Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 Tu care esti noua pe-aici le stii pe celelalte fete asa bine, tu te-auzi putin?? Stai calm ca mai posteaza si "carasu" de pe contul ei, e vizibil in unele postari ca nu e mana ei, are alt stil. 2
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 Stai calm ca mai posteaza si "carasu" de pe contul ei, e vizibil in unele postari ca nu e mana ei, are alt stil.vaii cata educatie si cata civilizatie pe tine...totusi ar trebui putin mai mult bun simt pe ici pe colo ca nar strica.Unii chiar va plictisiti daca nu jigniti un pik si nu faceti putin misto de cineva....nu va e putina rusine?! atata nerusinare nam vazut in viata mea,ma socheaza nesimtirea multora.Mai bine ati trai in jungla ca vati integra repede acolo nu in lumea asta.Si invata sa nu mai acuzi aiurea din plictiseala spre deosebire de majoritatea dintre voi 90 la suta de aici care sunteti pestisori si intrati doar sa denigrati si sa jigniti fete ca sa vi le ridicati pe ale voastre eu nu am asa ceva ca nu am nevoie de trantori lenesi pe la spatele meu care sai hranesc eu. aici ai gresit.
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 19, 2018 vaii cata educatie si cata civilizatie pe tine...totusi ar trebui putin mai mult bun simt pe ici pe colo ca nar strica.Unii chiar va plictisiti daca nu jigniti un pik si nu faceti putin misto de cineva....nu va e putina rusine?! atata nerusinare nam vazut in viata mea,ma socheaza nesimtirea multora.Mai bine ati trai in jungla ca vati integra repede acolo nu in lumea asta.Si invata sa nu mai acuzi aiurea din plictiseala spre deosebire de majoritatea dintre voi 90 la suta de aici care sunteti pestisori si intrati doar sa denigrati si sa jigniti fete ca sa vi le ridicati pe ale voastre eu nu am asa ceva ca nu am nevoie de trantori lenesi pe la spatele meu care sai hranesc eu. aici ai gresit.Lumea noastra e o jungla, aici ai gresit! Cu ce te-a jignit c-a pomenit de-un amarat de " caras "? :-) au zis la tv ca romanii mananca tot mai mult peste :-) :-) 1 3
fxlx Reputație: 1515 Postat Februarie 19, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Februarie 19, 2018 Locatie - 7 - Punct reper BCR - Inter. Bloc cu un palier ciudat :) nu am mai intrat intr-un asa bloc,dar nu am intampinat vreun vecin curios. Garsoniera cu o baie foarte mica... o aranjare a bai cu niste suporti de perete, etc... ar fi necesara.Tipa e ok, skinny, aproximativ 2 bari olimpice de la sala de forta :). Am cautat ceva slabuta sa o pot invarti ce si cum doar ca nu am mai dat frau fanteziei :) am inteles ca e semaforul rosu azi. Oricum la capitolul prezervatic nu se intelege penisul meu cu el de asta merg de cele mai multe ori pt oral.Oral np - 7/8 . Are gurita mica si nu am putu sa intru decat 55-65 % . Oricum nu musca din penis asa ca nu am simtit dinti , cea ce e ok. In timp cine stie poate va mai capata experineta si va putea face un deepthroat.Normal - Nu am incercat semafor rosuAnal - Am inteles ca numai faceAtitudine - Ok. O mica conversatie de destindere, nimic banal sau sofisticat. Nu te grabeste sa termini si isi da silinta sa te faca sa te simti bine. Asa ca umor fara nicio suparare " Nu am zarit pestele in garsoniera ! " nici macar nu avea unde sa se ascunda :) 2
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Februarie 19, 2018 Vad ca e pe rosu zilnic, daia nu se ingrasa ca.i curge tot sangilii din ea. Asa femeie mai bine lipsa. 5 7
flaviusadrianus Reputație: 215 Postat Februarie 19, 2018 Oras:BUH Oras:BUH Postat Februarie 19, 2018 Salutare confrati, Hai sa punem experiente cu fata daca sunt. Comentarii despre cum este de ce natie etc. nu stiu daca conteaza. Daca ai mers si te-a furat asta da.Daca presteaza bine sau rau nu stiu daca are legatura cu natia.Important este cum presteaza.Scuze confrati cu experienta multa pe aici nu vreau sa intru in polemici sau sa supar. 3
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 20, 2018 Ce inseamna " bloc cu palier ciudat "? Iar e pe STOP? 3
fxlx Reputație: 1515 Postat Februarie 20, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Februarie 20, 2018 Ce inseamna " bloc cu palier ciudat "? Iar e pe STOP?Pai sunt 2 lifturi pe acelasi palier aproape, un fel de fluture nu stiu cum sa iti zic :) eu nu am mai vazut asa ceva. Un lift se opreste pe un palier cu 2 apartamente iar altul pt mai multe apartamente, diferenta dintre lifturi este de cateva trepte :) . Arhitectul a avut o viziune mai futuristica. Aseara asa a zis ca e pe stop, posibil sa nu fi vrut sa faca sex ... habar nu am. 3
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 20, 2018 Treci prin gang ca sa ajungi? Nu cred ca e blocul de la strada. Da, cred mai degraba ca n-a vrut! Cum e aia cu " barele olimpice "?? 3
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 buna ziua,programul pentru astazi este pana la ora 22.00,va pop si va astept
fxlx Reputație: 1515 Postat Februarie 20, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Februarie 20, 2018 Treci prin gang ca sa ajungi? Nu cred ca e blocul de la strada. Da, cred mai degraba ca n-a vrut! Cum e aia cu " barele olimpice "?? De ce ai o reputatie pe mult cu minus ?- suna si te va indruma ea, nu cred ca pot da adresa exacta aici pt. ca pot fi banat- o bara olimpica model impins are 20kg, asa ca am zis doua bari Cu cat este mai mica si mai slabuta cu atat ma trece o fantezie :) poza face cat o muie/mie de cuvinte. https://s20.postimg.org/decdw6feh/2018-02-20_20-27-44.jpg 4
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2018 Postat Februarie 21, 2018 buna ziua astazi programul o sa fie pana la 22.00.va pop si va astept.
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 21, 2018 De ce ai o reputatie pe mult cu minus ?- suna si te va indruma ea, nu cred ca pot da adresa exacta aici pt. ca pot fi banat- o bara olimpica model impins are 20kg, asa ca am zis doua bari Cu cat este mai mica si mai slabuta cu atat ma trece o fantezie :) poza face cat o muie/mie de cuvinte. https://s20.postimg.org/decdw6feh/2018-02-20_20-27-44.jpg Nu era vb de adresa exacta, ci doar ca idee unde e blocul ma! 3
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Postat Februarie 22, 2018 buna dimineatza programul pentru azi incepe de la ora 11.00 pana la ora 20.00 va pop si va astept. :hug1
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Postat Februarie 22, 2018 buna seara voi prelungi programul pana la orele 22.00 astazi.Reamintesc ca momentan serviciile sunt oral cu finalizare orala sau faciala la pretul de 60 pe finalizare si 120 pe ora(cu doua finalizari).Va pop si va astept.
ulf Reputație: 117 Postat Februarie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2018 Blocul este la strada,vizavi de biserica italiana,cel cu bcr,parca blocul Wilson,dar intrarea se face prin gang.Nici eu n am mai vazut bloc cu doua lifturi pe paliere diferite.Foarte amabila si nu te grabeste deloc,nu e de etnie,o sa revin pentru oral 1
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2018 Pai pentru ce ai fost la ea, ea spune ca face decat oral, si tu spui ca o sa revii pentru oral!!! 1
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 Buna dimineatza astazi programul este pana ,la ora 21.00.Va pop si va astept.
ulf Reputație: 117 Postat Februarie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2018 Pai pentru ce ai fost la ea, ea spune ca face decat oral, si tu spui ca o sa revii pentru oral!!!Pai pina acum 4 5 zile facea si normal
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 buna ziua,astazi programul va fi pana la ora 21.00,va pop si va astept. :hug1
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Postat Februarie 25, 2018 buna zua programul pentru azi o sa fie pana la ora 19.00 va pop si va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 buna ziua astazi programul va fi pana la ora 21.00 va pop si va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 buna va astept astazi pana la ora 22.00 pentru a va oferi cateva momente de relaxare si placere alaturi de mine,va pop si va astept.
hbaren Reputație: 17 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 Annilingus faci? Contracost normal
tonasis Reputație: 6 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2018 Neata, azi lucrezi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum