shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Postat Septembrie 3, 2019 Aşa am in plan.dar inca sunt aici.nu uitati de Timisoara, ca asa mi ati zis :D ca sunt sanse sa ajungeti si la Timi
sparatcus Reputație: 1144 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 4, 2019 Neata confrati. Ieri am revizitat-o din nou pe Synthi, nu o sa scriu multe am facut recenzia mai demult cand am fost prima data. De atunci am fost de mai multe ori, iar serviciile sunt acelasi. Atitudine pro client, nu te grabeste, servit cu pahar de apa, vorbit una alta. Dus ianinte, locatie de 10, langa celebrul bloc colorat. Actiunea la fel 10 si la oral si la normal. Are initiativa, propune pozitii, la final nu se grabeste sa iesi. In general as putea zice 9 spre 10 per total, celor care le plac MILF. De recomandat Da, de revenit Da. Puszi Synthi!!PS. Avand in vedere serviciile cred ca si ea avea loc in TOP, cred are recenzii destule dar in fine nu conteaza. 5
Vizitator craciun ferice Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2019 Postat Septembrie 5, 2019 Neata. Am fost si eu la ea.Sociabila ,curata Aspect 9 raportat la varsta eiOral 8 Normal 10Gfe 10Raport calitate pret ft bunAvand in vedere topul actual ... nu intleg cum de synthi nu este acol De revenit : Da.
cristeacristian Reputație: 12 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 Si eu cred ca ar merits in top :D
vladsergiu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 7, 2019 Sinthy pana la cat azi????
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 Buna printisorilor.citesc recenziile voastre si va multumesc ca ma vreti in top,dar pt mine nu este important unde sunt clasata pe forum..Eu sunt in Top cand sunt cu voi si asta este important,sa ne simtim bine impreuna.,va sarut dulce dulce si va astept cu drag. va doresc o zi super minunata tuturor. :kiss3Azi va pun o poza mai nebunatica asa cum sunt eu :wink2 Synthi
comisirom Reputație: 84 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 9, 2019 anal nu faci?
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 Buna printisorilor.citesc recenziile voastre si va multumesc ca ma vreti in top,dar pt mine nu este important unde sunt clasata pe forum..Eu sunt in Top cand sunt cu voi si asta este important,sa ne simtim bine impreuna.,va sarut dulce dulce si va astept cu drag. va doresc o zi super minunata tuturor. :kiss3Azi va pun o poza mai nebunatica asa cum sunt eu :wink2 Synthi Hai ma Synthi, ... da ii voie asha ceva cu poza asta ??? : :) {Nici nu stiu, ii legal? } : :) PS. Intreb pentru mine, n-am prieteni :: :)
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 Hai ma Synthi, ... da ii voie asha ceva cu poza asta ??? : :) {Nici nu stiu, ii legal? } : :) PS. Intreb pentru mine, n-am prieteni :: :)hello simpaticule.. :gifs_ojos asa sunt eu mai altfel..mai nebunatica.te sarut dulce
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 anal nu faci?ceau dragutule.nu,anal nu fac..pupici dulci si o zi faina iti doresc.
comisirom Reputație: 84 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 9, 2019 PACAT!LA CE FUND SI POZITII POTI ADOPTA!
pep01 Reputație: 276 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Septembrie 10, 2019 Revizitat aseara Sinthy...Vorbele efectiv nu-si au rostul..Femeia ideala din toate pctele de vedere!Note 10+De revizitatDe recomandat150/nr...
alcapone16 Reputație: 23 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 :wink2Cand schimb si locatia ca pe grigore moisil nu ma duc.
raul2774 Reputație: 837 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Septembrie 11, 2019 Sigur va schimba locatia pt tine..😂😂😂
pokpok Reputație: 491 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 11, 2019 Buna printisorilor.citesc recenziile voastre si va multumesc ca ma vreti in top,dar pt mine nu este important unde sunt clasata pe forum..Eu sunt in Top cand sunt cu voi si asta este important,sa ne simtim bine impreuna.,va sarut dulce dulce si va astept cu drag. va doresc o zi super minunata tuturor. :kiss3Azi va pun o poza mai nebunatica asa cum sunt eu :wink2 Synthiăsta e photoshop curat 😛.
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 ăsta e photoshop curat .nu folosesc asa ceva photoshop...doar tatuajele mai recunoscubile le acopar ...si spunemi te rog la care poza zici ca e photoshop curat..hmmm nu crezi ca sunt asa elastica..te pup dulce si iti doresc nb :wink2
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 PACAT!LA CE FUND SI POZITII POTI ADOPTA! :kiss2 Tin prea mult la fundul meu :) ;)
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Buna printisorilor..Vazand ca ati inceput sa ma sunati in mai multi deja de la orele 7 dimineata,de si pana la 8 nu voi raspunde< de azi voi fi disponibila intre orele 09;00-17;00 si 19;00-21;00.Iar.daca cineva poate doar intre orele mele de pauza,se poate vb la tel sau prin mes.doar va rog din suflet cand imi scrieti mesaj specificati pana in ce interval de timp va pot raspunde,pt ca eu citesc toate mesajele cum sunt libera dar nu stiu daca sa mai imi permit sa va raspund sau nu.intelegeti voi de ce. :wink2 va sarut dulce dulce si va doresc nb tuturor.Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 nu uitati de Timisoara, ca asa mi ati zis :D ca sunt sanse sa ajungeti si la TimiNu uit stai linistit.in curand ajung si la Timisoara.dar voi sta o perioada f scurta.,si am sa va anunt din timp. :kiss2
pokpok Reputație: 491 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 12, 2019 nu folosesc asa ceva photoshop...doar tatuajele mai recunoscubile le acopar ...si spunemi te rog la care poza zici ca e photoshop curat..hmmm nu crezi ca sunt asa elastica..te pup dulce si iti doresc nb :wink2eu nu cred până nu văd 😜😜🌹. Te sărut
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Rog din suflet un moderator sa imi scoata toate pozele unde mi se vad tatuajele si chiar si poza cu sfoara la usa .va multumesc din suflet pt intelegere.cu stima si respect Synthi.iar azi nu stiu cand voi mai fi disponibila ca am ceva de rezolvat,pt ca in primul rand de toate sunt o mama..va pup dulce si va multumesc pt intelegere.o zi minunata va doresc tuturor
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2019 Postat Septembrie 16, 2019 eu nu cred până nu văd . Te sărutLasa ca am sa ti-l arat cand vi dragutule. :) :wink2 te pup dulce :couple .Synthi .va doresc o zi super minunata tuturor. :bye
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2019 Postat Septembrie 19, 2019 buna printisorilor.azi sun disponibila pana la ora 14;30 si dupa de la ora 19;00-22;00 caci am sedinta cu parintii de la ora !6;00 :slap2 va pup dulce si sa aveti o zi super minunata.Synthi
playboymk Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2019 Postat Septembrie 19, 2019 Helló Synthi velem nem csinalsz egy gyulest ? Koszi. Puszi:*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum