Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti,Titan
Postat

Ce sa fac justiriarule, sunt la Cj, astept sa plec la avion si am zis sa mai omor timpul, poate sa si reusesc sa il fac sa inteleaga cat greseste dar e vizibil ca nu am cu cine.

De maine sunt in Bucuresti cateva zile, apoi voi fugi iar prin tara, urmeaza Constanta. ( Vin, mai iau o recenzie negativa, Brett ma deprima si apoi fug de frica lui ... sper ca am nimerit scenariul si pentru runda 2 )

Va pup cu drag pe toti, iertare daca chiar am deranjat pe cineva, nu urmaresc asta.

Postat

la fatza esti de maxim 8, tzatzele sunt mici

mult prea putin pt o fata de clasa

pune o poza fara sutien sa se convinga si plebeii !

Eu oi avea fatza de 8, tu ai creier de 3 (ani) . Poze topless sunt pe la inceput, fii amabil si cauta-le tu te rog. Gata, ma pregatesc de plecare. Va pup

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Ce sa fac justiriarule, sunt la Cj, astept sa plec la avion si am zis sa mai omor timpul, poate sa si reusesc sa il fac sa inteleaga cat greseste dar e vizibil ca nu am cu cine.

De maine sunt in Bucuresti cateva zile, apoi voi fugi iar prin tara, urmeaza Constanta. ( Vin, mai iau o recenzie negativa, Brett ma deprima si apoi fug de frica lui ... sper ca am nimerit scenariul si pentru runda 2 )

Va pup cu drag pe toti, iertare daca chiar am deranjat pe cineva, nu urmaresc asta.

Sper sa mai revii in Ardeal.Noua ne plac fetele cu față de 8 si cu sâni mici. Si ca sa-i facem in ciuda handicapatului bagam ( noi ardeleni) doar recenzii maxime. =))
  • Like 1
  • Oras://
Postat

Eu oi avea fatza de 8, tu ai creier de 3 (ani) . Poze topless sunt pe la inceput, fii amabil si cauta-le tu te rog. Gata, ma pregatesc de plecare. Va pup

:felatie :sexanal

Postat

Sper sa mai revii in Ardeal.Noua ne plac fetele cu față de 8 si cu sâni mici. Si ca sa-i facem in ciuda handicapatului bagam ( noi ardeleni) doar recenzii maxime. =))

Da, s-a vazut ce bagati. Tinuta la mall  :slap2  :slap2

• Like 2
  • Oras:Bucharest
Postat

Spune-i celui pe care l-am tratat urat sa posteze aici ziua si ora la care ne-am vazut si ii voi cere scuze public. Sa te vad de unde il fabrici si pe asta...

brett asta e un fel de laury...critica tot timpul fetele pe care nu le viziteaza...un mos critic si sfatos...

• Minus 2
Postat

Am ajuns in Bucuresti, disponibila pentru intalniri in zona Universitate dupa ora 16:00. Daca nu raspund va rog sa lasati un SMS. Preturile sunt afisate in descriere. Va pup!

• Like 32
  • Minus 1
Postat

Am ajuns in Bucuresti, disponibila pentru intalniri in zona Universitate dupa ora 16:00. Daca nu raspund va rog sa lasati un SMS. Preturile sunt afisate in descriere. Va pup!

la 6 esti libera ?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

la 6 esti libera ?

Aia e ora ta de labă? Maimuțoiule!

• Like 2
  • Minus 5
Postat

nu te-a nominalizat nici o pizda la categoria clientul anului, recenzoru' lu peste

• Oras:bucuresti
Postat

Vai, vai Picon, Picon, cum nu te-astamperi ! Nu esti cuminte deloc !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Marta iar faci spam pe topice ? iti cam place de Picon de te tii dupa pula lui :))

• Like 1
Postat

Marta iar faci spam pe topice ? iti cam place de Picon de te tii dupa pula lui :))

Mereu ai fost ager. Nimic nu-ti scapa. Bravo !

Postat

nu te-a nominalizat nici o pizda la categoria clientul anului, recenzoru' lu peste

Doar un handicapat ca tine, ia în seamă secțiunea aia. Boule!

Ce p.m. vrei, fă? Nu te mai ține de pula mea, că nu te fut. :rax2

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Doar un handicapat ca tine, ia în seamă secțiunea aia. Boule!

Ce p.m. vrei, fă? Nu te mai ține de pula mea, că nu te fut. :rax2

O sa-ti vina roaga  :rax2

Postat

E duminica, e innorat... vreme de facut dragoste zic eu, de futut zic altii...una peste alta, vreme de stat la adapost. Va astept in zona Universitate incepand cu orele 15:00 pana la miezul noptii. Va pup

Postat

E duminica, e innorat... vreme de facut dragoste zic eu, de futut zic altii...una peste alta, vreme de stat la adapost. Va astept in zona Universitate incepand cu orele 15:00 pana la miezul noptii. Va pup

WTF is financial domination?

Postat

Un fetish practicat de oamenii cu bani, pe scurt sunt folositi financiar, gen sugar daddy.

Disponibila astazi pana in jurul orelor 24:00 in zona Universitate. Va pup

• Like 37
  • Minus 1
Postat

Tu visezi sponsori sa te futa ?

Cand te-aude unu cat de taranca esti te ia de sclava :laugh2

• Like 2
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună
Postat

Un fetish practicat de oamenii cu bani, pe scurt sunt folositi financiar, gen sugar daddy.

Și iubi face mai departe "financial domination" cu tine :)

Postat

adica le arunca cu bancnote de un dolar in cap si se pisa pa ei:))

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...