Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 stiu ca este un lucru abject sa pretind ca acest domn se masturbeaza, dar urmarind figuratia lui in spatiul public, eu sunt convins ca da, Liiceanu se masturbeaza.opinii stimabililor? respect si sper sa luati veruci pe coaie! 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Daca te-ai aruncat de la etajul 30 ,ai face un bine umanității .. 27
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 1, 2018 Nu ne intereseaza 2 1
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 au intrat balenele pe fir :)) 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Da, dar de data asta adevar graiesc :)
trujillo Reputație: -81 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2018 si ce daca? 2 12
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 un lider de opinie care se masturbeaza, trebuie inlaturat, evident... conduce masele in pustiu daca ii sta gandul numai la pizda. 2 3
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 1, 2018 Liiceanu se masturbeaza intelectual! :laugh2Dar de ce te intereseaza, crezi ca e abstinent si o sa poti sa i-o freci tu? 2
trujillo Reputație: -81 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2018 Liiceanu si-o freaca cu 2 degete ... cu demnitate :laugh2 2 12
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 stiu ca este un lucru abject sa pretind ca acest domn se masturbeaza, dar urmarind figuratia lui in spatiul public, eu sunt convins ca da, Liiceanu se masturbeaza.opinii stimabililor? respect si sper sa luati veruci pe coaie!Vai de p..a ta...cred ca citesti o carte de-a lui cu dex-ul in fata si tot nu intelegi nimic...si veruci pe coaie sa iei tu...ca pe creier le ai deja !!!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Rasp la intrebare: Hai serios ? De cand ?:))))
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 un lider de opinie care se masturbeaza, trebuie inlaturat, evident... conduce masele in pustiu daca ii sta gandul numai la pizda. Mah, am impresia că mori de invidie că nu i-o freci tu liderului de opinie=)))) 3 1
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 2, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Februarie 2, 2018 Mah, am impresia că mori de invidie că nu i-o freci tu liderului de opinie =))))Sigur i o freaca filozofului,ca altfel era maestru curvar,nu maistru curvar...ce i cu porcaria asta de afirmatie;sa ne respectam,macar,creierul daca pula,nu :laugh2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 2, 2018 Dacă se lăbărește, sigur o face la poza lu’ Pleșu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2018 Sigur i o freaca filozofului,ca altfel era maestru curvar,nu maistru curvar...ce i cu porcaria asta de afirmatie;sa ne respectam,macar,creierul daca pula,nu :laugh2Dacă i-o freca, probabil că prindea și el din zbor un vocabular mai elevat dar bag de seama că nu i s-a permis să asiste la un asemenea act și moare de oftica. Se pare că filozoful își respectă și pula nu doar creierii sa lase pe oricine sa se apropie de ea =)))) 1 1
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 2, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Februarie 2, 2018 Dacă i-o freca, probabil că prindea și el din zbor un vocabular mai elevat dar bag de seama că nu i s-a permis să asiste la un asemenea act și moare de oftica. Se pare că filozoful își respectă și pula nu doar creierii sa lase pe oricine sa se apropie de ea =))))Da l dreacu',de handicapat...iti consider "flocii"de pe creier :bye...doar domnul Liiceanu nu fusese invocat aici,pe site,si anume,despre laba :ras .
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 2, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Februarie 2, 2018 Dacă se lăbărește, sigur o face la poza lu’ PleșuDreacu' stie,e posibil sa i placa filozofii dolofani :laugh2
neiberr Reputație: 877 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2018 stiu ca este un lucru abject sa pretind ca acest domn se masturbeaza, dar urmarind figuratia lui in spatiul public, eu sunt convins ca da, Liiceanu se masturbeaza.opinii stimabililor? respect si sper sa luati veruci pe coaie!De Liceanu....nu stiu daca se masturbeaza dar Melescanu sigur... 1
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 4, 2018 Vai de p..a ta...cred ca citesti o carte de-a lui cu dex-ul in fata si tot nu intelegi nimic...si veruci pe coaie sa iei tu...ca pe creier le ai deja !!!scuze am vrut sa dau +
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 scuze am vrut sa dau +Nu i nimic...las-o cum a cazut ...
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 De Liceanu....nu stiu daca se masturbeaza dar Melescanu sigur...cand te asteapta Felicia acasa, a te masturba e o chestiune de onoare. 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 5, 2018 cand te asteapta Felicia acasa, a te masturba e o chestiune de onoare.Nu-l mai așteaptă. E decedată de câțiva ani. 1 3
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 din reflex se masturbeaza, stia ce-l asteapta. iar cu noua minune, mai abitir o zguduie... 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 5, 2018 cand te asteapta Felicia acasa, a te masturba e o chestiune de onoare.din reflex se masturbeaza, stia ce-l asteapta. iar cu noua minune, mai abitir o zguduie...Postări imbecile, ca de altfel, întreg topicul. 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum