tashared Reputație: 10905 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Postat Iunie 29, 2018 Ce sa fac justiriarule, sunt la Cj, astept sa plec la avion si am zis sa mai omor timpul, poate sa si reusesc sa il fac sa inteleaga cat greseste dar e vizibil ca nu am cu cine. De maine sunt in Bucuresti cateva zile, apoi voi fugi iar prin tara, urmeaza Constanta. ( Vin, mai iau o recenzie negativa, Brett ma deprima si apoi fug de frica lui ... sper ca am nimerit scenariul si pentru runda 2 ) Va pup cu drag pe toti, iertare daca chiar am deranjat pe cineva, nu urmaresc asta.
tashared Reputație: 10905 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Postat Iunie 29, 2018 la fatza esti de maxim 8, tzatzele sunt micimult prea putin pt o fata de clasapune o poza fara sutien sa se convinga si plebeii !Eu oi avea fatza de 8, tu ai creier de 3 (ani) . Poze topless sunt pe la inceput, fii amabil si cauta-le tu te rog. Gata, ma pregatesc de plecare. Va pup
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 29, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 29, 2018 Ce sa fac justiriarule, sunt la Cj, astept sa plec la avion si am zis sa mai omor timpul, poate sa si reusesc sa il fac sa inteleaga cat greseste dar e vizibil ca nu am cu cine.De maine sunt in Bucuresti cateva zile, apoi voi fugi iar prin tara, urmeaza Constanta. ( Vin, mai iau o recenzie negativa, Brett ma deprima si apoi fug de frica lui ... sper ca am nimerit scenariul si pentru runda 2 ) Va pup cu drag pe toti, iertare daca chiar am deranjat pe cineva, nu urmaresc asta.Sper sa mai revii in Ardeal.Noua ne plac fetele cu față de 8 si cu sâni mici. Si ca sa-i facem in ciuda handicapatului bagam ( noi ardeleni) doar recenzii maxime. =)) 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 29, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 29, 2018 Eu oi avea fatza de 8, tu ai creier de 3 (ani) . Poze topless sunt pe la inceput, fii amabil si cauta-le tu te rog. Gata, ma pregatesc de plecare. Va pup :felatie :sexanal
ultravox Reputație: 191 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Sper sa mai revii in Ardeal.Noua ne plac fetele cu față de 8 si cu sâni mici. Si ca sa-i facem in ciuda handicapatului bagam ( noi ardeleni) doar recenzii maxime. =))Da, s-a vazut ce bagati. Tinuta la mall :slap2 :slap2 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 30, 2018 Spune-i celui pe care l-am tratat urat sa posteze aici ziua si ora la care ne-am vazut si ii voi cere scuze public. Sa te vad de unde il fabrici si pe asta...brett asta e un fel de laury...critica tot timpul fetele pe care nu le viziteaza...un mos critic si sfatos... 2
tashared Reputație: 10905 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Postat Iunie 30, 2018 Am ajuns in Bucuresti, disponibila pentru intalniri in zona Universitate dupa ora 16:00. Daca nu raspund va rog sa lasati un SMS. Preturile sunt afisate in descriere. Va pup! 32 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 30, 2018 Am ajuns in Bucuresti, disponibila pentru intalniri in zona Universitate dupa ora 16:00. Daca nu raspund va rog sa lasati un SMS. Preturile sunt afisate in descriere. Va pup! la 6 esti libera ?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 30, 2018 la 6 esti libera ?Aia e ora ta de labă? Maimuțoiule! 2 5
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 30, 2018 Aia e ora ta de labă? Maimuțoiule! nu te-a nominalizat nici o pizda la categoria clientul anului, recenzoru' lu peste
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2018 Aia e ora ta de labă? Maimuțoiule!Vai, vai Picon, Picon, cum nu te-astamperi ! Nu esti cuminte deloc !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Vai, vai Picon, Picon, cum nu te-astamperi ! Nu esti cuminte deloc !Marta iar faci spam pe topice ? iti cam place de Picon de te tii dupa pula lui :)) 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2018 Marta iar faci spam pe topice ? iti cam place de Picon de te tii dupa pula lui :))Mereu ai fost ager. Nimic nu-ti scapa. Bravo !
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 30, 2018 nu te-a nominalizat nici o pizda la categoria clientul anului, recenzoru' lu pesteDoar un handicapat ca tine, ia în seamă secțiunea aia. Boule! Vai, vai Picon, Picon, cum nu te-astamperi ! Nu esti cuminte deloc !Ce p.m. vrei, fă? Nu te mai ține de pula mea, că nu te fut. :rax2 2 5
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2018 Doar un handicapat ca tine, ia în seamă secțiunea aia. Boule! Ce p.m. vrei, fă? Nu te mai ține de pula mea, că nu te fut. :rax2O sa-ti vina roaga :rax2
tashared Reputație: 10905 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Postat Iulie 1, 2018 E duminica, e innorat... vreme de facut dragoste zic eu, de futut zic altii...una peste alta, vreme de stat la adapost. Va astept in zona Universitate incepand cu orele 15:00 pana la miezul noptii. Va pup
calin1986 Reputație: 19 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 E duminica, e innorat... vreme de facut dragoste zic eu, de futut zic altii...una peste alta, vreme de stat la adapost. Va astept in zona Universitate incepand cu orele 15:00 pana la miezul noptii. Va pup WTF is financial domination?
tashared Reputație: 10905 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Postat Iulie 2, 2018 Un fetish practicat de oamenii cu bani, pe scurt sunt folositi financiar, gen sugar daddy. Disponibila astazi pana in jurul orelor 24:00 in zona Universitate. Va pup 37 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iulie 2, 2018 Tu visezi sponsori sa te futa ?Cand te-aude unu cat de taranca esti te ia de sclava :laugh2 2
tashared Reputație: 10905 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Postat Iulie 3, 2018 Dispononila, zona Universitate.
psihiatrul Reputație: 372 Postat Iulie 3, 2018 Oras:ÃŽntr-o lume nebună Oras:ÃŽntr-o lume nebună Postat Iulie 3, 2018 Un fetish practicat de oamenii cu bani, pe scurt sunt folositi financiar, gen sugar daddy. Disponibila astazi pana in jurul orelor 24:00 in zona Universitate. Va pupȘi iubi face mai departe "financial domination" cu tine :)
panoramic Reputație: -1920 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 3, 2018 Un fetish practicat de oamenii cu bani, pe scurt sunt folositi financiar, gen sugar daddy. Disponibila astazi pana in jurul orelor 24:00 in zona Universitate. Va pupadica le arunca cu bancnote de un dolar in cap si se pisa pa ei:)) 2
legionarul Reputație: 534 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 3, 2018 Incorect gramatical...se defecaca!
remus19 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Bai cine draq sunt prostii astia de pe topicul brunetei ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum