_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 7, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat Iulie 7, 2018 tu esti un rahat cu ochi.sa vorbesti numai intrebat !E doar gura de tine fanfaronule 2 5 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Ah, tu erai stresul de ieri? Si cum e, analfabeta cum sint ai putut vorbi cu mine? Uite, in urma flirtului avut chiar te pot caracteriza usor : Ai vazut filmul ? 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Iulie 9, 2018 Ai vazut filmul ? Dap, foarte bun. Disponibila pentru intalniri incepand cu ora 15:00 pana la miezul noptii, preturile mele sint 300 lei pentru o finalizare, maxim 30-35 minute, 450 de lei pentru o ora cu doua finalizari, 650 lei pentru outcall (programare cu minim 4 ore inainte). Va astept in zona Piata Alba Iulia, Bd Decebal. Va puup! Si o melodie draga mie potrivita si vremii de afara :) 36 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iulie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iulie 9, 2018 Ce suferă de Mercedes rușii ăștia:)) 6 3 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 9, 2018 @tashate-ai panicat deja, dau in tine ca mascatii-n usa :laugh2n-ai tu cu ce sa dai, amaratule! 2 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 9, 2018 Ce suferă de Mercedes rușii ăștia:))fii mai clar putin! 2 Link spre comentariu
psihiatrul Reputație: 372 Postat Iulie 9, 2018 Oras:ÃŽntr-o lume nebună Oras:ÃŽntr-o lume nebună Partajează Postat Iulie 9, 2018 fii mai clar putin!Prost te-a căcat mă-ta! 5 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 9, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 9, 2018 Nu de alta, dar majoritatea pentru asa ceva intra aici, nu sa citesca absurditatea lui Brett majoritatea intra sa se slobozeasca pe fatza ta 17 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 9, 2018 Oras:is Oras:is Partajează Postat Iulie 9, 2018 majoritatea intra sa se slobozeasca pe fatza ta @Boulett 10 ai mai luat o MUIE ! :laugh2ce iti mai place 2 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Iulie 9, 2018 Gata pe ziua de azi dragii mei! Miine voi incepe in jurul orei 13:00 iar locatia este pe Burebista nu pe Decebal, ma incurcasem eu Da, rusii iubesc Mercedesul in general insa eu sint moldoveanaca si nu am atatea pretentii, ma multumesc cu un Range Rover Evoque... :) Va pup Pi miini sau pi mini! Alegeti voi :P 40 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Dap, foarte bun. Disponibila pentru intalniri incepand cu ora 15:00 pana la miezul noptii, preturile mele sint 300 lei pentru o finalizare, maxim 30-35 minute, 450 de lei pentru o ora cu doua finalizari, 650 lei pentru outcall (programare cu minim 4 ore inainte). Va astept in zona Piata Alba Iulia, Bd Decebal. Va puup! Si o melodie draga mie potrivita si vremii de afara :) Intr-adevar, filmul e tare. Bravo Tasha ! Mai jos tipa din videoclip. Ucrainianca. In 2008 a luat locul 2 la Eurovision. Se zice ca ar fi meritat locul 1. Nu e rea. Link spre comentariu
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 9, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat Iulie 9, 2018 asa vorbesti ma cu comisaru, part?:)Bai retardatule! Tu ai penis degeaba ma.In loc sa te duci sa dai si tu o muie gheboasa si sa dai la pasarica stai si cauti pesti pe la usi.Ai uitat care e scopul cand pleci de acasa 1 5 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 10, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 10, 2018 Gata pe ziua de azi dragii mei! Miine voi incepe in jurul orei 13:00 iar locatia este pe Burebista nu pe Decebal, ma incurcasem eu Da, rusii iubesc Mercedesul in general insa eu sint moldoveanaca si nu am atatea pretentii, ma multumesc cu un Range Rover Evoque... :) Va pup Pi miini sau pi mini! Alegeti voi :P daca te urci intr-o rabla cu volan pe dreapta ti se pare ca-i luxsaracio, Evoque-ul e o ieftinitura printre Range Rover-uriDa bine in fatza tutelor ca tine care habar n-au cum sa plece din loc cu el 17 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Iulie 10, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Iulie 10, 2018 daca te urci intr-o rabla cu volan pe dreapta ti se pare ca-i luxsaracio, Evoque-ul e o ieftinitura printre Range Rover-uriDa bine in fatza tutelor ca tine care habar n-au cum sa plece din loc cu elDon doctor in masini si curve, du te ca te striga ma ta ! 2 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iulie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iulie 10, 2018 daca te urci intr-o rabla cu volan pe dreapta ti se pare ca-i luxsaracio, Evoque-ul e o ieftinitura printre Range Rover-uriDa bine in fatza tutelor ca tine care habar n-au cum sa plece din loc cu elBai brett, fata a fost modesta si a spus că se mulțumește cu un evoque. S-ul îl lasă pt ruși, nu așa a spus? 7 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 10, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 10, 2018 Bai brett, fata a fost modesta si a spus că se mulțumește cu un evoque. S-ul îl lasă pt ruși, nu așa a spus? Ai fost la ea? Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iulie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iulie 10, 2018 Ce leg are? Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 10, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 10, 2018 Ce leg are? esti secretosoricum, cine-i da note mari ca la sport se face de cacaoafirmatiile mele au fost validate de recenzii ale unor terti recenzori 17 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 10, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 10, 2018 Cate din recenziile pozitive au reflectat prestatia ta reala? :slap2Nici jumate dintre ele 17 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iulie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iulie 10, 2018 Bai, tu te.ai legat de masina, apoi ai schimbat subiectul cu recenziile, cu niciuna din ele nu ai dreptate. 9 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 10, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 10, 2018 Bai, tu te.ai legat de masina, apoi ai schimbat subiectul cu recenziile, cu niciuna din ele nu ai dreptate. Sunt subtitlitatisi apropo, reclama nu-i recenzie au fost, au futut-o si mi-au zis despre earecenziile alea laudatorii sunt poemefata si-a luat-o repede in cap ca e vedeta 17 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Iulie 10, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Iulie 10, 2018 Cate din recenziile pozitive au reflectat prestatia ta reala? :slap2Nici jumate dintre eleTembelisor, omul ti a zic niste chestii logice...dar, tu, coite, don doctor, ai vizitat o?! 2 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Iulie 10, 2018 Nu ai cu cine sangre, am incercat, am vorbit cu el si in mesaje private si i-am cerut sa se opreasca. Ar trebui sa le fac publice sa arat cit de nesimtit poate sa fie, dar dupa cum spuneam nu ai cu cine. Tot maninca rahat cu doua miini dar oamenii pot vedea singuri recenziile si isi vor face o impresie. La fel cum isi fac si despre topicurile de aici, e deja penibila treaba. Peste tot doar injuraturi si insulte. Nu ca iti vine cheful de sex cand citesti parerea lui Brett? Auzi, am in cap ca sint vedeta. Eu sint draga Brett aia care posteaza oriunde orice doar sa fie bagata in seama? Hai, da din coada ca ti-am mai raspuns o data... o ultima data. Foc la ghete minionule, ramii un perseverent in prostie si rautate, exact de ce avem nevoie aici.. 48 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Iulie 10, 2018 Tembelisor, omul ti a zic niste chestii logice...dar, tu, coite, don doctor, ai vizitat o?! Eh da. El are surse... Si este o sursa la rindul lui. Sursa zilnica de amuzament 43 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 10, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 10, 2018 Eh da. El are surse... Si este o sursa la rindul lui. Sursa zilnica de amuzament Te mai plangi clientilor ca nu mai esti bine vazuta? :rax2 17 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum