Sari la conținut

Sexul virtual

Postări Recomandate

• Oras:Bai Mare
  • Oras:Bai Mare
Postat

Am vazut ca nu e abordat deloc pe acest forum sau nu am gasit eu. Ce parere aveti despre sexul virtual? (sexchat, schimb de poze, websex, sex la telefon)
Persoanal va spun cu sinceritate ca am facut cu peste 100 de fete si ma incanta si excita, unii poate nu reusesc sa aiba o relatie, altii poate nu au bani sau nu ii incanta ideea de a apela la aceste servicii iar pentru altii e interesant, voi ce parere aveti? (fara jigniri si atacuri la persoana)

Vizitator tehnix
Reputație: 0
Postat

Am vazut ca nu e abordat deloc pe acest forum sau nu am gasit eu. Ce parere aveti despre sexul virtual? (sexchat, schimb de poze, websex, sex la telefon)

Persoanal va spun cu sinceritate ca am facut cu peste 100 de fete si ma incanta si excita, unii poate nu reusesc sa aiba o relatie, altii poate nu au bani sau nu ii incanta ideea de a apela la aceste servicii iar pentru altii e interesant, voi ce parere aveti? (fara jigniri si atacuri la persoana)

Eu unul nu am facut si nici nu am sa fac vreodata. 

Nu mi se pare deloc in regula lucrul asta, mai degraba tragi sa iti faci o relatie fata in fata. 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu-mi dau seama de unde vine "sexul" virtual, nu este nimic mai mult decat o laba trista ajutata de sunete la telefon sau imagini pe internet.

Dragul meu, onanismul nu este sex. :)

• Like 4
  • Membru Premium
Postat

Sexul virtual e o labă in real.

O labă augmentată, însă tot labă.

Ca fetiș temporar sau din pura curiozitate, ori pentru un pic de varietate, nu văd o problema.

Da' cum se zice:

"Viata bate filmul"

Dpdv al senzațiilor virtualul menționat de tine nu se compara cu interacțiunea fizica și mentală reala.

• Like 5

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare