picon Reputație: 1046 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 21, 2018 Să revenim la recenzii! Lăsați lingăii să facă ce vor! 1 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Februarie 21, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 21, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 21, 2018 Să revenim la recenzii Lăsați lingăii să facă ce vor! Nu cred ca vrea. Recenziile reale sigur nu o recomanda. In afara de fizic la restul e (no) 1 Link spre comentariu
kostass Reputație: 31 Postat Februarie 21, 2018 Oras:All over Oras:All over Partajează Postat Februarie 21, 2018 buna accepti foot fetish ? se poate sa pui o poza cu pedichiura ? mersi Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Februarie 21, 2018 Nu cred ca vrea. Recenziile reale sigur nu o recomanda. In afara de fizic la restul e (no)De ce tot vorbești dacă nu sti nimic? Ai fost cumva la mine și nu ți-a convenit ceva? Mi-ai lăsat vreo recenzie și eu nu știam? ☹️ :( 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 are dreptate baietiinu esti buna de nimic :( 1 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 21, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 21, 2018 De ce tot vorbești dacă nu sti nimic? Ai fost cumva la mine și nu ți-a convenit ceva? Mi-ai lăsat vreo recenzie și eu nu știam? ☹️ :( pe banii mei vrei sa iti raspund? 1 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Februarie 22, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou Link spre comentariu
cipcip Reputație: 176 Postat Februarie 22, 2018 Oras:România Oras:România Partajează Postat Februarie 22, 2018 Să revenim la recenzii! Ma sa ti iau familia in pula de bosorog libidinos...dai Nu mai -???Să mă slobozesc pe fata ta de acordat ca daca cumva vre o puicuta i mi da numele tau cand vin în tara te fac fetita mea...ma jur ca ai sa sugi pula pina i ti fac fălcile de dinozour ,belimeai pula cu mama si sora ta aia curvă si penala! Lăsați lingăii să facă ce vor! 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 22, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 22, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou9B897551-250A-4BBB-A6B1-2739ED04935E.jpeg nu raspunzi la sms Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 nu raspunzi la sms mie imi place cand nu raspunde la jocurile tale 😄😄😄 si vorbesti singur pe topic😉😂 69 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Februarie 23, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou 2 Link spre comentariu
theking77 Reputație: 35 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 23, 2018 Vizitat Patricia acum câteva zile . Locația este Ok , ea este o tipa tinerica , frumușică Acțiunea a fost Ok , tipa curată și prietenoasa Note : Locație : 8 Aspect : 9 Gfe : 9 Oral :8 Normal :9 Pentru mine este de revenit 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 23, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 23, 2018 mie imi place cand nu raspunde la jocurile tale si vorbesti singur pe topic imi bat pula de ea, acum si de tine Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Februarie 23, 2018 Oras:is Oras:is Partajează Postat Februarie 23, 2018 labagiule, iar s-a umflat taratza in tine Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 labagiu e doar doctor parnaie restul doar ne batem pula de patricia ca vai de pizda eicica nici pula nu o suge bine :( 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 :date 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 24, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 24, 2018 Ai dormit pe pres toata noaptea :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Ai dormit pe pres toata noaptea :laugh2 tu dormi pe forum de ani de zile . Si fara nici un rost. 69 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Februarie 24, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou 2 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Februarie 24, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 24, 2018 La doo trei brunete am zis ca merge sa fack si o blonda. Sa nu intelegeti ca o blonda face cat doo-trei brunet e, nu ! dar asta e “algoritmul” meu JDe dupa usa apare o blonda !StopPt cateva momente am retrait verile studentesti.. mare.. glume de bagabonti: unde te duca ma ? sa caut sudeze la SCOICA J (Scoica, un hotel din Jupiter)Deci.. Frumoasa ! blonda, corp aproape perfect: sani frumosi sfarcuri abia mijite, poponeata bombata, picioare frumoase, fata asijderea Holul de la intrare cu toate ca e mare nu a fost sufient pt a o vedea in tot amsamblul ei. Asa ca hai in dormitor. Pat mare, tare, confortabil. Mobile putina dar suficienta . Dupa cateva vorbe (cateva.. pe naiba ! vorbeste f mult fata asta.. dar nu bate campii) fara tigare (nu se fumeaza la ea) si pentru ca aveam mainile reci, am mers la dus, apa fierbinte m-a incalzit putin dar cand am intrat in camera si am vazut-o goala in pat.. m-am incins de-a binelea.Trebuia sa va spun de la inceput ca stia cine o viziteaza. Din “cauza” mea: am vrut sa ii vad atitudinea fata de cineva cu care in urma cu aprox o jumatate de an avusese un schimb de repelici nu tocmai.. ca intre prieteni.Glume pe seama oralului ei, despre care vorbesc baietii ca nu e tocmai la superlative si zice: hai sa vezi sit u cum este !Soft ! dar placut. Neprotejat, face bine cu limba in jurulcapului, o linge, o bate de buze si limba dar nu coboara mai jos de jumatate ! no D.T.La un moment dat zice: hai sa te fut acum !Monteaza prezervativul si LOT. Da f bine din curulet, twerking, stramta (la inceput) apoi poate din cauza lubrifiantului pe care il foloseste nu mi s-a mai parut la fel de stramta (chiar daca am fost primul client). Ma intreaba ce pozitie imi ploace.. pozitia FUTUT zic J dar tie ? mie doggy, zice ea, ma excita. Ok, hai la doggy fata tatii !Bine am facut ! curulet de milioane (priveliste panoramica), CAMBRAT, mijloc subtitle, fata lipita de pat, twerking iarasi.. dirty talking fara a parea vulgar.. care a culminat cu: da-ti drumu pe fundul meu !Nu puteam s-o refuz.Dupa sfarseala cautam un servetel sa ma sterg cat de cat pana sa ajung la baie dar ea : STAI ! … stau, cum sa stau ? imi da tf ei si imi zice sa-I fac o poza la poponeata stropita JCa sa inchei: o fata dezinvolta, frumoasa, cu aptitudini in domeniu (oralul treb sexersat mai profund)Locatia 9Bella 10Atitudine 9Oral N 7,5 (pentru incurajare)Normal P 10200 lei ~ 45 min Aaa.. sa nu iut: un plus (extra concurs) pt pupicul de la plecare ! 5 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Februarie 24, 2018 La doo trei brunete am zis ca merge sa fack si o blonda. Sa nu intelegeti ca o blonda face cat doo-trei brunet e, nu ! dar asta e “algoritmul” meu JDe dupa usa apare o blonda !StopPt cateva momente am retrait verile studentesti.. mare.. glume de bagabonti: unde te duca ma ? sa caut sudeze la SCOICA J (Scoica, un hotel din Jupiter)Deci.. Frumoasa ! blonda, corp aproape perfect: sani frumosi sfarcuri abia mijite, poponeata bombata, picioare frumoase, fata asijderea Holul de la intrare cu toate ca e mare nu a fost sufient pt a o vedea in tot amsamblul ei. Asa ca hai in dormitor. Pat mare, tare, confortabil. Mobile putina dar suficienta . Dupa cateva vorbe (cateva.. pe naiba ! vorbeste f mult fata asta.. dar nu bate campii) fara tigare (nu se fumeaza la ea) si pentru ca aveam mainile reci, am mers la dus, apa fierbinte m-a incalzit putin dar cand am intrat in camera si am vazut-o goala in pat.. m-am incins de-a binelea.Trebuia sa va spun de la inceput ca stia cine o viziteaza. Din “cauza” mea: am vrut sa ii vad atitudinea fata de cineva cu care in urma cu aprox o jumatate de an avusese un schimb de repelici nu tocmai.. ca intre prieteni.Glume pe seama oralului ei, despre care vorbesc baietii ca nu e tocmai la superlative si zice: hai sa vezi sit u cum este !Soft ! dar placut. Neprotejat, face bine cu limba in jurulcapului, o linge, o bate de buze si limba dar nu coboara mai jos de jumatate ! no D.T.La un moment dat zice: hai sa te fut acum !Monteaza prezervativul si LOT. Da f bine din curulet, twerking, stramta (la inceput) apoi poate din cauza lubrifiantului pe care il foloseste nu mi s-a mai parut la fel de stramta (chiar daca am fost primul client). Ma intreaba ce pozitie imi ploace.. pozitia FUTUT zic J dar tie ? mie doggy, zice ea, ma excita. Ok, hai la doggy fata tatii !Bine am facut ! curulet de milioane (priveliste panoramica), CAMBRAT, mijloc subtitle, fata lipita de pat, twerking iarasi.. dirty talking fara a parea vulgar.. care a culminat cu: da-ti drumu pe fundul meu !Nu puteam s-o refuz.Dupa sfarseala cautam un servetel sa ma sterg cat de cat pana sa ajung la baie dar ea : STAI ! … stau, cum sa stau ? imi da tf ei si imi zice sa-I fac o poza la poponeata stropita JCa sa inchei: o fata dezinvolta, frumoasa, cu aptitudini in domeniu (oralul treb sexersat mai profund)Locatia 9Bella 10Atitudine 9Oral N 7,5 (pentru incurajare)Normal P 10200 lei ~ 45 min Aaa.. sa nu iut: un plus (extra concurs) pt pupicul de la plecare !Îți mulțumesc dragule pentru recenzie și pentru ca te-am cunoscut. Te aștept oricând, cu drag :* :* :girly Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 24, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 24, 2018 tu dormi pe forum de ani de zile . Si fara nici un rost. O fata capabila ca tine sigur lucreaza intr-o multinationala. Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Incă o recenzie Btipică, după reîntâlnirea de ieri cu Patricia. Lăsați fantezia să zburde: ... = 10 ... = 10 ... = 10 ........... ... = 10 media = 10nCu mențiunea unui GFE de neuitat! Mulțumesc Prințesă Patriciana! :flowers2 1 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Februarie 25, 2018 Incă o recenzie Btipică, după reîntâlnirea de ieri cu Patricia. Lăsați fantezia să zburde: ... = 10 ... = 10 ... = 10 ........... ... = 10 media = 10nCu mențiunea unui GFE de neuitat! Mulțumesc Prințesă Patriciana! :flowers2Și eu îți mulțumesc “Mic gros” :* :girly Link spre comentariu
Postări Recomandate