Sari la conținut

nicolle 0721170576 (universitate-spitalu coltea)

Vizitator nicolle eu

Postări Recomandate

• Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Nu analul din păcate nu o să-l mai bag momentan. Mulțumesc pentru înțelegere o zi buna

"Momentan nu" Înțeleg ca revii cu el cat de curând?

Vizitator nicolle eu
Reputație: 0
Postat

Buna diineata astazi ma gasiti pana la orele 19.00.

Vizitator nicolle eu
Postat

Reamintesc serviciile si programul,

Programul este de la orele 08.00 pana la 19.00

Serviciile sunt oral+normal la pretul de 70 pe finalizare si 140 pe ora,mai multe detalii doar la telefon.

Nr de contact unde pot fi gasita si pe whatssap este 0734275768.

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna dimineata astazi va astept pana la orele 19.00.

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna dimineata astazi programul va fi pana la ora 19.00.

Vizitator nicolle eu
Postat

Domnule evantai scuzama dar programul meu este pana la orele 19.00 dar ultimul client il iau la orele 18.00.multumesc o zi buna.

Vizitator nicolle eu
Postat

Reamintesc serviciile si pretul.

Oral+normal=70 finalizarea si 140 ora

Doar oral=60 fin si 120 ora.pentru mai multe detalii legate de servicii va astept cu un telefon.

Postat

Domnule evantai scuzama dar programul meu este pana la orele 19.00 dar ultimul client il iau la orele 18.00.multumesc o zi buna.

Da, n-am fost atent când mi-ai scris.
  • Like 3
Vizitator nicolle eu
Postat

Bună ziua astăzi mă găsiți pana la orele 18.00 va pop.

Vizitator nicolle eu
Postat

Bună dimineața astăzi ma găsiți pana la orele 19.00.😘😘

Numarul de contact la care ma puteți găsi este 0734275768 unde pot fi găsită și pe whatssap.

Postat

Vizitat domisoara, stabilit intalnirea prin sms si respectata programarea.

Nicoole, e genul skinny, sani mici dar cu sfarcuri proeminente, draguta la fata.

Locatia e in apropiere de piata Alba Iulia, usor de ajuns, locuri de parcare se gasesc, e o garsoniera mare, baia ok, un gel de dus, sampon, prosop, camera de lucru dotata cu pat mare si saltea comfortabila.

Am fost intampinat cu zambetul pe buze si imbratisat ca si cand ne-am fi reintalnit dupa o perioada mai lunga. 

Dupa cateva minute de discutii am mers la un dus si revenit in camera, ea fiind deja dusata cand am venit.

In pat a continuat cu imbratisari si mangaieri ca si cum ar fi fost cu prietenul in brate, continuat cu atingeri intai usoare in zona de interes, apoi tot mai apasate, trecut la un masaj cu atentie la bijuterii, si continuat cu un oral np fara graba, intai usor, lins pe indelete apoi tot mai apasat, deep atat cat ii permite si cu mana continuand masajul la bijuterii.

Am oprit-o, montat prezervativ si continuat cu ea intai lot unde se misca senzational, misionar, caprita, pe la spate, contre din plin, imbratisari, te trage in ea, te mangaie, geme fara a fi falsa, se umezeste natulal, e cu tine. Finalizat in balon, avem si alte optiuni insa nu am apucat, astfel incat ramane sa explorez data viitoare.

Dupa finalizarea mea a ramas in brate cu mine si a continuat sa ma traga usor in pasarica si sa ma mangaie pana mi am revenit sa pot merge la dus.

Note:

locatie: 8, usor de ajuns, locuri de parcare, baie mare, curat, lipsa papuci.

8.5 pentru aspect (daca va place genul skinny poate mai mult)

on - 9, se poate cim, eu nu am mai apucat

np - 9.5, da contre, geme fara a fi fals, te trage, te strange in brate, pasarica stramta, epilata, se umezeste natural, curata si fara mirosuri.

gfe - 9.5, fara sa te grabeasca, nu telefon, te face sa te simti confortabil.

De recomandat - daca sunteti amatori de skinny e un must.

De revenit, pentru mine da.

Halatul, 140 lei pentru mai bine de o ora.

Iti multumesc Nicoole si abia astept sa te revad.

• Like 3
Vizitator nicolle eu
Postat

Vizitat domisoara, stabilit intalnirea prin sms si respectata programarea.

Nicoole, e genul skinny, sani mici dar cu sfarcuri proeminente, draguta la fata.

Locatia e in apropiere de piata Alba Iulia, usor de ajuns, locuri de parcare se gasesc, e o garsoniera mare, baia ok, un gel de dus, sampon, prosop, camera de lucru dotata cu pat mare si saltea comfortabila.

Am fost intampinat cu zambetul pe buze si imbratisat ca si cand ne-am fi reintalnit dupa o perioada mai lunga. 

Dupa cateva minute de discutii am mers la un dus si revenit in camera, ea fiind deja dusata cand am venit.

In pat a continuat cu imbratisari si mangaieri ca si cum ar fi fost cu prietenul in brate, continuat cu atingeri intai usoare in zona de interes, apoi tot mai apasate, trecut la un masaj cu atentie la bijuterii, si continuat cu un oral np fara graba, intai usor, lins pe indelete apoi tot mai apasat, deep atat cat ii permite si cu mana continuand masajul la bijuterii.

Am oprit-o, montat prezervativ si continuat cu ea intai lot unde se misca senzational, misionar, caprita, pe la spate, contre din plin, imbratisari, te trage in ea, te mangaie, geme fara a fi falsa, se umezeste natulal, e cu tine. Finalizat in balon, avem si alte optiuni insa nu am apucat, astfel incat ramane sa explorez data viitoare.

Dupa finalizarea mea a ramas in brate cu mine si a continuat sa ma traga usor in pasarica si sa ma mangaie pana mi am revenit sa pot merge la dus.

Note:

locatie: 8, usor de ajuns, locuri de parcare, baie mare, curat, lipsa papuci.

8.5 pentru aspect (daca va place genul skinny poate mai mult)

on - 9, se poate cim, eu nu am mai apucat

np - 9.5, da contre, geme fara a fi fals, te trage, te strange in brate, pasarica stramta, epilata, se umezeste natural, curata si fara mirosuri.

gfe - 9.5, fara sa te grabeasca, nu telefon, te face sa te simti confortabil.

De recomandat - daca sunteti amatori de skinny e un must.

De revenit, pentru mine da.

Halatul, 140 lei pentru mai bine de o ora.

Iti multumesc Nicoole si abia astept sa te revad.

Mulțumesc frumos pentru recenzie și te mai aștept pe la mine.
Vizitator nicolle eu
Postat

Buna dimineața astăzi va aștept până la orele 19.00.

Vizitator nicolle eu
Postat

Bună dimineața astăzi ma găsiți pana la orele 18.00. 😘😘

Vizitator nicolle eu
Postat

Bună dimineața astăzi ma găsiți de la orele 12.00 pana la orele 18.00 va pop și va aștept.

Vizitator nicolle eu
Postat

Noile preturi pe servicii vor fi:

Oral-50 pe finalizare și 100 pe ora doua finalizări protejat.

Oral+normal =80 finalizarea și

160 pe ora totul protejat. Va pop și va aștept.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...