anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 12, 2019 Vai ce prostie de sait scriu ceva si se posteaza altceva .....zi stricata
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 12, 2019 Scuze pt greseli ii din cauza tel plus am ras pe fuga ...... sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic....asta este o rautate....m-am invatat cu astfel de rautati.....asa-i cand lucrezi cu oameni...ii greu ....multa bataia de cap....este o rautate nu ,,un rau '' asta am scris
tyger1 Reputație: 1632 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 12, 2019 Aoleu, cred ca o sa te sun sa imi traduci ce ai scris. :iagree :feet :rax2
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 12, 2019 Aoleu, cred ca o sa te sun sa imi traduci ce ai scris. :iagree :feet :rax2 da bn ar fi apoi tragi o concluzie si faci un rezumat poate tu te faci inteles :-))) :-)) nu ma descurc cu situl asta ma enerveaza ....scriu ceva si ma trezesc cu altceva postat 1
kenken111 Reputație: 467 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:No importa Oras:No importa Postat Aprilie 12, 2019 Cei ce te plac tare mult (asa ca mine...) s-au prins! Si pun pariu ca erai si nervoasa rau cind scriai! :kiss3
coldfusion Reputație: 4335 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Aprilie 12, 2019 Vai ce prostie de sait scriu ceva si se posteaza altceva .....zi stricataNu "saitul" e de vina, e de vina autocorrect-ul tastaturii telefonului tau. Si nu te mai chinui sa-i explici domnului ca o programare era sfanta ( mai ales daca era respectata de ambele parti ) ca nu o scoti la capat cu el nici secolul urmator. El are o problema si anume sa fie primit cand vrea el, nu cand vrei tu....ce n-ai inteles ? Mai precis, te suna si tu executi dorinta lui. Lasand gluma la o parte, nu-ti mai bate gura cu toti robotii. Te pup, seara faina. 2
stromeleagu Reputație: 18 Postat Aprilie 13, 2019 Postat Aprilie 13, 2019 Nu "saitul" e de vina, e de vina autocorrect-ul tastaturii telefonului tau.- Ce ma dispera autocorectul la telefon! I-am scris ieri unei colege: “Joi vreau sa te fut ca pe o catea in calduri!”- Si ce vroiai sa scrii?- Vineri 2
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 17, 2019 Cei ce te plac tare mult (asa ca mine...) s-au prins! Si pun pariu ca erai si nervoasa rau cind scriai! :kiss3 da da putin ..... :-) :-*
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 22, 2019 Hellooo ....o zi frumoasa va doresc ....va pupacesc 2
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 23, 2019 La mulţi ani tuturor ce isi serbeaza astazi ziua de nume ,multa sanatate şi fie ca Sfântul Gheorghe să va călăuzească mereu!pupici 3
zxcvvcxz Reputație: 60 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Postat Aprilie 23, 2019 La mulÅ£i ani tuturor ce isi serbeaza astazi ziua de nume ,multa sanatate ÅŸi fie ca Sfântul Gheorghe să va călăuzească mereu!pupiciam inteles ca la sărbătoriri e un discount de 50% astăzi!😂😂😂
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 23, 2019 am inteles ca la sărbătoriri e un discount de 50% astăzi! nustiu nimic despre asa ceva sau o asemenea reducere.....tepinde de fiecare :-)) :-)) :-)) 2
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 23, 2019 nustiu nimic despre asa ceva sau de o asemenea reducere.....tepinde de fiecare :-)) :-)) :-))
alex Reputație: 560 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 Bună seara! Pe scurt, fără povești. Din dorința de a încerca ceva nou, sun azi la domnișoara. Făcut devreme rezervare telefonică pentru ora 17, acceptată. Am ajuns la timp în zonă, în ciuda traficului "minunat" de la ora asta, parchez, sun cu 5 minute înainte, nu răspunde nimeni. Sun peste un sfert de oră, nimic. Sun peste o oră, nimic. Mulțumesc! Seară faină! 2
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Postat Aprilie 23, 2019 Bună seara! Pe scurt, fără povești. Din dorința de a încerca ceva nou, sun azi la domnișoara. Făcut devreme rezervare telefonică pentru ora 17, acceptată. Am ajuns la timp în zonă, în ciuda traficului "minunat" de la ora asta, parchez, sun cu 5 minute înainte, nu răspunde nimeni. Sun peste un sfert de oră, nimic. Sun peste o oră, nimic. Mulțumesc! Seară faină!era promotie la Lidl 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 23, 2019 @Viorica Vasilica,la tine când e promoție? 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 24, 2019 Bună seara! Pe scurt, fără povești. Din dorința de a încerca ceva nou, sun azi la domnișoara. Făcut devreme rezervare telefonică pentru ora 17, acceptată. Am ajuns la timp în zonă, în ciuda traficului "minunat" de la ora asta, parchez, sun cu 5 minute înainte, nu răspunde nimeni. Sun peste un sfert de oră, nimic. Sun peste o oră, nimic. Mulțumesc! Seară faină! buna dimineata !!! Din pacate nu ne-am putut vedea ca o intervenint ceva urgent.....nici nu am apucat sa anunt.....dar cu teama sa nu deranjez.....imi pare rau.....nu o fost cu intentie.....!!! Poate alta data cu drag.....imi cer scuze
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Postat Aprilie 24, 2019 @Viorica Vasilica,la tine când e promoție?gratis pentru baieti sub 25 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 24, 2019 @Viorica vasilica,deci am pus-o, trebuie să mă întorc în timp.Am plecat să găsesc poarta tunelului,sper să setez bine vârsta. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 25, 2019 @Viorica vasilica,deci am pus-o, trebuie să mă întorc în timp.Am plecat să găsesc poarta tunelului,sper să setez bine vârsta. -:)) -:)) 2
anstasia69 Reputație: 163 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 30, 2019 Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit si multa sanatate va doresc!!! 5
anstasia69 Reputație: 163 Postat Mai 3, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 3, 2019 Buna ziua!!! Ce faceti ??? Bine sanatosi??? Am o rugaminte pt programarii va rog sa ma sunati....nu ras la mesaje si Nici nr privat.....cobsider ca este cel mai bn este sa ne auzim si infunctie de posibilitati facem o programare si va astept cu drag....va pup zi frumoasa 1
anstasia69 Reputație: 163 Postat Mai 3, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 3, 2019 Si daca nu ras la tel inseamna ca sunt ocupata si reveniti cu in tel mai tarziu....multumesc de intelegere 1
pasha_man Reputație: 451 Postat Mai 3, 2019 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Mai 3, 2019 Si daca nu ras la tel inseamna ca sunt ocupata si reveniti cu in tel mai tarziu....multumesc de intelegereHai poate postezi gogoshica , ca tot ie sarbatoare 1
anstasia69 Reputație: 163 Postat Mai 7, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 7, 2019 Hai poate postezi gogoshica , ca tot ie sarbatoare ha ha ha ha 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum