Sari la conținut

Noul Chat E Activat

Postări Recomandate

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

si mie la fel

Oops! Ceva nu a mers bine!

[#CSTART-3]

A aparut o eroare in timp ce incercai sa te conectezi la chat. Te rugam sa anunti administratorii.

Linkuri utile

Vizitator futacios man
Reputație: 0
Postat

foarte bun noul chat, clar un progres fata de cel vechi.

bravo pisicuts, a aparut si lista cu membrii activi, totul merge spre foarte bine.

felicitari.

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

foarte bun noul chat, clar un progres fata de cel vechi.

bravo pisicuts, a aparut si lista cu membrii activi, totul merge spre foarte bine.

felicitari.

:beex2 Mai multe vin curand.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cei, care sunteti in relatii si intrati pe furis, aveti grija cum intrati sa dezactivati sunetele, dand click in dreapta pe clopotel. :icecream

Vizitator Scrat
Postat

V-ati plans atat dupa chat ... vrem chat, nu mai avem chat, Pisicuts ce ai facut, acum vad ca nu prea va mai incanta sa intrati pe el. Curios totusi, cand nu exista era dorit, acum ca exista il ignorati.

Ciudat ... !

Postat

Sal'TARE!

Din ce am mai vorbit si eu cu omulezzii care erau chat-addicted chestia cea mai dureroasa e lipsa istoricului si faptul ca atunci cand intri pe chat nu stii nimic din ce s-a discutat... nu stiu daca tehnic se poate re-aduce chestia asta... numai pisicul stie!

Bafta!

Vizitator Cory
Postat

vechiul chat era muuult mai fain, asa cum era...parerea mea..

• Administrator
Postat

Sal'TARE!

Din ce am mai vorbit si eu cu omulezzii care erau chat-addicted chestia cea mai dureroasa e lipsa istoricului si faptul ca atunci cand intri pe chat nu stii nimic din ce s-a discutat... nu stiu daca tehnic se poate re-aduce chestia asta... numai pisicul stie!

Bafta!

acum apar ultimele discutii pentru membrii noi care intra :D

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

vechiul chat era muuult mai fain, asa cum era...parerea mea..

+1 Cory

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

De cand a fost activat noul chat,se observa o scadere considerabila a activitatii. Vechea "arhitectura" era mai prietenoasa si mai usor de folosit. Propun revenirea la aceasta.

Postat

Sustin intru-totul propunerea lui Picon. Nu intotdeauna ceea ce e nou e si bun. Sau uneori preferam chiar si ceva rau, doar pentru ca ne-am obisnuit cu el.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

În schimb, eu nu o susţin. Atracţia mai mare pentru vechiul chat este dată exclusiv de obişnuinţa cu el, nu de calitatea lui, care în nici un caz nu era mai mare. Dar orice învăţ are şi dezvăţ, vorba românului. Şi, aş adăuga eu, orice dezvăţ are şi învăţ. Ce ar fi să căpătăm puterea de a ne adapta mereu la nou, la altceva! Îmi amintesc ce greu mi-a fost să scriu cu diacritice. Îmi venea de o mie de ori pe zi să revin la vechiul stil. Dar m-am încăpăţânat să continui şi, după ce m-am obişnuit, nu am mai putut altfel. La fel şi cu noul chat, o să ne fie indispensabil când ne vom obişnui cu el.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...