Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Mai exact Lidl e in zona Baicului aproape de gara obor. Nu are treabă cu mega mall Trai-ti-ar, daca am zis ca e Lidl Pantelimon si adresa e Soseaua Pantelimon 115 de ce bagi tu factori pertubatori? Nu e nici un Lidl Baicului, ala e altul aproape de Gara Obor.Daca nu ai fost, nu iti da cu presupusul. Baieti deci Soseaua Pantelimon 115, Lidl Pantelimon, acolo trebuie sa ajungeti daca vreti sa ajungeti la Tasha 4 Link spre comentariu
vali640 Reputație: 788 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Trai-ti-ar, daca am zis ca e Lidl Pantelimon si adresa e Soseaua Pantelimon 115 de ce bagi tu factori pertubatori? Nu e nici un Lidl Baicului, ala e altul aproape de Gara Obor.Daca nu ai fost, nu iti da cu presupusul. Baieti deci Soseaua Pantelimon 115, Lidl Pantelimon, acolo trebuie sa ajungeti daca vreti sa ajungeti la Tasha. Frate singurul Lidl e pe șoseaua Pantelimon, aproape de Baicului și gara obor. Mă bag pentru eu locuiesc la Lidl. Nu mă proști și nu incerca sa scoți tu acum basma curata. Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 . Frate singurul Lidl e pe șoseaua Pantelimon, aproape de Baicului și gara obor. Mă bag pentru eu locuiesc la Lidl. Nu mă proști și nu incerca sa scoți tu acum basma curata. Fratello Lidl Baicului este considerat ala de la Ziduri intre Vii.Niciunul nu e pe Baicului, dar asa e considerat, iti spun eu ca lucrez la Lidl si stiu.Ala s-a facut primul si ca pct de reper in denumire se ia o strada mai mare.Asta daca e in Pantelimon 115, normal ca-i spune Lidl Pantelimon.Ce dracu sunt Expansion Manager la Lidl, mie imi spui? 3 Link spre comentariu
vali640 Reputație: 788 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Fratello Lidl Baicului este considerat ala de la Ziduri intre Vii.Niciunul nu e pe Baicului, dar asa e considerat, iti spun eu ca lucrez la Lidl si stiu.Ala s-a facut primul si ca pct de reper in denumire se ia o strada mai mare.Asta daca e in Pantelimon 115, normal ca-i spune Lidl Pantelimon.Ce dracu sunt Expansion Manager la Lidl, mie imi spui?. Da frate, ma indus in eroare happylover cu gara obor. Mai este un lidl pe Pantelimon. Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Din prag de la Lidl dai un scuipat direct la Marius în magazin pe Pantelimon. 3 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 si eu lucrez la lidl pantelimon 1 Link spre comentariu
vali640 Reputație: 788 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Din prag de la Lidl dai un scuipat direct la Marius în magazin pe Pantelimon.. Da. Am uitat de Lidl de acolo. Supermarket-ul lui Marius. E și biserica capra, și pe acolo ajungi și la antefrig. Gata frattelo vin de acasă. Happylover, nu mai dezinforma aiurea cu gara Obor. Scuze Tasha pentru contrazicere dar așa e când arunca unu o adresă proasta Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Hai ca pana la urma ti l-am scos vinovat pe Happylover 3 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 la Marius merg eu aproape in fiecare zi sa mananc 1 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 si la biserica aia am fost odata de paste sa iau lumina 1 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 si cand eram mica daca treceam pe sub masa de trei ori imi dadea popa kinder 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 si eu lucrez la lidl pantelimonla lidl l.ai cunoscut pe George, inteleg, dar ne era mai bine la Kaufland. Eu nu plec de la ei. 7 6 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 la lidl l.ai cunoscut pe George, inteleg, dar ne era mai bine la Kaufland. Eu nu plec de la nemți. stai acolo tata, nemtii nu e ca germanii cum nici rusii nu e ca ukrainenii 4 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Paulica umbli cu clone verzi ??? Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 ai dat degeaba edit Sangre, cu nemtii tai 2 Link spre comentariu
vali640 Reputație: 788 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Eu când am fost la Tasha, ma îndrumat pe străduțe de la Mega mall, de aia nu mi-a sărit Lidl in ochi, mă miram sa se mute Tasha la gara Obor. 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Ce mi.e gara obor, ce mi.e gara de nord... E ca nemții cu germanii, carne de vita mai buna ca la Marius mai rar. Link spre comentariu
vali640 Reputație: 788 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Ce mi.e gara obor, ce mi.e gara de nord... E ca nemții cu germanii, carne de vita mai buna ca la Marius mai rar.. Micii erau buni la el. Nu am mai ajuns la Marius de când m-am mutat in Lidl Baicului Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 :offtopic :offtopic :offtopic 4 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 shaorma cea mai bunasosurile fortadar ketchup multin schimb sosu da usturoi ? ai de pula mea omorai orice vampir de la 5 metri 1 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 :offtopic :offtopic :offtopic sluga nu te mai baga ca musca in cacat ca facem prea mult off topic aiciiesi in mortii ma-tii cu pula aia da 25 si bagatio in cur 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 sluga nu te mai baga ca musca in cacat ca facem prea mult off topic aiciiesi in mortii ma-tii cu pula aia da 25 si bagatio in cur complexatule , dispari de pe topicul fetei, ai macar bun simt fata de Tasha 4 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 bai sclavule nu mai scrie aici ca faci off topic 1 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 bai sclavule nu mai scrie aici ca faci off topicslugo, deci asta e respectul fata de Tasha ca te-a primit ??? offtopic esti tu si toata familia ta. 4 Link spre comentariu
brett9 Reputație: -8 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 si-a luat teapa, a aruncat banii pe fereastra, e de inteles ca e nervos 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum