Sari la conținut

0743547758-Delia fund bombat

robinfut

Postări Recomandate

Postat

Sper ca Paştele să va întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Adevarat a inviat!

As vrea ,daca se poate, o programare .

Am sunat dar nu ai raspuns.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ti-am lasat un sms pe la 12.30

Vizitator
Postat

Imi pare rau nu ras la mesaje....inistati telefonic....ca nu am un tel bun sorry

te-am sunat de 6 ori....  nu vrei sa imi raspunzi sau telefonul ala mai bine il schimbi.

Vizitator
Postat

Si eu am sunat. Tot degeaba...

Ce-i drept din trecutul ei stim ca nu e tocmai cea mai sincera persoana.... dar la futut merge.

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Imi pare rau nu ras la mesaje....inistati telefonic....ca nu am un tel bun sorry

La banii tai nu poti sa-ti schimbi urgent telefonul lasi clientii nesatisfacuti.
  • Oras:Iasi
Postat

Nu se fac investiti pe perioada asta

Cam indrăznet răspunsul tău, stimată domnisoară! In „meseria” ta trebuie să investești în tine mereu. 

• Like 5
Vizitator
Postat

Cam indrăznet răspunsul tău, stimată domnisoară! In „meseria” ta trebuie să investești în tine mereu. 

E valabil in orice meserie...

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Nu se fac investiti pe perioada asta

Nu-i nimic, "investim" in alte domnisoare.

Apropo....mai lucrezi ? Ca tot sunt in zile diferite la ore diferite si degeaba sun.

• Like 1
Reputație: 569
Postat

Nu se fac investiti pe perioada asta 😅😋😉

Bine zis și de colegi, facem investiții oriunde în altă pare, de țepele tale ne-am săturat demult. Oricum nu răspunzi nici la telefon, și în caz de faci o programare, nu o respecți.

• Like 2
Postat

Domnul alex .....nu va mai bagati inseama atata .....si vedetiva de treaba dvs.....ma bucur din tot sufletul ca s-o intamplat asa si ca nu ne cunoastem....

Postat

Si faceti investitii unde vreti si cat vreti .....nu oblig pe nimeni sa faca investitii in mn .ii alegerea voastra si decizile voastre ce faceti cu bani vostri....si eu la randul meu fac investiti in ce cred EU ca trebuie si merita si fac ce vreau cu bani mei....o zi buna

Postat

Lucrez si sunt foarte ocupata de asta nu dati de mn ....imi pare rau ....nu este cu intentie ca nu ras ...

Postat

Bine zis și de colegi, facem investiții oriunde în altă pare, de țepele tale ne-am săturat demult. Oricum nu răspunzi nici la telefon, și în caz de faci o programare, nu o respecți.

urasc bagarea asta inseama aiurea .....sa imi lasati terminatia nr dvs sa va bag la evitat nu vreau sa ma deranjati si nu vreau sa va intalnesc....pa

Postat

am incercat si eu sa ajung la doamna dar din pacate nu am avut noroc , poate data viitoare 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...