boyplay2018 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2018 Oras:martie Oras:martie Partajează Postat Martie 15, 2018 ce e corect e corect,bine punctat aici lumea e retardata mintal,dar mai sa lase o recenzica da de unde?au ce au cu unu edy de fapt id-urile mai sus amintite eu cred ca retardismul e in floare la astia Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 16, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 16, 2018 Da ... si imi zic oamenii m-am uitat pe nimfomane numai nebunii si nebuni o recenzie nu gasesc. . Si sunt doua recenzii ok pe la pag 7 cred si trb sa specific uita-te acolo iubire .. pe bune ? Asa antipatica sunt ca faceti doar circ aici in loc sa veniti sa imi lasati cv dragut .. nu doar vb care nu isi au sensul la un topic legat de mine despre cum na pun cum o iau in gura cum sunt frumoasa urata jegoasa etc ... nu circ 3 Link spre comentariu
bawss123 Reputație: 277 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Da ... si imi zic oamenii m-am uitat pe nimfomane numai nebunii si nebuni o recenzie nu gasesc. . Si sunt doua recenzii ok pe la pag 7 cred si trb sa specific uita-te acolo iubire .. pe bune ? Asa antipatica sunt ca faceti doar circ aici in loc sa veniti sa imi lasati cv dragut .. nu doar vb care nu isi au sensul la un topic legat de mine despre cum na pun cum o iau in gura cum sunt frumoasa urata jegoasa etc ... nu circSunt de acord. Problema e că după ce ai spus adevărul asta, zăpăcitul ăla care duhnește a iraționalitate o să vina din nou să arunce cu noroi. Dacă te uiți în istoria postărilor, o să vezi că persoanele foarte ofensive au fost în principal banate. Acele persoane sunt defapt doar 1 (fac atenționare aici la felul în care se exprima, vocabularul cat și structura sintaxelor). După părerea mea, trebuie doar ignorat pentru că la un moment dat o să vadă că își bate gura de pomana și, pentru o perioada o să facă și mai rău (evident suferă când nu îi mai merge). Scopul lui e doar sa găsească o reacție de care sa se apuce și să se descarce. Cea mai populară reacție e "ce faci eddy".. și după aia individul ăsta a primit ce a vrut. Noi când îi dăm reply practic ii dam apa la moara. Într-un final o să se dea bătut daca că nu e băgat în seamă sau se duce pe alte topicuri unde se poate manifesta. Cat despre recenzii, personal mi-aș fi dorit din suflet sa îți fi pot oferi una (sau mai multe) dar după conversația noastră, când am vrut sa vin de peste ocean, a trebuit să cancelez din cauza planului incert :) weekend-ul asta as fi aterizat. Poate daca se schimba lucrurile și îmi aduci la cunostinta, pe mine te vei putea baza că o să vin cu mare plăcere și am să contribui si aici. Te-am pupat! 1 Link spre comentariu
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Martie 16, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Martie 16, 2018 Da ... si imi zic oamenii m-am uitat pe nimfomane numai nebunii si nebuni o recenzie nu gasesc. . Si sunt doua recenzii ok pe la pag 7 cred si trb sa specific uita-te acolo iubire .. pe bune ? Asa antipatica sunt ca faceti doar circ aici in loc sa veniti sa imi lasati cv dragut .. nu doar vb care nu isi au sensul la un topic legat de mine despre cum na pun cum o iau in gura cum sunt frumoasa urata jegoasa etc ... nu circ Sunt de acord. Problema e că după ce ai spus adevărul asta, zăpăcitul ăla care duhnește a iraționalitate o să vina din nou să arunce cu noroi. Dacă te uiți în istoria postărilor, o să vezi că persoanele foarte ofensive au fost în principal banate. Acele persoane sunt defapt doar 1 (fac atenționare aici la felul în care se exprima, vocabularul cat și structura sintaxelor). După părerea mea, trebuie doar ignorat pentru că la un moment dat o să vadă că își bate gura de pomana și, pentru o perioada o să facă și mai rău (evident suferă când nu îi mai merge). Scopul lui e doar sa găsească o reacție de care sa se apuce și să se descarce. Cea mai populară reacție e "ce faci eddy".. și după aia individul ăsta a primit ce a vrut. Noi când îi dăm reply practic ii dam apa la moara. Într-un final o să se dea bătut daca că nu e băgat în seamă sau se duce pe alte topicuri unde se poate manifesta. Cat despre recenzii, personal mi-aș fi dorit din suflet sa îți fi pot oferi una (sau mai multe) dar după conversația noastră, când am vrut sa vin de peste ocean, a trebuit să cancelez din cauza planului incert :) weekend-ul asta as fi aterizat. Poate daca se schimba lucrurile și îmi aduci la cunostinta, pe mine te vei putea baza că o să vin cu mare plăcere și am să contribui si aici. Te-am pupat!De acord cu amandoi. Dar n-o luati personal. Asta se intampla pe tot forumul. 1 Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Sunt de acord. Problema e că după ce ai spus adevărul asta, zăpăcitul ăla care duhnește a iraționalitate o să vina din nou să arunce cu noroi. Dacă te uiți în istoria postărilor, o să vezi că persoanele foarte ofensive au fost în principal banate. Acele persoane sunt defapt doar 1 (fac atenționare aici la felul în care se exprima, vocabularul cat și structura sintaxelor). După părerea mea, trebuie doar ignorat pentru că la un moment dat o să vadă că își bate gura de pomana și, pentru o perioada o să facă și mai rău (evident suferă când nu îi mai merge). Scopul lui e doar sa găsească o reacție de care sa se apuce și să se descarce. Cea mai populară reacție e "ce faci eddy".. și după aia individul ăsta a primit ce a vrut. Noi când îi dăm reply practic ii dam apa la moara. Într-un final o să se dea bătut daca că nu e băgat în seamă sau se duce pe alte topicuri unde se poate manifesta. Cat despre recenzii, personal mi-aș fi dorit din suflet sa îți fi pot oferi una (sau mai multe) dar după conversația noastră, când am vrut sa vin de peste ocean, a trebuit să cancelez din cauza planului incert :) weekend-ul asta as fi aterizat. Poate daca se schimba lucrurile și îmi aduci la cunostinta, pe mine te vei putea baza că o să vin cu mare plăcere și am să contribui si aici. Te-am pupat!Partial ai dreptate.Eu nu am avut nici-o treaba cu el pana am fost jignit fara nici un motiv.Anul trecut a fost lasat in pace si-a facut o gramata de id-uri cu care a deschis n-spe topic cu toate tampeniile si intra pe alte topice unde facea circ.Acum nu mai apuca sa isi faca atatea id-uri ca este recunoscut si banat in 1-2 zile.Eu oricum mi-am propus sa il ignor cat timp nu mai e referire la tampeniile despre mine care le spune. 2 Link spre comentariu
bawss123 Reputație: 277 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 De acord cu amandoi. Dar n-o luati personal. Asta se intampla pe tot forumul. De acord cu amandoi. Dar n-o luati personal. Asta se intampla pe tot forumul. +1 dar asta nu înseamnă că e ok sa nu luam actiune și să încercăm să găsim o soluție. In alte thread-uri o fi varza dar la noi e un bully persistent :) Link spre comentariu
bawss123 Reputație: 277 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Partial ai dreptate.Eu nu am avut nici-o treaba cu el pana am fost jignit fara nici un motiv.Anul trecut a fost lasat in pace si-a facut o gramata de id-uri cu care a deschis n-spe topic cu toate tampeniile si intra pe alte topice unde facea circ.Acum nu mai apuca sa isi faca atatea id-uri ca este recunoscut si banat in 1-2 zile.Eu oricum mi-am propus sa il ignor cat timp nu mai e referire la tampeniile despre mine care le spune.Da, la tine e mai sensibila treaba. Am rămas absolut uimit când a deschis un thread intreg pentru a denigra o singura persoana. In cazul tau sincer nu știu dacă e bine sa îl ignori sau sa te aperi. Încerc mereu să îți iau partea când văd prostii dinastea, și voi continua,dar tind sa cred că în a-i face reply contextual ii dai, cum ziceam mai înainte, apa la moara. Am scris un mesaj mai sus pe martie 14 in care spun că nu răspund mesajelor agresive, jignitoare, etc. Dacă îmi permiți să fiu sincer cu tine, ți-aș recomanda (atât ție și celorlanti) de fiecare data când sunteți agresați de acel individ, doar dați copy-paste la mesajul ăla și după aia ignorați persoana. Alternativa la ignorat este să facem spam iar aici cred ca nu este in interesul forumului. Link spre comentariu
jackbeemer Reputație: 5 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Mai mai ca as veni si eu sa imi faci un oral :)) Cu toate ca n-am nici o treaba cu TS si nici n-am avut niciodata,....dar tu arati foarte bine esti foarte feminina. Ar fi o experienta pe cinste cred :))Cheers 1 Link spre comentariu
perversusk Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Oras:pe aici si eu Oras:pe aici si eu Partajează Postat Martie 16, 2018 ia vezi cum e si lasa o recenzie :snap Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 17, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 17, 2018 Va pup 💋⤠5 Link spre comentariu
bubu_bubu91 Reputație: -6 Postat Martie 19, 2018 Oras:Cuculetzul Mare Oras:Cuculetzul Mare Partajează Postat Martie 19, 2018 Niste preturi te rog? :) si o locatie gen zona in care stai? Mersi! Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 20, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 20, 2018 Va pup ❤superba... Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 20, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 20, 2018 Niste preturi te rog? :) si o locatie gen zona in care stai? Mersi! 200 fin 400 h .. stii am telefon !!! ✌👠Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 21, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 😘⤠3 Link spre comentariu
theboy Reputație: 2 Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 in ce oras esti? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 in ce oras esti? bucuresti Link spre comentariu
freemysoul Reputație: -2 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 As dori un nr. de telefon, multumesc! Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 As dori un nr. de telefon, multumesc! 0733355971 Link spre comentariu
ionionescupopescu Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Ai cumva kik sau ceva de genul acesta ? Daca nu e cu suparare ca intreb Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 Ai cumva kik sau ceva de genul acesta ? Daca nu e cu suparare ca intreb daca imi explici si ce este 😂 Link spre comentariu
ionionescupopescu Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=kik.android Un programel de tipul Whatsapp, doar ca nu foloseste numar de telefon. Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=kik.android Un programel de tipul Whatsapp, doar ca nu foloseste numar de telefon. ah nu .. doar wapp daca vrei Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 23, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 23, 2018 💋â¤ðŸ˜˜ 3 Link spre comentariu
matyneo Reputație: 7 Postat Martie 23, 2018 Oras:România Oras:România Partajează Postat Martie 23, 2018 💋â¤ðŸ˜˜bestiala mmm faci și dominare? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Martie 25, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 Kiss 💋⤠0733355971 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum