trujillo Reputație: -81 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2018 Esti mortala :))))Deci ....alexqwerty a fost cu caravana lu Mircea Radu la tine sa te impace.Tu nu ai acceptat.Da tu i ai dat cu flit.El de ciuda ti a luat conturile si scria de pe ele.Iar tu ce i ai facut????? :))))))in care episod? 1 12
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Eu zic să terminați cu prostiile și să vorbiți pe PM sau la telefon. Sunt informații strict private ! Nu aveți bani de un apel telefonic?Nu te baga.... :)
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 1, 2018 Nu te baga.... :)În povestea asta cineva va avea de pierdut. 2 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Eu eram atunci , doar ca nu e doar contu meu ăla , dar mesajele le ștergeam continuu deci numai noi 2 știm ce am Vb , nu te uita după postări ca postează mai multă lume , eu îl țin pentru pm , când vorbesc schimb parola , după ce am Vb șterg mesajele și pun parola înapoi ;)Ok :)
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 1, 2018 Sa nu uitam de Raffaelo.=))))) 2 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 În povestea asta cineva va avea de pierdut.Chiar mai multi zic... Nu te baga....:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Ok :)Editează și șterge ce scrisesem eu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 1, 2018 Harley zi sa ma laseeee Lucrurile private trebuie discutate în privat...pentru cine are caracter ! Vă las să vă jucați ! 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Lucrurile private trebuie discutate în privat...pentru cine are caracter ! Vă las sa vă jucați !Eu cu dmx de fapt ne iubim de-aia ne ciondănim 25
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2018 Eu cu dmx de fapt ne iubim de-aia ne ciondănimAceste cuvinte mă doare! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Aceste cuvinte mă doare! Știi ca pe tine te iubesc mai mult 26
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2018 Știi ca pe tine te iubesc mai mult :X 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 , ca oricum am de gând sa mai vin o tura pe la Bucuresti înainte sa plec , sper ...H A I !!! 3
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Gata hai ca plec să-mi iau gogoașa ca am pofte:))))) ce fel de pofte ? Gogoasa cu ce ? :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Știi ca pe tine te iubesc mai multNu ma bag ca eu stiu adevarul :D :laugh2 :laugh2 :laugh2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 1, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 1, 2018 Toti cei implicati in asa ceva trebuie eliminati pentru totdeauna din societate, sub orice forma. Personal, daca au copii, i-as elimina si p-aia preventiv (comportamentul e predeterminat genetic).
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2018 Toti cei implicati in asa ceva trebuie eliminati pentru totdeauna din societate, sub orice forma. Personal, daca au copii, i-as elimina si p-aia preventiv (comportamentul e predeterminat genetic). E o exagerare cu iz nazist. De altfel, nu mă mir.
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2018 Începem ? =))Credeam ca am trecut peste asta ...Eu la 17 ani eram in alt dosar in niciun caz in acesta , și aveam alte Belele pe atunci , deșteptu’ de qwerty , ii povestisem eu despre fostu’ meu , și i-am zis ca Plm mai are câțiva ani de pușcărie și Dupaia ma împac cu el , și el de ciuda inventează chestii , și toate astea doar pentru ca n-am mai vrut sa ma văd cu el , el știe foate bine că-s majora ca mi-a condus mașina și mi-a băgat-o prin toate gropile din bucuresti Pentru ce este inchis ? Proxenetism ?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Sunt foarte majora și conduc și Porche sa moara “dujmanii” care mi-ați zgâriat mașina in parcarePanamera :car
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2018 Milțiaaaaaaa...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum