Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

Postat

vezi ca incepi sa pierzi in fata lui brett.. nu asta e atitudinea pe care trebuie sa o ai

dai jet la fraier si o sa vezi ca se schimba lucrurile

pozele astea nu te avantajeaza deloc

• Like 4
  • Oras:Bucharest
Postat

Brett hai ma ca fata se comportă ok.Nu stiu de ce nu iti place

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

vezi ca incepi sa pierzi in fata lui brett.. nu asta e atitudinea pe care trebuie sa o ai

dai jet la fraier si o sa vezi ca se schimba lucrurile

pozele astea nu te avantajeaza deloc

Ie forță Brett
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hanoracu' ala e mortal ! =)) =))

• Oras:Bucuresti,Titan
Postat

Am vrut sa vad ce se intampla daca raspund cu aceeasi moneda, ca de obicei este ok ca masculul sa muste, nu femela. Mai bine ma nasteam paianjen :))

• Like 35
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am vrut sa vad ce se intampla daca raspund cu aceeasi moneda, ca de obicei este ok ca masculul sa muste, nu femela. Mai bine ma nasteam paianjen :))

I-ai dat de l-ai julit, să moară Ginginel!  :laugh2

• Minus 2
  • Oras:Peste Tot
  • Oras:Peste Tot
Postat

Alt Logan cu pretentii de C_Class chiar spre E.

Si cum nu are argumente o da repede pe aia ca femeile nu au drepturi.

Penibil.

• Like 1
Postat

Nu degeaba e vorba aia, apareti ca ciupercile dupa ploaie. Oameni care nu au fost la mine dar care au pareri despre mine pentru ca am avut nesimtirea de a ii vorbi unui nesimtit fix cum imi vorbeste el mie. Slava Domnului ca aveti forumul asta sa eliberati demonii...

Normal ca topai ca un cangur, la mine e meseria de asa natura, am o scuza ... nu ca altii ;)

https://youtu.be/Lf50ERUYWn0

• Like 40
  • Minus 1
Postat

Bai prietenul meu laba trista, asta de cand vede pussy da cu palaria sa vada daca musca. Ia mai du-te cu vaca la pascut si fute capul altcuiva, deja iti permit sa mananci rahat de prea mult timp. Ai fost utilizatorul lunii si acum te vezi recenzorul sef al forumului? Uita-te dracului ca nu exista topic unde sa nu ai tu o parere, cat timp liber sa ai?

Sa ma recenzezi tu pe mine? Sa stiu cine esti nu te-as primi nici cu 1 milion de euro pe ora. Oricum nu iti permiti, tot ce poti tu face e sa iti platesti netul cu care sa ne dai noua teroare, asta daca nu stai pe wi-fiul vecinilor. Stai linistit drac gol ce esti ca nu plec eu din Bucuresti de grija ta, prea multa importanta iti dai. Ai citit si tu o carte la viata ta si te dai intelectual pe aici. Ca sunt frumoasa, urata, proasta sau desteapta oricum sunt 10 clase peste iubita ta, sora lui stanga.

De nu iti dau teroare pe unde te vad ca postezi ceva frumos, sau negi ca la inceput o ardeai in prietenie cu mine domnu Lingerica?

Stati linistiti, nu plec nicaieri deocamdata, stau numai de a naibii sa ii pleaneasca stalkerului meu ochii. Utilizatorul lunii... pe luna de ai ajunge ca acolo iti e locul.

Cerea cineva si niste poze, uite unele recente, va pup.

Lasa Brett ca o sa te faci mare si vei invata sa te porti si tu civilizat, momentan te porti ca ce esti, un om demn de mila.

Pentru aceia dintre voi ce vor sa petreaca timp cu mine in ciuda incercarilor disperate ale domnului Brett de a ma denigra, voi fi disponibila pentru intalniri de sambata.

Mie-mi place anoracul...vreau sa-mi iau si eu unu :-)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras://
Postat

Bai prietenul meu laba trista, asta de cand vede pussy da cu palaria sa vada daca musca. Ia mai du-te cu vaca la pascut si fute capul altcuiva, deja iti permit sa mananci rahat de prea mult timp. Ai fost utilizatorul lunii si acum te vezi recenzorul sef al forumului? Uita-te dracului ca nu exista topic unde sa nu ai tu o parere, cat timp liber sa ai?

Sa ma recenzezi tu pe mine? Sa stiu cine esti nu te-as primi nici cu 1 milion de euro pe ora. Oricum nu iti permiti, tot ce poti tu face e sa iti platesti netul cu care sa ne dai noua teroare, asta daca nu stai pe wi-fiul vecinilor. Stai linistit drac gol ce esti ca nu plec eu din Bucuresti de grija ta, prea multa importanta iti dai. Ai citit si tu o carte la viata ta si te dai intelectual pe aici. Ca sunt frumoasa, urata, proasta sau desteapta oricum sunt 10 clase peste iubita ta, sora lui stanga.

De nu iti dau teroare pe unde te vad ca postezi ceva frumos, sau negi ca la inceput o ardeai in prietenie cu mine domnu Lingerica?

Stati linistiti, nu plec nicaieri deocamdata, stau numai de a naibii sa ii pleaneasca stalkerului meu ochii. Utilizatorul lunii... pe luna de ai ajunge ca acolo iti e locul.

Cerea cineva si niste poze, uite unele recente, va pup.

Lasa Brett ca o sa te faci mare si vei invata sa te porti si tu civilizat, momentan te porti ca ce esti, un om demn de mila.

Pentru aceia dintre voi ce vor sa petreaca timp cu mine in ciuda incercarilor disperate ale domnului Brett de a ma denigra, voi fi disponibila pentru intalniri de sambata.

Replicile tale sunt hilar de ridicole.

Marketingul impresarului ti-a cosmetizat imaginea reala. Parea ca te ridici la nivelul la care pretinzi ca esti.

Pana cand ai fost vizitata de anumiti futaci experimentati care mi-au raportat ca esti departe de imaginea de revista.

Cand ai fost vizitata, de mai multe ori atitudinea ta a fost una nepotrivita. De genul "astia-s fraieri, platesc pt sex deci pot sa ma fut, comport cum am chef"

Indreapta-ti atitudinea, cand o sa te fut vreau sa fii de top class !

Felicitari pt pozele reale in care ti se vad imperfectiunile. Fii sincera cu noi si vei avea de castigat !

Postat

Asa este. Ai dreptate. Bucuros? Esti simpatic tare, nu stiu ce crezi ca rezolvi dar te asigur ca nu vei avea sanse de succes in a ma face sa ma las de forum sau de job in Bucuresti. M-ai zapacit cu raportatul asta, clar lucrezi in sistem ;)

Ti pup mon ami! Shi ieu ti iubiesc uai! 🤗

Postat

Ah si ca un P.S. poate esti amabil sa imi spui si mie unde am promovat o imagine de revista, eu spun mereu ca sunt o fata naturala, frumusetea oricum e subiectiva si cel putin pentru mine nu este un criteriu dupa care imi setez pretul. Pretul este pus pe accesul intr-o zona de intimitate, pe serviciul oferit si calitatea lui, pe igiena si locatiile curate si elegante. Chestii punctate pozitiv chiar si de "futacii tai experimentati". Esti hater si ranchiunos Brett, asta e simplul adevar pe care trebuie sa il accept asa cum imi accept si alte "imperfectiuni". Ai grija di tini si trupul tau, fa dragoste mai des si mai lasa forumul, incep festivalurile imediat... o iesire ti-ar fi de maxim folos.

In materie de atitudine, chiar esti deplasat sa sustii asa ceva. Poate vreunul dintre cei ce au fost la mine cu adevarat sa iti confirme vorbele? Ah, stai.. tu primesti recenzii anonime, ti-a zis tie cineva...

• Oras:romania
Postat

S-a ales praful de topicul asta. La fel ca reputatia basarabencei

Tu daca nu postezi vreo aberatie pe topicul vreunei fete care are cont ( ca sa te dai mare in parcare cand de fapt esti un nimic)  pe aici nu esti sanatos. Iar acum mai ai tupeul sa spui ca s-a ales praful de topic? Futu-te-n gura  de handicapat. =))

• Like 1
Postat

Asa este. Ai dreptate. Bucuros? Esti simpatic tare, nu stiu ce crezi ca rezolvi dar te asigur ca nu vei avea sanse de succes in a ma face sa ma las de forum sau de job in Bucuresti. M-ai zapacit cu raportatul asta, clar lucrezi in sistem ;)

Ti pup mon ami! Shi ieu ti iubiesc uai!

Nici nu vreau sa te lasi de futut, intelegi? ;)

Doar respecta pe cine te viziteaza si acorda atentia cuvenita !

Postat

Spune-i celui pe care l-am tratat urat sa posteze aici ziua si ora la care ne-am vazut si ii voi cere scuze public. Sa te vad de unde il fabrici si pe asta...

• Like 41
  • Minus 1
Postat

Spune-i celui pe care l-am tratat urat sa posteze aici ziua si ora la care ne-am vazut si ii voi cere scuze public. Sa te vad de unde il fabrici si pe asta...

nu e numai unul, sunt mai multi

dupa ce am atras atentia asupra diferentei dintre recenzii si realitate au venit mai multe recenzii critice la adresa ta,

reiterandu-se astfel ce am afirmat.

nu te-ai purtat urat, dar nu ai avut implicarea si pasiunea corespunzatoare

de la o dama de 450, pretentiile sunt ridicate(supt, futut, gfe tb sa fie la cote maxime)

Postat

Important e sa intelegi unde ai gresit, de futut stii sa te futi :)

Dar tu cand o sa intelegi ca ne-am plictisit de tine si poți sa dispari? De facut laba stim ca stii. Ai inteles cum sta treaba sau ai inteles o pulă si iti trebuie desen? =))
  • Like 1
Postat

Important e sa intelegi unde ai gresit, de futut stii sa te futi :)

Important este sa intelegi ca nu esti atat de important pe cum crezi incat sa sustii ca ai vreo legatura cu acest lucru. Nu sunt Nadia Comaneci sa iau 10 absolut dar de un lucru sunt sigura, nu imi seteaza mie un om oarecare pretul. Daca vroiai un discount puteai intreba, vad ca doar pretul ridicat te doare. Asta trebuie sa fie adevarata problema... :)

• Like 37
  • Minus 1
Postat

Important este sa intelegi ca nu esti atat de important pe cum crezi incat sa sustii ca ai vreo legatura cu acest lucru. Nu sunt Nadia Comaneci sa iau 10 absolut dar de un lucru sunt sigura, nu imi seteaza mie un om oarecare pretul. Daca vroiai un discount puteai intreba, vad ca doar pretul ridicat te doare. Asta trebuie sa fie adevarata problema... :)

Lasa-l Tasha ca de la atata laba handicapatul de Brett nu mai gandeste.=))
  • Like 1

Postat

la fatza esti de maxim 8, tzatzele sunt mici

mult prea putin pt o fata de clasa

pune o poza fara sutien sa se convinga si plebeii !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 14 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...