Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

Mai exact Lidl e in zona Baicului aproape de gara obor. Nu are treabă cu mega mall

Trai-ti-ar, daca am zis ca e Lidl Pantelimon si adresa e Soseaua Pantelimon 115 de ce bagi tu factori pertubatori? Nu e nici un Lidl Baicului, ala e altul aproape de Gara Obor.Daca nu ai fost, nu iti da cu presupusul.

Baieti deci Soseaua Pantelimon 115, Lidl Pantelimon, acolo trebuie sa ajungeti daca vreti sa ajungeti la Tasha

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Vitan

Trai-ti-ar, daca am zis ca e Lidl Pantelimon si adresa e Soseaua Pantelimon 115 de ce bagi tu factori pertubatori? Nu e nici un Lidl Baicului, ala e altul aproape de Gara Obor.Daca nu ai fost, nu iti da cu presupusul.

Baieti deci Soseaua Pantelimon 115, Lidl Pantelimon, acolo trebuie sa ajungeti daca vreti sa ajungeti la Tasha

. Frate singurul Lidl e pe șoseaua Pantelimon, aproape de Baicului și gara obor. Mă bag pentru eu locuiesc la Lidl. Nu mă proști și nu incerca sa scoți tu acum basma curata.
Link spre comentariu

. Frate singurul Lidl e pe șoseaua Pantelimon, aproape de Baicului și gara obor. Mă bag pentru eu locuiesc la Lidl. Nu mă proști și nu incerca sa scoți tu acum basma curata.

Fratello Lidl Baicului este considerat ala de la Ziduri intre Vii.Niciunul nu e pe Baicului, dar asa e considerat, iti spun eu ca lucrez la Lidl si stiu.

Ala s-a facut primul si ca pct de reper in denumire se ia o strada mai mare.Asta daca e in Pantelimon 115, normal ca-i spune Lidl Pantelimon.

Ce dracu sunt Expansion Manager la Lidl, mie imi spui?

• Like 3
Link spre comentariu

Fratello Lidl Baicului este considerat ala de la Ziduri intre Vii.Niciunul nu e pe Baicului, dar asa e considerat, iti spun eu ca lucrez la Lidl si stiu.

Ala s-a facut primul si ca pct de reper in denumire se ia o strada mai mare.Asta daca e in Pantelimon 115, normal ca-i spune Lidl Pantelimon.

Ce dracu sunt Expansion Manager la Lidl, mie imi spui?

. Da frate, ma indus in eroare happylover cu gara obor. Mai este un lidl pe Pantelimon.
Link spre comentariu

Din prag de la Lidl dai un scuipat direct la Marius în magazin pe Pantelimon.

. Da. Am uitat de Lidl de acolo. Supermarket-ul lui Marius. E și biserica capra, și pe acolo ajungi și la antefrig. Gata frattelo vin de acasă. Happylover, nu mai dezinforma aiurea cu gara Obor. Scuze Tasha pentru contrazicere dar așa e când arunca unu o adresă proasta
Link spre comentariu

la lidl l.ai cunoscut pe George, inteleg, dar ne era mai bine la Kaufland. Eu nu plec de la nemți.

stai acolo tata, nemtii nu e ca germanii cum nici rusii nu e ca ukrainenii

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...