii cauta sa o salveze... Da' io nu si nu, imi place sa-mi plimb fizicul ratacit, prin padurecum o fi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum