Sari la conținut

0799697174 katalina

Postări Recomandate

Postat
Katalina noua in bucuresti!

Descriere

blonda 21 de ani, tanara senzuala speciala pentru domnii manierati te invit la mine intr-o locatie centrala pentru a petrece clipe unice pline de erotism, ofer **** , normal, fantezii,Piata Alba Iulia.

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunat , cerut detalii. Voce so-so , clasica placa cu oralul nepro functie de igiena, normal pro , fara FK . Personal, nu ma grăbesc sa dau buzna. Mai astept.

• Like 8
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Sunat , cerut detalii. Voce so-so , clasica placa cu oralul nepro functie de igiena, normal pro , fara FK . Personal, nu ma grăbesc sa dau buzna. Mai astept.

Preturi??

• Minus 3
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

te asigur ca are 170 cm fara tocuri

Daca stii mai multe...spune.
  • Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

Daca stii mai multe...spune.

a fost ceva vreme in constanta,poze reale,pret 100/200 in constanta,tipa e de treaba merita incercata,am fost de vreo 3 ori la ea,totul a decurs normal,ca si actiune nu exceleaza dar in schimb arata bn.

Topicu din Constanta

https://nimfomane.com/forum/topic/86214-blonda-bucuresteanca-0728746019/

• Like 2
Postat

Noi zicem ca e de la Constanta, colegii din Constanta zic pe topic ca e bucuresteanca... acuma de oriunde ar fi arata beton!

• Oras:acasa la mine
  • Oras:acasa la mine
  • Oras:in spatele monitorului
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

a fost ceva vreme in constanta,poze reale,pret 100/200 in constanta,tipa e de treaba merita incercata,am fost de vreo 3 ori la ea,totul a decurs normal,ca si actiune nu exceleaza dar in schimb arata bn.

am sunat eu si cerea 150-250.n-am fost la ea(si vad ca bine am facut)  deoarece nu accepta o fantezie de-a mea

Postat

Am citit poveștile ei de la Constanța și nu prea ma încânta decât ambalajul...dar de multe ori am vizitat ambalaje și acum ma gândesc de doua ori înainte de a suna!

Dar la 150-250 ...nici nu ma gândesc la ce știu la acești bani.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am vb cu ea..o sa isi faca xont aici pe viitor..

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...