picon Reputație: 1046 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 21, 2018 Să revenim la recenzii! Lăsați lingăii să facă ce vor! 1 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Februarie 21, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou 3
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 21, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 21, 2018 Să revenim la recenzii Lăsați lingăii să facă ce vor! Nu cred ca vrea. Recenziile reale sigur nu o recomanda. In afara de fizic la restul e (no) 1
kostass Reputație: 31 Postat Februarie 21, 2018 Oras:All over Oras:All over Postat Februarie 21, 2018 buna accepti foot fetish ? se poate sa pui o poza cu pedichiura ? mersi
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Februarie 21, 2018 Nu cred ca vrea. Recenziile reale sigur nu o recomanda. In afara de fizic la restul e (no)De ce tot vorbești dacă nu sti nimic? Ai fost cumva la mine și nu ți-a convenit ceva? Mi-ai lăsat vreo recenzie și eu nu știam? ☹️ :( 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 21, 2018 Postat Februarie 21, 2018 are dreptate baietiinu esti buna de nimic :( 1 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 21, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 21, 2018 De ce tot vorbești dacă nu sti nimic? Ai fost cumva la mine și nu ți-a convenit ceva? Mi-ai lăsat vreo recenzie și eu nu știam? ☹️ :( pe banii mei vrei sa iti raspund? 1 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Februarie 22, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou
cipcip Reputație: 176 Postat Februarie 22, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 22, 2018 Să revenim la recenzii! Ma sa ti iau familia in pula de bosorog libidinos...dai Nu mai -???Să mă slobozesc pe fata ta de acordat ca daca cumva vre o puicuta i mi da numele tau cand vin în tara te fac fetita mea...ma jur ca ai sa sugi pula pina i ti fac fălcile de dinozour ,belimeai pula cu mama si sora ta aia curvă si penala! Lăsați lingăii să facă ce vor! 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 22, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou9B897551-250A-4BBB-A6B1-2739ED04935E.jpeg nu raspunzi la sms
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Postat Februarie 22, 2018 nu raspunzi la sms mie imi place cand nu raspunde la jocurile tale 😄😄😄 si vorbesti singur pe topic😉😂 69
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Februarie 23, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou 2
theking77 Reputație: 35 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 23, 2018 Vizitat Patricia acum câteva zile . Locația este Ok , ea este o tipa tinerica , frumușică Acțiunea a fost Ok , tipa curată și prietenoasa Note : Locație : 8 Aspect : 9 Gfe : 9 Oral :8 Normal :9 Pentru mine este de revenit 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 23, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 23, 2018 mie imi place cand nu raspunde la jocurile tale si vorbesti singur pe topic imi bat pula de ea, acum si de tine
alex miro Reputație: 228 Postat Februarie 23, 2018 Oras:is Oras:is Postat Februarie 23, 2018 labagiule, iar s-a umflat taratza in tine
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 labagiu e doar doctor parnaie restul doar ne batem pula de patricia ca vai de pizda eicica nici pula nu o suge bine :( 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 24, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 24, 2018 Ai dormit pe pres toata noaptea :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Ai dormit pe pres toata noaptea :laugh2 tu dormi pe forum de ani de zile . Si fara nici un rost. 69
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Februarie 24, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou 2
man@work Reputație: -2083 Postat Februarie 24, 2018 Oras:. Oras:. Postat Februarie 24, 2018 La doo trei brunete am zis ca merge sa fack si o blonda. Sa nu intelegeti ca o blonda face cat doo-trei brunet e, nu ! dar asta e “algoritmul” meu JDe dupa usa apare o blonda !StopPt cateva momente am retrait verile studentesti.. mare.. glume de bagabonti: unde te duca ma ? sa caut sudeze la SCOICA J (Scoica, un hotel din Jupiter)Deci.. Frumoasa ! blonda, corp aproape perfect: sani frumosi sfarcuri abia mijite, poponeata bombata, picioare frumoase, fata asijderea Holul de la intrare cu toate ca e mare nu a fost sufient pt a o vedea in tot amsamblul ei. Asa ca hai in dormitor. Pat mare, tare, confortabil. Mobile putina dar suficienta . Dupa cateva vorbe (cateva.. pe naiba ! vorbeste f mult fata asta.. dar nu bate campii) fara tigare (nu se fumeaza la ea) si pentru ca aveam mainile reci, am mers la dus, apa fierbinte m-a incalzit putin dar cand am intrat in camera si am vazut-o goala in pat.. m-am incins de-a binelea.Trebuia sa va spun de la inceput ca stia cine o viziteaza. Din “cauza” mea: am vrut sa ii vad atitudinea fata de cineva cu care in urma cu aprox