Sari la conținut

Adelina 0758412005

adelina_ade

Postări Recomandate

• Oras:vaslui
Postat

0745939424? Am incercat si imi zice ca numarul e incorect. Ma poti ajuta cu un numar corect sa ye pot suna?

• Oras:Iasi
Postat

Buna Adelina azi lucrezi? nu stiu daca ma mai stii ... am fost la tine de cateva ori inainte sa pleci din iasi. Putem sa ne vedem din nou? pot sa vin azi pe la tine?

Postat

Bunaaa. Da ma gasesti astazi pana la ora 23:00 si maine.Sambata plec din iasi si cred ca voi reveni in ianuarie!! 😘

• Like 2
Postat

Sunai si eu pe domnișoara. Stabilit ora ,ajuns la timp si imi zice ca e in pijamale sa astept la scara blocului 2 min sa se pregătească,ca doar nu o sa ma primească asa. Si asteapta fraieru in ploaie ca asa frumos ce era afară si cand sun inapoi ce sa vezi: madam nu mai raspunde la telefon. Zic ca poate e in dush sa mai astept. In fnal plecat acasa linistit ,ud ca un șoricel pentru ca domnișoara a scăpat probabil telefonul in apa .

De aici concluziile le trageți voi. Eu am ramas placut surprins de cele intamplate🤨🤨🤨🤨

• Like 1
Vizitator adelina_drakusor
Reputație: 0
Postat

Hei...La Multi Ani si bine v-am regăsit.Mi am inceput programul si abia astept sa va revăd.Program 11:00-23:00 . 😘

• Like 2
Postat

La multi ani.

Am vrut sa vin din nou la tine. Te-am contactat de mai multe ori prin telefon si mesaje dar niciun raspuns....

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Buna seara,

Am bifat din nou o vizita foarte frumoasa si placuta.

Multe detalii nu o sa dau ca ar trebuii sa ma repet.

Sa trecem la notare si cu mici argumente:

Locație: 9 - Bloc nou Palas, baie dotata cu gel de dus si prosop.

Aspect fizic: 9.5 - Roscata, 1.60, sani micuti, corp bine tonifiat si numai bun de mangaiat si pupat.

Oral/NP: 10 - Bine executat, umed si lent. La cererea mea. :)

Normal: 10 - Pasionala, te calareste de nu te vezi(pana sa oboseasca :)), apoio schimband rolurile si continuam dezmatul placut. Se umezeste natural, stramta,schimbat cateva pozitii, filaizat in extaz :)

Anal: - Nu sunt interesat.

Igiena: 10 - Curata, epilat.

GFE: 10 - Atitudine pro client, pupici, mangaieri, preludiu, FK, am fost si m-am dat toata silinta sa o rasfat si eu.

Cadou: 100/200 .

Eu o recomand cu drag, e o fata cu bun simt si trebuie tratata cu finete.

Pe Adelina o sarut dulce iar pe voi restul va salut cu respect.

• Like 8
Postat

Buna seara,

Am bifat din nou o vizita foarte frumoasa si placuta.

Multe detalii nu o sa dau ca ar trebuii sa ma repet.

Sa trecem la notare si cu mici argumente:

Locație: 9 - Bloc nou Palas, baie dotata cu gel de dus si prosop.

Aspect fizic: 9.5 - Roscata, 1.60, sani micuti, corp bine tonifiat si numai bun de mangaiat si pupat.

Oral/NP: 10 - Bine executat, umed si lent. La cererea mea. :)

Normal: 10 - Pasionala, te calareste de nu te vezi(pana sa oboseasca :)), apoio schimband rolurile si continuam dezmatul placut. Se umezeste natural, stramta,schimbat cateva pozitii, filaizat in extaz :)

Anal: - Nu sunt interesat.

Igiena: 10 - Curata, epilat.

GFE: 10 - Atitudine pro client, pupici, mangaieri, preludiu, FK, am fost si m-am dat toata silinta sa o rasfat si eu.

Cadou: 100/200 .

Eu o recomand cu drag, e o fata cu bun simt si trebuie tratata cu finete.

Pe Adelina o sarut dulce iar pe voi restul va salut cu respect.

😘 Pupici dragul meu..abia astept sa te revăd din nou! 😘😘
  • Like 2
Postat

Buna...Nu stiu cand voi reîncepe programul.Din cauza unui virus ,momentan sunt internată în spital.O sa revin aici voi fi bine!

• Like 1
Postat

Buna...Nu stiu cand voi reîncepe programul.Din cauza unui virus ,momentan sunt internată în spital.O sa revin aici voi fi bine!

o sa scriu aici cand voi fi bine.
Postat

Ok, sper sa te faci bine cat mai repede. Ce fel de virus, raceala?

Da!
Vizitator fanculo
Postat

Buna, in sfarsit am reusit sa o bifez si eu pe Adelina, e o fata foarte draguta ai ce vb cu ea nu e ina care da vb la misto chiar foarte inteligenta. Actiunea nu are rost ss o descriu cine a fost la ea stie ca face treaba buna.

Note:

Oral:8 (doar un singur ritm dar placut)

NP:9

Coprul mai ales funduletul e demential sanii ar trebui un pic siliconati parerea mea personala.

PS:Adelina sambata te vreau in fustita😘😘😘

• Like 5
Vizitator fanculo
Postat

Buna, in sfarsit am reusit sa o bifez si eu pe Adelina, e o fata foarte draguta ai ce vb cu ea nu e una care da vb la misto chiar foarte inteligenta. Actiunea nu are rost ss o descriu cine a fost la ea stie ca face treaba buna.

Note:

Coprul mai ales funduletul e demential sanii ar trebui un pic siliconati parerea mea personala.

Postat

Buna, in sfarsit am reusit sa o bifez si eu pe Adelina, e o fata foarte draguta ai ce vb cu ea nu e ina care da vb la misto chiar foarte inteligenta. Actiunea nu are rost ss o descriu cine a fost la ea stie ca face treaba buna.

Note:

Multumesc pentru parere si pentru flori 🙂 Te astept sâmbătă 😘
  • Like 3

Vizitator fanculo
Postat

Imi pare rau ca ti am adus flori dupa intalnireai devenit o muista neprofesionala

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...