Sari la conținut

Sexy Patricia ��💋💄👠0770743093👗🎀�💯

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!

Nu cred ca vrea. Recenziile reale sigur nu o recomanda. In afara de fizic la restul e (no)

De ce tot vorbești dacă nu sti nimic? Ai fost cumva la mine și nu ți-a convenit ceva? Mi-ai lăsat vreo recenzie și eu nu știam? ☹️ :(

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Să revenim la recenzii!

Ma sa ti iau familia in pula de bosorog libidinos...dai Nu mai -???Să mă slobozesc pe fata ta de acordat ca daca cumva vre o puicuta i mi da numele tau cand vin în tara te fac fetita mea...ma jur ca ai sa sugi pula pina i ti fac fălcile de dinozour ,belimeai pula cu mama si sora ta aia curvă si penala!

Lăsați lingăii să facă ce vor!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

La doo trei brunete am zis ca merge sa fack si o blonda. Sa nu intelegeti ca o blonda face cat doo-trei brunet e, nu ! dar asta e “algoritmul” meu J

De dupa usa apare o blonda !

Stop

Pt cateva momente am retrait verile studentesti.. mare.. glume de bagabonti: unde te duca ma ? sa caut sudeze la SCOICA J (Scoica, un hotel din Jupiter)

Deci.. Frumoasa ! blonda, corp aproape perfect: sani frumosi sfarcuri abia mijite, poponeata bombata, picioare frumoase, fata asijderea  

Holul de la intrare cu toate ca e mare nu a fost sufient pt a o vedea in tot amsamblul ei. Asa ca hai in dormitor.  Pat mare, tare, confortabil. Mobile putina dar suficienta . Dupa cateva vorbe (cateva.. pe naiba ! vorbeste f mult fata asta.. dar nu bate campii) fara tigare (nu se fumeaza la ea) si pentru ca aveam mainile reci, am mers la dus, apa fierbinte m-a incalzit putin dar cand am intrat in camera si am vazut-o goala in pat.. m-am incins de-a binelea.

Trebuia sa va spun de la inceput ca stia cine o viziteaza. Din “cauza” mea: am vrut sa ii vad atitudinea fata de cineva cu care in urma cu aprox o jumatate de an avusese un schimb de repelici nu tocmai.. ca intre prieteni.

Glume pe seama oralului ei, despre care vorbesc baietii ca nu e tocmai la superlative si zice: hai sa vezi sit u cum este !

Soft ! dar placut. Neprotejat, face bine cu limba in jurulcapului, o linge, o bate de buze si limba dar nu coboara mai jos de jumatate ! no D.T.

La un moment dat zice: hai sa te fut acum !

Monteaza prezervativul si LOT. Da f bine din curulet, twerking, stramta (la inceput) apoi poate din cauza lubrifiantului pe care il foloseste nu mi s-a mai parut la fel de stramta (chiar daca am fost primul client). Ma intreaba ce pozitie imi ploace.. pozitia FUTUT zic J dar tie ? mie doggy, zice ea, ma excita. Ok, hai la doggy fata tatii !

Bine am facut ! curulet de milioane (priveliste panoramica), CAMBRAT, mijloc subtitle, fata lipita de pat, twerking iarasi.. dirty talking fara a parea vulgar.. care a culminat cu: da-ti drumu pe fundul meu !

Nu puteam s-o refuz.

Dupa sfarseala cautam un servetel sa ma sterg cat de cat pana sa ajung la baie dar ea : STAI !  … stau, cum sa stau ? imi da tf ei si imi zice sa-I fac o poza la poponeata stropita J

Ca sa inchei: o fata dezinvolta, frumoasa, cu aptitudini in domeniu (oralul treb sexersat mai profund)

Locatia 9

Bella 10

Atitudine 9

Oral N 7,5 (pentru incurajare)

Normal P 10

200 lei ~ 45 min

Aaa.. sa nu iut: un plus (extra concurs) pt pupicul de la plecare !

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

La doo trei brunete am zis ca merge sa fack si o blonda. Sa nu intelegeti ca o blonda face cat doo-trei brunet e, nu ! dar asta e “algoritmul” meu J

De dupa usa apare o blonda !

Stop

Pt cateva momente am retrait verile studentesti.. mare.. glume de bagabonti: unde te duca ma ? sa caut sudeze la SCOICA J (Scoica, un hotel din Jupiter)

Deci.. Frumoasa ! blonda, corp aproape perfect: sani frumosi sfarcuri abia mijite, poponeata bombata, picioare frumoase, fata asijderea  

Holul de la intrare cu toate ca e mare nu a fost sufient pt a o vedea in tot amsamblul ei. Asa ca hai in dormitor.  Pat mare, tare, confortabil. Mobile putina dar suficienta . Dupa cateva vorbe (cateva.. pe naiba ! vorbeste f mult fata asta.. dar nu bate campii) fara tigare (nu se fumeaza la ea) si pentru ca aveam mainile reci, am mers la dus, apa fierbinte m-a incalzit putin dar cand am intrat in camera si am vazut-o goala in pat.. m-am incins de-a binelea.

Trebuia sa va spun de la inceput ca stia cine o viziteaza. Din “cauza” mea: am vrut sa ii vad atitudinea fata de cineva cu care in urma cu aprox o jumatate de an avusese un schimb de repelici nu tocmai.. ca intre prieteni.

Glume pe seama oralului ei, despre care vorbesc baietii ca nu e tocmai la superlative si zice: hai sa vezi sit u cum este !

Soft ! dar placut. Neprotejat, face bine cu limba in jurulcapului, o linge, o bate de buze si limba dar nu coboara mai jos de jumatate ! no D.T.

La un moment dat zice: hai sa te fut acum !

Monteaza prezervativul si LOT. Da f bine din curulet, twerking, stramta (la inceput) apoi poate din cauza lubrifiantului pe care il foloseste nu mi s-a mai parut la fel de stramta (chiar daca am fost primul client). Ma intreaba ce pozitie imi ploace.. pozitia FUTUT zic J dar tie ? mie doggy, zice ea, ma excita. Ok, hai la doggy fata tatii !

Bine am facut ! curulet de milioane (priveliste panoramica), CAMBRAT, mijloc subtitle, fata lipita de pat, twerking iarasi.. dirty talking fara a parea vulgar.. care a culminat cu: da-ti drumu pe fundul meu !

Nu puteam s-o refuz.

Dupa sfarseala cautam un servetel sa ma sterg cat de cat pana sa ajung la baie dar ea : STAI !  … stau, cum sa stau ? imi da tf ei si imi zice sa-I fac o poza la poponeata stropita J

Ca sa inchei: o fata dezinvolta, frumoasa, cu aptitudini in domeniu (oralul treb sexersat mai profund)

Locatia 9

Bella 10

Atitudine 9

Oral N 7,5 (pentru incurajare)

Normal P 10

200 lei ~ 45 min

Aaa.. sa nu iut: un plus (extra concurs) pt pupicul de la plecare !

Îți mulțumesc dragule pentru recenzie și pentru ca te-am cunoscut. Te aștept oricând, cu drag :* :* :girly
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0

Incă o recenzie Btipică, după reîntâlnirea de ieri cu Patricia. 

Lăsați fantezia să zburde: 

... = 10 

... = 10 

... = 10 

........... 

... = 10 

media = 10n

Cu mențiunea unui GFE de neuitat! 

Mulțumesc Prințesă Patriciana! 

:flowers2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Incă o recenzie Btipică, după reîntâlnirea de ieri cu Patricia. 

Lăsați fantezia să zburde: 

... = 10 

... = 10 

... = 10 

........... 

... = 10 

media = 10n

Cu mențiunea unui GFE de neuitat! 

Mulțumesc Prințesă Patriciana! 

:flowers2

Și eu îți mulțumesc “Mic gros” :* :girly
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...