ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Partajează Postat Martie 2, 2018 jale cu astia 2 mari bagatori de seama Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 jale cu astia 2 mari bagatori de seamaedy...edy.....iarasi esti aici Link spre comentariu
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Partajează Postat Martie 2, 2018 Mai lasa-ne-n pula cu edy ala al tau ce ne tot agasezi? gata sa inteles ca e unu edy ,dar toata lumea sa fie edy nu se poate :bow :blushing2 Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Mai lasa-ne-n pula cu edy ala al tau ce ne tot agasezi? gata sa inteles ca e unu edy ,dar toata lumea sa fie edy nu se poate :bow :blushing2nu toata lumea...tu esti singurul edy Link spre comentariu
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Partajează Postat Martie 3, 2018 ia viteza te rugam :rax2 nu esti decat un bagator de seama nefolositor Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 3, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 ia viteza te rugam :rax2 nu esti decat un bagator de seama nefolositor mai oameni buni voi sunteti orbi sau turci ca va zic si pe turcă nu-i problema. .. discutati in alta parteee ... vrea cineva sa se uite in topicul meu si vede doar ras si circ .. sunteti frustrati sau ce dracu' aveti ... iesiti afaraaaaa si faceti-va topic ... afaraaaa !!!!!! Link spre comentariu
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Partajează Postat Martie 3, 2018 da petre asta incepe si cu norbert daca n-ar fii ei ar fii liniste pe forum si voi va pierdeti clientii cand specimenele astea comenteaza aici si pe unele topicuri Link spre comentariu
cipiunione Reputație: 44 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Esti in Bucuresti? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 4, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Esti in Bucuresti? sunt la galati pana pe 9 Link spre comentariu
cipiunione Reputație: 44 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Mersi de raspuns , si de pe 9 te gasesc in Bucuresti? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 6, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 Imi cer scuze fata de voi cei din galati ca de 3 zile nu va raspund la telefoane sunt foarte bolnava nu ma pot nici ridica din pat .. sper sa imi revin intr-o zi doua iar asa mai stau cu 3 zile in plus .. va multumesc pentru intelegere 1 Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Martie 6, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Martie 6, 2018 Prezinta si analizele ptr testul hiv ca Amber Costache are hiv sida sa vedem daca esti curata Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 7, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Prezinta si analizele ptr testul hiv ca Amber Costache are hiv sida sa vedem daca esti curata mai du-te dracului de handicapat nu imi vb mie de sida taranule eu nici macar oral nu fac fara esti tanpit .. am o gripa puternica si tocmai tu trebuia sa te bagi in seama hai jet Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Martie 7, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2018 mai du-te dracului de handicapat nu imi vb mie de sida taranule eu nici macar oral nu fac fara esti tanpit .. am o gripa puternica si tocmai tu trebuia sa te bagi in seama hai jetVoi ăștia din Brăila și Galati va dați rotunzi , dar când ajunge cineva in Galati vreți sa futeti pe gratis. Le spui la toate fetele sa vina in Galati . Ce dracu sa caute in Galati ? Dați Tepe de asta sunteți in stare . Din acesta cauza multe ocolesc Galatiul . Eu una nu voi veni niciodată sa lucrez in Galati . Sunt locuri atât de frumoase cu oameni primitori și parolisti. Voi sunteți niște frustrați și săraci și jegosi și sălbatici . Cristina lucrează in Italia o țara primitoare. După acesta experiența din Galati sigur nu va mai veni , in Galati. 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 7, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 7, 2018 Voi ăștia din Brăila și Galati va dați rotunzi , dar când ajunge cineva in Galati vreți sa futeti pe gratis. Le spui la toate fetele sa vina in Galati . Ce dracu sa caute in Galati ? Dați Tepe de asta sunteți in stare . Din acesta cauza multe ocolesc Galatiul . Eu una nu voi veni niciodată sa lucrez in Galati . Sunt locuri atât de frumoase cu oameni primitori și parolisti. Voi sunteți niște frustrați și săraci și jegosi și sălbatici . Cristina lucrează in Italia o țara primitoare. După acesta experiența din Galati sigur nu va mai veni , in Galati.eu cand am spus de ginecologu si de pickhammer ai sarit ca arsa Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 7, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Voi ăștia din Brăila și Galati va dați rotunzi , dar când ajunge cineva in Galati vreți sa futeti pe gratis. Le spui la toate fetele sa vina in Galati . Ce dracu sa caute in Galati ? Dați Tepe de asta sunteți in stare . Din acesta cauza multe ocolesc Galatiul . Eu una nu voi veni niciodată sa lucrez in Galati . Sunt locuri atât de frumoase cu oameni primitori și parolisti. Voi sunteți niște frustrați și săraci și jegosi și sălbatici . Cristina lucrează in Italia o țara primitoare. După acesta experiența din Galati sigur nu va mai veni , in Galati. vai fata ce maxim mi-a dat taranul asta cu sida lui pe capul lui sa fie ... nu sunt toti la fel sa stii .. sunt oameni si oameni .. dar si asa .. nu cred ca ma voi intoarce aici :)) Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Martie 7, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2018 vai fata ce maxim mi-a dat taranul asta cu sida lui pe capul lui sa fie ... nu sunt toti la fel sa stii .. sunt oameni si oameni .. dar si asa .. nu cred ca ma voi intoarce aici :))Te cred , dar nu bagă in seama răutățile oamenilor . Așa sunt ăștia frustrați , cum amentionat anterior :frustrați , jegosi și labari. Poate Tea sunat și a spus săi lași la preț . Ai refuzat și tia scris așa ceva . Așa sunt țărani astia. Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 7, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Te cred , dar nu bagă in seama răutățile oamenilor . Așa sunt ăștia frustrați , cum amentionat anterior :frustrați , jegosi și labari. Poate Tea sunat și a spus săi lași la preț . Ai refuzat și tia scris așa ceva . Așa sunt țărani astia. :)))) te pup iubita mea â¤ðŸ’‹ multumesc pentru sfat ⤠love u 1 Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Martie 7, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Martie 7, 2018 Te cred , dar nu bagă in seama răutățile oamenilor . Așa sunt ăștia frustrați , cum amentionat anterior :frustrați , jegosi și labari. Poate Tea sunat și a spus săi lași la preț . Ai refuzat și tia scris așa ceva . Așa sunt țărani astia.Tu esti tigan schiop cu peruca STIE TOATA ROMANIA DAR TU ESTI IN CONSTANTA 1 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Martie 7, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2018 Tu esti tigan schiop cu peruca STIE TOATA ROMANIA DAR TU ESTI IN CONSTANTAEști mai prost ca data trecută . Ma bag pentru ea , ca voi moldoveni sunteți prosti și rai , iar mai nou labari . Eu nu am peruca și sunt mai punctuală , dacat majoritatea romanilor ( in speța tu ) și nu am peruca sunt naturală . Oricum nu ai tu fata pentru mine . Eu una Ma fut in țara ta , România . Eu lucrez afara nu îmi trebuie mie sa lucrez in țara . In străinătate ești mai respectat , decât in România . Hai mai lasă-ne ! Minți lumea nu vezi cum te oftici . O sa le spun și la celalalte fete , ca ești mincinos . 1 Link spre comentariu
miloouw Reputație: 2 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 buna!! esti in bucuresti Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 8, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Tu esti tigan schiop cu peruca STIE TOATA ROMANIA DAR TU ESTI IN CONSTANTA mai asta ginecologul din sloboz vorbeste frumos frustratule si nu vorbi in nestiinta de cauza si mai da-te dracu si sa nu te mai prind aici ca te mascaresc de nu te vezi nesimtitule nu iti e rusine cauti pula gratis si vii si te iei aici pula in gura cu prietena mea fimi-ar scarba de barbatii ca tine 2 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 9, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 9, 2018 Pana duminica in galati va astept va pup 3 Link spre comentariu
freemysoul Reputație: -2 Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Ce curuletz fain. Vin la Buc. sa te vizitez. Curand. Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 10, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 Ultima zi la galati. . Va astept 💋⤠1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum