Sari la conținut

Unde vor să ne ducă

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Deci...

Tu cine esti?

Cerșetorul care da clasa...

Sau gentelmen-ul cu mentalități învechite.

• Like 10
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu esti in pericol, tantrico.

Tu te imbraci ca in anii '80, deci mai ai mult pana sa te afecteze moda din 2018.

Inverseaza-ti ideea sa înțeleagă si Delia in ce direcție bat si sa nu mai râdă a proastă la pula ta! Nu ai raspuns la intrebare, că este vorba de voi barbatii...si doar aceste două categorii sunteți aici pe forum din cate am observat!
  • Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Inverseaza-ti ideea sa înțeleagă si Delia in ce direcție bat si sa nu mai râdă a proastă la pula ta! Nu ai raspuns la intrebare, că este vorba de voi barbatii...si doar aceste două categorii sunteți aici pe forum din cate am observat!

Tu marea filosoafa, care ai realizat impartirea noastra in 2 categorii. De gentlemani cu mentalitate moderna/actuala nu auzisi?

• Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Tu marea filosoafa, care ai realizat impartirea noastra in 2 categorii. De gentlemani cu mentalitate moderna/actuala nu auzisi?

Ehhh, ai vrea tu să vă pun p-ăstia cativa cu ceilalți, care-s niste oameni adevărați si frumosi, care stiu să aprecieze, nu clevetesc si nu caută altuia bețe in roate! Ați vrea voi sa mă duceți in această confuzie, cum au pățit alte fete...

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu esti in pericol, tantrico.

Tu te imbraci ca in anii '80, deci mai ai mult pana sa te afecteze moda din 2018.

Si pozele ei tot din '80  parca  sunt    :laugh2  :laugh2  :laugh2 , cel putin asa arata, poate asa vrea ea...nu stiu  :laugh2 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Stiu ca esti fashion victim. Te imbraci doar dupa reviste. Doar ca sunt revistele din '82. Astea au ajuns la tine-n localitate.
  • Like 3
Link spre comentariu

Taci fa.

Ai niște poze cu niște pantofi de ultimu drum, vata in nas îți mai trebuia și erai completa.

• Like 27
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ehhh, ai vrea tu să vă pun p-ăstia cativa cu ceilalți, care-s niste oameni adevărați si frumosi, care stiu să aprecieze, nu clevetesc si nu caută altuia bețe in roate! Ați vrea voi sa mă duceți in această confuzie, cum au pățit alte fete...

Încă întreabă clienți de la Snagov de tine.

post-158603-0-15489900-1517042330_thumb.jpeg

• Like 28
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Aici te-a tuns Peștele cu ciobu ?

Aveai niște pantofi de ultimul drum =))

Asa e moda la Piscani ... Tantrica se da in Tiribombe.

PS: Ce jeguri de pantof, de pe vremea lui babusca :laugh2

• Like 4
Link spre comentariu

Ce doriti voi altora..sa va dea Dumnezeu voua! Atat.

Vezi sa nu jelesti tu și vezi ca pe unele persoane chiar le doare fix in pula de butonul tău de panica,așa ca ai grija lasă gura aia moale și vedeți de treaba ta...este foarte ușor sa faci o programare și sa te trezești cu pula in gura la propiu și apropo chiar dacă ai peste sau ce ai tu iubit etc nu contează sunteți prea mici sper sa înțelegi de vorba buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...