o jumatate de an avusese un schimb de repelici nu tocmai.. ca intre prieteni.Glume pe seama oralului ei, despre care vorbesc baietii ca nu e tocmai la superlative si zice: hai sa vezi sit u cum este !Soft ! dar placut. Neprotejat, face bine cu limba in jurulcapului, o linge, o bate de buze si limba dar nu coboara mai jos de jumatate ! no D.T.La un moment dat zice: hai sa te fut acum !Monteaza prezervativul si LOT. Da f bine din curulet, twerking, stramta (la inceput) apoi poate din cauza lubrifiantului pe care il foloseste nu mi s-a mai parut la fel de stramta (chiar daca am fost primul client). Ma intreaba ce pozitie imi ploace.. pozitia FUTUT zic J dar tie ? mie doggy, zice ea, ma excita. Ok, hai la doggy fata tatii !Bine am facut ! curulet de milioane (priveliste panoramica), CAMBRAT, mijloc subtitle, fata lipita de pat, twerking iarasi.. dirty talking fara a parea vulgar.. care a culminat cu: da-ti drumu pe fundul meu !Nu puteam s-o refuz.Dupa sfarseala cautam un servetel sa ma sterg cat de cat pana sa ajung la baie dar ea : STAI ! … stau, cum sa stau ? imi da tf ei si imi zice sa-I fac o poza la poponeata stropita JCa sa inchei: o fata dezinvolta, frumoasa, cu aptitudini in domeniu (oralul treb sexersat mai profund)Locatia 9Bella 10Atitudine 9Oral N 7,5 (pentru incurajare)Normal P 10200 lei ~ 45 min Aaa.. sa nu iut: un plus (extra concurs) pt pupicul de la plecare ! 5 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Februarie 24, 2018 La doo trei brunete am zis ca merge sa fack si o blonda. Sa nu intelegeti ca o blonda face cat doo-trei brunet e, nu ! dar asta e “algoritmul” meu JDe dupa usa apare o blonda !StopPt cateva momente am retrait verile studentesti.. mare.. glume de bagabonti: unde te duca ma ? sa caut sudeze la SCOICA J (Scoica, un hotel din Jupiter)Deci.. Frumoasa ! blonda, corp aproape perfect: sani frumosi sfarcuri abia mijite, poponeata bombata, picioare frumoase, fata asijderea Holul de la intrare cu toate ca e mare nu a fost sufient pt a o vedea in tot amsamblul ei. Asa ca hai in dormitor. Pat mare, tare, confortabil. Mobile putina dar suficienta . Dupa cateva vorbe (cateva.. pe naiba ! vorbeste f mult fata asta.. dar nu bate campii) fara tigare (nu se fumeaza la ea) si pentru ca aveam mainile reci, am mers la dus, apa fierbinte m-a incalzit putin dar cand am intrat in camera si am vazut-o goala in pat.. m-am incins de-a binelea.Trebuia sa va spun de la inceput ca stia cine o viziteaza. Din “cauza” mea: am vrut sa ii vad atitudinea fata de cineva cu care in urma cu aprox o jumatate de an avusese un schimb de repelici nu tocmai.. ca intre prieteni.Glume pe seama oralului ei, despre care vorbesc baietii ca nu e tocmai la superlative si zice: hai sa vezi sit u cum este !Soft ! dar placut. Neprotejat, face bine cu limba in jurulcapului, o linge, o bate de buze si limba dar nu coboara mai jos de jumatate ! no D.T.La un moment dat zice: hai sa te fut acum !Monteaza prezervativul si LOT. Da f bine din curulet, twerking, stramta (la inceput) apoi poate din cauza lubrifiantului pe care il foloseste nu mi s-a mai parut la fel de stramta (chiar daca am fost primul client). Ma intreaba ce pozitie imi ploace.. pozitia FUTUT zic J dar tie ? mie doggy, zice ea, ma excita. Ok, hai la doggy fata tatii !Bine am facut ! curulet de milioane (priveliste panoramica), CAMBRAT, mijloc subtitle, fata lipita de pat, twerking iarasi.. dirty talking fara a parea vulgar.. care a culminat cu: da-ti drumu pe fundul meu !Nu puteam s-o refuz.Dupa sfarseala cautam un servetel sa ma sterg cat de cat pana sa ajung la baie dar ea : STAI ! … stau, cum sa stau ? imi da tf ei si imi zice sa-I fac o poza la poponeata stropita JCa sa inchei: o fata dezinvolta, frumoasa, cu aptitudini in domeniu (oralul treb sexersat mai profund)Locatia 9Bella 10Atitudine 9Oral N 7,5 (pentru incurajare)Normal P 10200 lei ~ 45 min Aaa.. sa nu iut: un plus (extra concurs) pt pupicul de la plecare !Îți mulțumesc dragule pentru recenzie și pentru ca te-am cunoscut. Te aștept oricând, cu drag :* :* :girly
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 24, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 24, 2018 tu dormi pe forum de ani de zile . Si fara nici un rost. O fata capabila ca tine sigur lucreaza intr-o multinationala.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Postat Februarie 25, 2018 Incă o recenzie Btipică, după reîntâlnirea de ieri cu Patricia. Lăsați fantezia să zburde: ... = 10 ... = 10 ... = 10 ........... ... = 10 media = 10nCu mențiunea unui GFE de neuitat! Mulțumesc Prințesă Patriciana! :flowers2 1 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Februarie 25, 2018 Incă o recenzie Btipică, după reîntâlnirea de ieri cu Patricia. Lăsați fantezia să zburde: ... = 10 ... = 10 ... = 10 ........... ... = 10 media = 10nCu mențiunea unui GFE de neuitat! Mulțumesc Prințesă Patriciana! :flowers2Și eu îți mulțumesc “Mic gros” :* :girly
Postări Recomandate