raisa_69 Reputație: 48 Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 hey,Lucrezi azi? Daca da pana la ce ora?Buna...pana la ora 23:00 inclusiv :)) 2 Link spre comentariu
bogd669 Reputație: 35 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 23, 2018 super...o sa te deranjez cu un apel :) Link spre comentariu
bigbos_eu Reputație: -8 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:vaslui Oras:vaslui Partajează Postat Decembrie 23, 2018 0745939424? Am incercat si imi zice ca numarul e incorect. Ma poti ajuta cu un numar corect sa ye pot suna? Link spre comentariu
bogd669 Reputație: 35 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 23, 2018 0758843511are si link mai sus. Spor! Link spre comentariu
tyger1 Reputație: 1632 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Ia si cauta nu astepta ... asta e nr. 0758843511 1 Link spre comentariu
bigbos_eu Reputație: -8 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:vaslui Oras:vaslui Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Multumesc baietii. Sa aveti spor in toate Link spre comentariu
briliantul Reputație: 677 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Buna Adelina azi lucrezi? nu stiu daca ma mai stii ... am fost la tine de cateva ori inainte sa pleci din iasi. Putem sa ne vedem din nou? pot sa vin azi pe la tine? Link spre comentariu
raisa_69 Reputație: 48 Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Bunaaa. Da ma gasesti astazi pana la ora 23:00 si maine.Sambata plec din iasi si cred ca voi reveni in ianuarie!! 😘 2 Link spre comentariu
bigbos_eu Reputație: -8 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:vaslui Oras:vaslui Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Sunai si eu pe domnișoara. Stabilit ora ,ajuns la timp si imi zice ca e in pijamale sa astept la scara blocului 2 min sa se pregătească,ca doar nu o sa ma primească asa. Si asteapta fraieru in ploaie ca asa frumos ce era afară si cand sun inapoi ce sa vezi: madam nu mai raspunde la telefon. Zic ca poate e in dush sa mai astept. In fnal plecat acasa linistit ,ud ca un șoricel pentru ca domnișoara a scăpat probabil telefonul in apa . De aici concluziile le trageți voi. Eu am ramas placut surprins de cele intamplate🤨🤨🤨🤨 1 Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Hei...La Multi Ani si bine v-am regăsit.Mi am inceput programul si abia astept sa va revăd.Program 11:00-23:00 . 😘 2 Link spre comentariu
tyger1 Reputație: 1632 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 La multi ani! Bine ai revenit. 3 Link spre comentariu
iosif79 Reputație: 50 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 La multi ani.Am vrut sa vin din nou la tine. Te-am contactat de mai multe ori prin telefon si mesaje dar niciun raspuns.... Link spre comentariu
tyger1 Reputație: 1632 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Buna seara, Am bifat din nou o vizita foarte frumoasa si placuta.Multe detalii nu o sa dau ca ar trebuii sa ma repet. Sa trecem la notare si cu mici argumente: Locație: 9 - Bloc nou Palas, baie dotata cu gel de dus si prosop.Aspect fizic: 9.5 - Roscata, 1.60, sani micuti, corp bine tonifiat si numai bun de mangaiat si pupat. Oral/NP: 10 - Bine executat, umed si lent. La cererea mea. :)Normal: 10 - Pasionala, te calareste de nu te vezi(pana sa oboseasca :)), apoio schimband rolurile si continuam dezmatul placut. Se umezeste natural, stramta,schimbat cateva pozitii, filaizat in extaz :)Anal: - Nu sunt interesat.Igiena: 10 - Curata, epilat.GFE: 10 - Atitudine pro client, pupici, mangaieri, preludiu, FK, am fost si m-am dat toata silinta sa o rasfat si eu. Cadou: 100/200 . Eu o recomand cu drag, e o fata cu bun simt si trebuie tratata cu finete. Pe Adelina o sarut dulce iar pe voi restul va salut cu respect. 8 Link spre comentariu
roger008 Reputație: -2 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Neserioasă... programare la ora 22 si nu a mai raspuns. Link spre comentariu
acestcontnuexista Reputație: 15 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Se mai intampla, asta e, trecem peste si incercam a 2-a zi Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Buna seara, Am bifat din nou o vizita foarte frumoasa si placuta.Multe detalii nu o sa dau ca ar trebuii sa ma repet. Sa trecem la notare si cu mici argumente: Locație: 9 - Bloc nou Palas, baie dotata cu gel de dus si prosop.Aspect fizic: 9.5 - Roscata, 1.60, sani micuti, corp bine tonifiat si numai bun de mangaiat si pupat. Oral/NP: 10 - Bine executat, umed si lent. La cererea mea. :)Normal: 10 - Pasionala, te calareste de nu te vezi(pana sa oboseasca :)), apoio schimband rolurile si continuam dezmatul placut. Se umezeste natural, stramta,schimbat cateva pozitii, filaizat in extaz :)Anal: - Nu sunt interesat.Igiena: 10 - Curata, epilat.GFE: 10 - Atitudine pro client, pupici, mangaieri, preludiu, FK, am fost si m-am dat toata silinta sa o rasfat si eu. Cadou: 100/200 . Eu o recomand cu drag, e o fata cu bun simt si trebuie tratata cu finete. Pe Adelina o sarut dulce iar pe voi restul va salut cu respect. 😘 Pupici dragul meu..abia astept sa te revăd din nou! 😘😘 2 Link spre comentariu
iosif79 Reputație: 50 Postat Ianuarie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Buna seara. Maine te gasesc? Am incercat sa sun insa ai telefonul inchis. Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Buna...Nu stiu cand voi reîncepe programul.Din cauza unui virus ,momentan sunt internată în spital.O sa revin aici voi fi bine! 1 Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Buna...Nu stiu cand voi reîncepe programul.Din cauza unui virus ,momentan sunt internată în spital.O sa revin aici voi fi bine!o sa scriu aici cand voi fi bine. Link spre comentariu
iosif79 Reputație: 50 Postat Ianuarie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Ok, sper sa te faci bine cat mai repede. Ce fel de virus, raceala? Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Ok, sper sa te faci bine cat mai repede. Ce fel de virus, raceala?Da! Link spre comentariu
Vizitator fanculo Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Buna, in sfarsit am reusit sa o bifez si eu pe Adelina, e o fata foarte draguta ai ce vb cu ea nu e ina care da vb la misto chiar foarte inteligenta. Actiunea nu are rost ss o descriu cine a fost la ea stie ca face treaba buna.Note: Oral:8 (doar un singur ritm dar placut)NP:9 Coprul mai ales funduletul e demential sanii ar trebui un pic siliconati parerea mea personala. PS:Adelina sambata te vreau in fustita😘😘😘 5 Link spre comentariu
Vizitator fanculo Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Buna, in sfarsit am reusit sa o bifez si eu pe Adelina, e o fata foarte draguta ai ce vb cu ea nu e una care da vb la misto chiar foarte inteligenta. Actiunea nu are rost ss o descriu cine a fost la ea stie ca face treaba buna.Note: Oral:8 (doar un singur ritm dar placut)NP:9 Coprul mai ales funduletul e demential sanii ar trebui un pic siliconati parerea mea personala. PS:Adelina sambata te vreau in fustita😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Buna, in sfarsit am reusit sa o bifez si eu pe Adelina, e o fata foarte draguta ai ce vb cu ea nu e ina care da vb la misto chiar foarte inteligenta. Actiunea nu are rost ss o descriu cine a fost la ea stie ca face treaba buna.Note: Oral:8 (doar un singur ritm dar placut)NP:9 Coprul mai ales funduletul e demential sanii ar trebui un pic siliconati parerea mea personala. PS:Adelina sambata te vreau in fustita😘😘😘 Multumesc pentru parere si pentru flori 🙂 Te astept sâmbătă 😘 3 Link spre comentariu
Vizitator fanculo Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 Imi pare rau ca ti am adus flori dupa intalnireai devenit o muista neprofesionala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum