zxcvvcxz Reputație: 60 Postat Mai 9, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Mai 9, 2018 Salutare națiune,hai sa mai scriu si eu cate o recenzie(cu toate ca nu prea imi place sa scriu)... Ieri plimbandu-ma prin vestitul nostru oraș imi aduc aminte de Adelina( mai fusei la ea acum un an si ceva când era la începuturile carierei prin "metropola" noastra), si spre mirarea mea a ramas aceiasi fata simpla si cu bun simt, doar ca putin mai slaba(Adelina sper sa nu te superi dar cu 4-5 kg in plus cred ca iti sade mult mai bine).Ajuns sus in apartament fata amabilă sa ma servească cu un suc, dar totusi am venit cu un scop asa ca hai in camera de tortură unde începem cu un oral ne cu deep si atentie la sateliți punem protecția si ii dăm si un normal pompa ceva ceva si terminam...îmbrăcat, câteva povești si plecat.Halat deja se stie ...Locație undeva unde se stie dejaNote nu isi mai au rostul fata asta e de revenit de fiecare dată când se poate ..... Ps Adelina nu mai fii complexata de "defectul"tau cine te place te place si asa. 4 Link spre comentariu
adelina_ade Reputație: 234 Postat Mai 10, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Mai 10, 2018 Salutare națiune,hai sa mai scriu si eu cate o recenzie(cu toate ca nu prea imi place sa scriu)... Ieri plimbandu-ma prin vestitul nostru oraș imi aduc aminte de Adelina( mai fusei la ea acum un an si ceva când era la începuturile carierei prin "metropola" noastra), si spre mirarea mea a ramas aceiasi fata simpla si cu bun simt, doar ca putin mai slaba(Adelina sper sa nu te superi dar cu 4-5 kg in plus cred ca iti sade mult mai bine).Ajuns sus in apartament fata amabilă sa ma servească cu un suc, dar totusi am venit cu un scop asa ca hai in camera de tortură unde începem cu un oral ne cu deep si atentie la sateliți punem protecția si ii dăm si un normal pompa ceva ceva si terminam...îmbrăcat, câteva povești si plecat.Halat deja se stie ...Locație undeva unde se stie dejaNote nu isi mai au rostul fata asta e de revenit de fiecare dată când se poate ..... Ps Adelina nu mai fii complexata de "defectul"tau cine te place te place si asa. Multumesc dragule! Te astept in continuare cu drag ! :* 1 Link spre comentariu
ice_man25 Reputație: 13 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Salutare ....La Adelina ramai surprins mereu in mod placut . Stabilesc intalnirea cu ceva timp inainte , ca de fiecare data...nu de alta dar nu vreau sa imi pierd timpul asteptand , ma indrept spre locatia noua, unde am fost si saptamana trecuta, fac cateva ture bune pana gasesc un loc de parcare intr-un final ajung la usa ei, imi deschide si ma primeste toata un zambet, imbratisari,m-a cucerit si de data asta. Ne asezam stam la discutii,glumeata ca de obicei, binedispusa, ma ridic si ma indrept spre baie igienizare si conversatie in acelasi timp, ma idrept spre camera unde ma asteapta draguta doar in sutien, ma asez la marginea patului, ea se lipeste de mine, apoi se aseaza lasciv in poalele mele, urmeaza sarutari senzuale la care nu ma asteptam( de obicei incepeam eu dar acum ma surprins intr-un mod fff placut ) Si eu sunt pupacios de fel dar acum mi-a lasat impresia clara ca isi doarea asta si chiar ii placea si ei . Dupa ce m-a aprins bine mam ridicat si i-am oferit un oral care sper ca i-a placut. Am montat protectia si am inceput un numar de senzatie care din pacate nu a durat mult( eram prea incarcat ). Am mers la baie amandoi la igienizare ...unde din nou sarutari, mangaieri ...ne-am asezat la o discutie asa inainte de plecare, cu promisiunea ca voi reveni cat de curand. Chiar te face sa te simti bine si sa iti doresti sa revii .. Mersi Adelina pentru ziua de ieri O zi faina !!! 2 Link spre comentariu
adelina_ade Reputație: 234 Postat Mai 10, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Mai 10, 2018 Salutare ....La Adelina ramai surprins mereu in mod placut . Stabilesc intalnirea cu ceva timp inainte , ca de fiecare data...nu de alta dar nu vreau sa imi pierd timpul asteptand , ma indrept spre locatia noua, unde am fost si saptamana trecuta, fac cateva ture bune pana gasesc un loc de parcare intr-un final ajung la usa ei, imi deschide si ma primeste toata un zambet, imbratisari,m-a cucerit si de data asta. Ne asezam stam la discutii,glumeata ca de obicei, binedispusa, ma ridic si ma indrept spre baie igienizare si conversatie in acelasi timp, ma idrept spre camera unde ma asteapta draguta doar in sutien, ma asez la marginea patului, ea se lipeste de mine, apoi se aseaza lasciv in poalele mele, urmeaza sarutari senzuale la care nu ma asteptam( de obicei incepeam eu dar acum ma surprins intr-un mod fff placut ) Si eu sunt pupacios de fel dar acum mi-a lasat impresia clara ca isi doarea asta si chiar ii placea si ei . Dupa ce m-a aprins bine mam ridicat si i-am oferit un oral care sper ca i-a placut. Am montat protectia si am inceput un numar de senzatie care din pacate nu a durat mult( eram prea incarcat ). Am mers la baie amandoi la igienizare ...unde din nou sarutari, mangaieri ...ne-am asezat la o discutie asa inainte de plecare, cu promisiunea ca voi reveni cat de curand. Chiar te face sa te simti bine si sa iti doresti sa revii .. Mersi Adelina pentru ziua de ieri O zi faina !!!Multumesc iubitule! <3 Pe tine te astept cu cel mai mare drag si cea mai mare placere :* :* Link spre comentariu
adelina_ade Reputație: 234 Postat Mai 10, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Mai 10, 2018 Astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00! Va astept dragii mei :* Link spre comentariu
thebear Reputație: 4 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Buna Adelina! Doresc sa-ti fac o vizita saptamana viitoare. Crezi ca ar fi posibil? Merci :) Link spre comentariu
adelina_ade Reputație: 234 Postat Mai 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Mai 11, 2018 Buna Adelina! Doresc sa-ti fac o vizita saptamana viitoare. Crezi ca ar fi posibil? Merci :) Buna!! Da se poate. Te rog sa.mi lasi un sms cu numele de aici! Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Buna! Toți care vrem programați trebuie să-ți lăsăm mesaj cu numele de aici??????? 1 Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Programări aș fi vrut sa scriu 1 Link spre comentariu
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Nu degeaba ai reputatie negativa, esti prost de bubui, insistent si labar. Pariu ca n-ai vazut vreo pizda in viata ta. 2 Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Să-ți dau la muie mort Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Tu ești de teapa lui aia din republica Moldova Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Te bagi tu datias multa,da multa muie ție și lui mata Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Când mă întâlnesc cu voi pe la blocuri și chiar prin scările de bloc,tresatiti futute n gura mort Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Am sa va pun să-mi arătați telefoanele...și când dau de unu că tine pe pun după colț și îți bag pula n cur Link spre comentariu
adelina_ade Reputație: 234 Postat Mai 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Mai 11, 2018 #bulevard ,după vocabularul pe care l-ai avut aici,chiar te rog sa iti mai doresti vreo programare la mine! Eu nu am ce sa discut cu astfel de persoane! O zi buna! 2 Link spre comentariu
Vizitator fanculo Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Imi cer scuze nu am intrat inca in iasi ma revansez Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Adelina,îmi făceam vreo programare la dentist?site ul e plin cu "fete" sa nu zic altfel... Link spre comentariu
messi Reputație: 268 Postat Mai 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 11, 2018 Să-ți dau la muie mort Link spre comentariu
paul402 Reputație: 365 Postat Mai 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 11, 2018 Nu cumva ar fi mai bine sa deschidem noi un topic unde sa ne spurcam si sa ne injuram si sa ramana topicele fetelor doar cu postari utile????!!!!! Reflectati va rog !!! O seara buna tuturor! 1 Link spre comentariu
coldfusion Reputație: 4335 Postat Mai 11, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Partajează Postat Mai 11, 2018 Nu ar fi nevoie de alt topic pentru impresii din spatele monitorului daca ninja de mai sus ar primi putina vacanta ( permanenta ) pe acest forum. Candva era un regulament care se respecta pe acest forum, era bun simt, recenziile erau oarecum verificate, userii noi la fel, cei care furau curent erau trimisi la plimbare....ce vremuri.....cu nostalgie imi aduc aminte de ele si inca mai sper sa apuc ziua cand acest forum va fi unul curat. 1 Link spre comentariu
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Candva era un regulament care se respecta pe acest forum, era bun simt, recenziile erau oarecum verificate, userii noi la fel, cei care furau curent erau trimisi la plimbare....ce vremuri.....cu nostalgie imi aduc aminte de ele si inca mai sper sa apuc ziua cand acest forum va fi unul curat.Ai spus perfect ! 3 Link spre comentariu
adelina_ade Reputație: 234 Postat Mai 14, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 Hai dragilor ! Astăzi lucrez pana la ora 23:00 :* 1 Link spre comentariu
penisss Reputație: 310 Postat Mai 15, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 15, 2018 Hai dragilor ! Astăzi lucrez pana la ora 23:00 :* Parca văzusem un anunt cu pozele tale in care spunea ca faci sex total. Ai introdus analul in meniu? Link spre comentariu
adelina_ade Reputație: 234 Postat Mai 15, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 Acel anunț nu este al meu. O presupusă "domnisoara" Eva mi.a luat pozele si a sustinut ca sunt ale ei . Dacă erai atent ,am si scris asta pe forum! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum