Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti,Titan

Ai vazut filmul ?

Dap, foarte bun. 

Disponibila pentru intalniri incepand cu ora 15:00 pana la miezul noptii, preturile mele sint 300 lei pentru o finalizare, maxim 30-35 minute, 450 de lei pentru o ora cu doua finalizari, 650 lei pentru outcall (programare cu minim 4 ore inainte). Va astept in zona Piata Alba Iulia, Bd Decebal.

Va puup!

Si o melodie draga mie potrivita si vremii de afara :)

• Like 36
Link spre comentariu

Gata pe ziua de azi dragii mei! Miine voi incepe in jurul orei 13:00 iar locatia este pe Burebista nu pe Decebal, ma incurcasem eu 

Da, rusii iubesc Mercedesul in general insa eu sint moldoveanaca si nu am atatea pretentii, ma multumesc cu un Range Rover Evoque... :) Va pup

Pi miini sau pi mini! Alegeti voi :P

• Like 40
Link spre comentariu

Dap, foarte bun. 

Disponibila pentru intalniri incepand cu ora 15:00 pana la miezul noptii, preturile mele sint 300 lei pentru o finalizare, maxim 30-35 minute, 450 de lei pentru o ora cu doua finalizari, 650 lei pentru outcall (programare cu minim 4 ore inainte). Va astept in zona Piata Alba Iulia, Bd Decebal.

Va puup!

Si o melodie draga mie potrivita si vremii de afara :)

Intr-adevar, filmul e tare. Bravo Tasha !

Mai jos tipa din videoclip. Ucrainianca. In 2008 a luat locul 2 la Eurovision. Se zice ca ar fi meritat locul 1. Nu e rea.

Link spre comentariu
  • Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O

asa vorbesti ma cu comisaru, part?:)

Bai retardatule! Tu ai penis degeaba ma.In loc sa te duci sa dai si tu o muie gheboasa si sa dai la pasarica stai si cauti pesti pe la usi.Ai uitat care e scopul cand pleci de acasa

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras://

Gata pe ziua de azi dragii mei! Miine voi incepe in jurul orei 13:00 iar locatia este pe Burebista nu pe Decebal, ma incurcasem eu 

Da, rusii iubesc Mercedesul in general insa eu sint moldoveanaca si nu am atatea pretentii, ma multumesc cu un Range Rover Evoque... :) Va pup

Pi miini sau pi mini! Alegeti voi :P

daca te urci intr-o rabla cu volan pe dreapta ti se pare ca-i lux

saracio, Evoque-ul e o ieftinitura printre Range Rover-uri

Da bine in fatza tutelor ca tine care habar n-au cum sa plece din loc cu el

• Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:pe la noi

Don doctor in masini si curve, du te ca te striga ma ta !

• Like 2
Link spre comentariu

Bai brett, fata a fost modesta si a spus că se mulțumește cu un evoque. S-ul îl lasă pt ruși, nu așa a spus?

• Like 7
  • Minus 3
Link spre comentariu

Bai, tu te.ai legat de masina, apoi ai schimbat subiectul cu recenziile, cu niciuna din ele nu ai dreptate.

Sunt subtitlitati

si apropo, reclama nu-i recenzie

au fost, au futut-o si mi-au zis despre ea

recenziile alea laudatorii sunt poeme

fata si-a luat-o repede in cap ca e vedeta

• Minus 17
Link spre comentariu

Cate din recenziile pozitive au reflectat prestatia ta reala? :slap2

Nici jumate dintre ele

Tembelisor, omul ti a zic niste chestii logice...dar, tu, coite, don doctor, ai vizitat o?!

• Like 2
Link spre comentariu

Nu ai cu cine sangre, am incercat, am vorbit cu el si in mesaje private si i-am cerut sa se opreasca. Ar trebui sa le fac publice sa arat cit de nesimtit poate sa fie, dar dupa cum spuneam nu ai cu cine. Tot maninca rahat cu doua miini dar oamenii pot vedea singuri recenziile si isi vor face o impresie. La fel cum isi fac si despre topicurile de aici, e deja penibila treaba. Peste tot doar injuraturi si insulte. Nu ca iti vine cheful de sex cand citesti parerea lui Brett? Auzi, am in cap ca sint vedeta. Eu sint draga Brett aia care posteaza oriunde orice doar sa fie  bagata in seama? Hai, da din coada ca ti-am mai raspuns o data... o ultima data. Foc la ghete minionule, ramii un perseverent in prostie si rautate, exact de ce avem nevoie aici..

• Like 48
Link spre comentariu

Tembelisor, omul ti a zic niste chestii logice...dar, tu, coite, don doctor, ai vizitat o?!

Eh da. El are surse... Si este o sursa la rindul lui. Sursa zilnica de amuzament

• Like 43
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...