Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

Postat

Vezi tu vreo Ines pe aici? Ca momentan te certi tu cu tine! Uite chiar o sa o rog pe Ines sa nu iti dea curs circului aici, sa te ignore... ca asa ne invata societatea sa ne purtam cu nebunii, ii tinem la departare de "normalitate" :)

ma multumesc cu atat sa nu o mai vad pe Ines pe aici si poate ne si imprietenim.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti,Titan
Postat

Comisarule, e ok, multi au fost si probabil multi vor mai veni. Uite, eu te invit la mine cand vrei si stam de vorba (nu gratis! :)) ) doar noi doi despre tot ce cred eu despre scandalurile astea de aici, despre oamenii care incearca sa discrediteze pe cineva doar de amorul artei, despre amenintari primite si despre aventurile avute, vei observa probabil un alt accent, o alta exprimare dar aceleasi ideei. Ce spun eu asa gresit in tot ce spun aici de se gaseste mereu cineva sa fie deranjat? Ca orice alta fata incerc sa imi fac treaba, nu deranjez topicuri si nu ma bag in seama prin alte parti, imi permit si eu sa raspund rautatilor de la mine de pe topic...pentru ca sunt rautati, sa fim seriosi. Ma rog, unele lucruri nu se vor schimba vreodata, asta e cruntul adevar...

Tot ce a reusit Brett si gasca sa creeze este incertitudine, oamenii nu stiu ce sa creada iar aceia dintre ei ce totusi sunt curiosi vin sa vada despre ce este vorba, pana acum nu o data mi s-a confirmat ca pana la urma romana mea nu e deloc stricata, ca nu am niste sani atat de urati sau o atitudine gresita fata de clienti... si ma voi asigura ca voi mentiona aceste lucruri ori de cate ori este nevoie, cel putin de la fel de multe ori de cate mentioneaza stalkerul meu opusul. 

Recenzii pozitive :

• Like 43
Postat

DA DA!si eu...cred ca inca prin bilete la tribuna oficiala! :laugh2

Direct pe teren o sa fi! :) Te pup

• Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O
Postat

Comisarule, e ok, multi au fost si probabil multi vor mai veni. Uite, eu te invit la mine cand vrei si stam de vorba (nu gratis! :)) ) doar noi doi despre tot ce cred eu despre scandalurile astea de aici, despre oamenii care incearca sa discrediteze pe cineva doar de amorul artei, despre amenintari primite si despre aventurile avute, vei observa probabil un alt accent, o alta exprimare dar aceleasi ideei. Ce spun eu asa gresit in tot ce spun aici de se gaseste mereu cineva sa fie deranjat? Ca orice alta fata incerc sa imi fac treaba, nu deranjez topicuri si nu ma bag in seama prin alte parti, imi permit si eu sa raspund rautatilor de la mine de pe topic...pentru ca sunt rautati, sa fim seriosi. Ma rog, unele lucruri nu se vor schimba vreodata, asta e cruntul adevar...

Hai nu te mai supara.Esti o scumpa :* Daca te supara cineva imi zici si se rezolva.Vin curand la tine.

• Like 1
Postat

Gata, sper eu ca s-au clarificat acum treburile.. suntem la curent cu mondenul de pe forum, a fost si balacareala ... acum treburi mai serioase, maine lucrez in zona Bd Decebal de dupa masa pana la miezul noptii, am zis ca lucrez in weekend dar inca sunt indecisa, vad eu maine cum ma simt si va anunt... stiu doar ca trebuie sa mai dau o fuga si pe acasa, deja ma cearta ai mei ca pierd accentul! :)) Va pup uai, pe toti si toate, viata e frumoasa ...noua ne place sa credem altfel! 

Hai sa mai si zambim :

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mare adevar mai graieste  Eddie Murphy asta.  :laugh2

Postat

Asta le zice si mai bine :))))

• Like 42
Vizitator
Postat

Si la tine se ajunge la nivelul 2 si....tasneste ca furtunul drepturilor civile? :P

• Like 1
Postat

Si la tine se ajunge la nivelul 2 si....tasneste ca furtunul drepturilor civile? :P

Am ajuns si la 3 cred :))) Adevarul este ca e ciudat tare orgasmul barbatului, uneori viteza finalizarii atinge noi destinatii, unele imprevizibile tare, am avut o aventura cu un tip care in spatele meu fiind a atins perdeaua :)))) Patul era in partea opusa a camerei, deci da... zice bine Chris Rock, tasneste ca furtunul drepturilor civile cand "e ce trebuie" :)

Vizitator
Postat

Am ajuns si la 3 cred :))) Adevarul este ca e ciudat tare orgasmul barbatului, uneori viteza finalizarii atinge noi destinatii, unele imprevizibile tare, am avut o aventura cu un tip care in spatele meu fiind a atins perdeaua :)))) Patul era in partea opusa a camerei, deci da... zice bine Chris Rock, tasneste ca furtunul drepturilor civile cand "e ce trebuie" :)

La 3??? Nu e rau deloc. :)

Lasa ca si eu odata am zugravit peretele lateral al dormitorului la o vizita. Patul era insa pe mijloc nu chiar pe partea cealalta ca si in cazul tau. Deci.........avantaj tipul tau. :D

• Like 1
Postat

Iti place pe Decebal Tasha?

Chiar daca inteleg ca multi desconsidera zona aia, mie personal imi place cel mai mult din multe puncte de vedere... Deci, dap!

Voi raspunde mai rar, ies si eu pe afara ca s-a vorbit azi aici cat nu s-a vorbit toata saptamana. Sper ca s-au linistit lucrurile... Va pupa Tasha! :)

• Like 43
Vizitator
Postat

Chiar daca inteleg ca multi desconsidera zona aia, mie personal imi place cel mai mult din multe puncte de vedere... Deci, dap!

Voi raspunde mai rar, ies si eu pe afara ca s-a vorbit azi aici cat nu s-a vorbit toata saptamana. Sper ca s-au linistit lucrurile... Va pupa Tasha! :)

O seara faina sa ai. 

Vizitator
Postat

pacat de sclavu asta sexual adrian 10 :(

Si de ce ma rog ma faci sclav sexual? Ca am futut pana acum cat nu vei fute tu in toata viata ta? 

• Like 1
  • Oras://
  • Oras://
Postat

Tot "fata" aia se ocupa de locatii?

le schimbi la saptamana ca tzeparele, cam nemultumit managerul tau

Cat de dobitoc sa fie unu sa te plateasca sa stea de vorba cu tine? :slap2 :laugh2

In maxim 10 minute incepe inainte-inapoiul, e de ras ce scrii tu pe aici

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Adică, nu a avut țintă, cum ar veni!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cat de dobitoc sa fie unu sa te plateasca sa stea de vorba cu tine? :slap2 :laugh2

Cel mai de râs ești tu, maimuțoiule!
  • Like 1
  • Minus 4
Postat

Adică, nu a avut țintă, cum ar veni!

S-a lamurit instant ca in unele cazuri nu doar intentia conteaza, joaca si directia un rol important :)))

Eh, tu sa lipsesti? :)) Te pup iubire! Ti-am simtit lipsa azi, ai vazut ce era sa patesc? Vezi, daca nu esti aici sa ma aperi.... Love you! :)) Hai astazi totusi sa punem o pauza acestei relatii, e clar toxica. Is not me, is you! Pup!

• Like 48
Vizitator
Postat

Cel mai de râs ești tu, maimuțoiule!

Penibil e ca el inca nu stie asta. =))
  • Like 1
Postat

S-a lamurit instant ca in unele cazuri nu doar intentia conteaza, joaca si directia un rol important :)))

Eh, tu sa lipsesti? :)) Te pup iubire! Ti-am simtit lipsa azi, ai vazut ce era sa patesc? Vezi, daca nu esti aici sa ma aperi.... Love you! :)) Hai astazi totusi sa punem o pauza acestei relatii, e clar toxica. Is not me, is you! Pup!

Bine, e un pic mai complicat!

Trebuie băgată in ecuație accelerația gravitatională, cantitatea de muniție eliberată, coeficientul Coriolis și dimensiunea instrumentului × 3,14.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Bine, e un pic mai complicat!

Trebuie băgată in ecuație accelerația gravitatională, cantitatea de muniție eliberată, coeficientul Coriolis și dimensiunea instrumentului × 3,14.

Exact asta am facut eu cand am stropit peretele. :D Cu pixul si foaia in mana eram.
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...