cleo4you Reputație: 17 Postat Februarie 18, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 18, 2013 Sunt exact ceea ce cauti, o fata simpla dar cu bun gust.. Imi place sa descopar singura de ce ai nevoie.. Sunt foarte multe de spus, asa ca te las pe tine sa ma cunosti mai bine , Pupici
juan29 Reputație: 135 Postat Februarie 18, 2013 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 18, 2013 Bine ai venit pe forum, Cleo 1. Avand in vedere ca nimeni nu te-a vizitat si apoi postat o recenzie, acest topic ar fi trebuit postat la "Intrebari si raspunsuri".2. Ar fi buna o mai mare detaliere a serviciilor pe care le oferi, precum si remuneratia ceruta, eventual locatia. Iti multumim si sper ca vom fi multumiti de serviciile tale, iar tu de banii nostri 2
junior10 Reputație: 106 Postat Februarie 19, 2013 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Postat Februarie 19, 2013 Mi-am luat inima in dinti si am zis sa fiu primul care o testeaza pe dra Cleo.Dupa programarea facuta telefonic la nr din anunt ne-am intalnit si face to face intr-o locatie aleasa de mine.Dra are intradevar poza reala pe site,este genul slim si pisicos,la inceput putin tematoare dar pe parcurs devine comunicativa si chiar placuta,avnd posibilitatea sa porti o discutie cu ea.Sa trecem la actiune:dra presteaza oral si normal totul protejat fara FK lucru pe care l-am penalizat de altfel,actiunea s-a desfasurat destul de fast fara prea multa introducere:inceput cu oral si continuat cu normal in 2-3 pozitii dupa care finalizat in prez.Dupa desfasurarea ostilitatilor am mai stat de vorba circa 15-20min ,ne-am luat la revedere si dusi am fost! Notele: oral-7,normal-8(se umezeste natural),GFE-8 HALATUL -200/H SAU 150/1/2H.Sper ca am fost de folos comunitatii!! 8
cleo4you Reputație: 17 Postat Februarie 24, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Februarie 24, 2013 Multumesc As vrea sa postez aici, si nu stiu daca procedez corect, cateva poze cu mine si cateva detalii despre ceea ce prestez. Rog adminii sau cei care se ocupa de acest forum sa fie cat pot ei de indulgenti cu mine sunt noua pe acest forum ... Pozele de mai jos sunt foarte reale si imi apartin. Eu nu detin o locatie momentan, deci sunt disponibila decat outcall, de preferat hotel/pensiune.. Va doresc o duminica cat se poate de frumoasa.. va puup 4
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Februarie 24, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 24, 2013 bine ai venit pe forum cleo :kiss3
qman4you Reputație: -3 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 bine ai venit pe forum cleo :kiss3tarif? 1 3
talibanu Reputație: 9766 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Februarie 24, 2013 tarif?Fratioare, scrie in recenzia #3 a lui ADIMAN2002 tariful. In loc sa scrii de doua ori aceeasi intrebare puteai sa citesti si tu ce scriu alte persoane. Am vrut sa iti dau -1 dar ai noroc si din greseala ti-am dat +1. 1 1
cleo4you Reputație: 17 Postat Martie 16, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Martie 16, 2013 Buna seara dragilor . Imi cer scuze ca am neglijat telefonul ceva timp, dar am avut cateva probleme de rezolvat, in fine sper ca ma intelegeti .. Am gasit cred ca in jur de 100 poate chiar mai multe apeluri pe telefon.. acum nu o sa ma apuc sa sun inapoi ( doamne fereste, nu am facut niciodata asta.. poate respectivu e in familie sau telefon de serviciu ) , asa ca ma puteti suna si o sa va raspund cu cea mai mare placere.. Va puup si va urez o duminica linistita ... apropo PETROLUL !
alex@ Reputație: 11 Postat Martie 19, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 19, 2013 bine ai venit pe forum cleo; poate mai largesti o idee gama de servicii oricum detaliile raman de discutat la telefon...
dangeorge Reputație: 77 Postat Aprilie 3, 2013 Postat Aprilie 3, 2013 Pana la urma ti-ai gasit locatie?
calatorul36 Reputație: 35 Postat Aprilie 8, 2013 Postat Aprilie 8, 2013 stie cineva daca mai lucreaza ?am sunat de o saptamana si nimic...
cleo4you Reputație: 17 Postat Aprilie 9, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 9, 2013 buna dragilor imi cer scuze ca nu va-m raspuns la tel...da lucrez am avut ceva probleme in familie de rezolvat...mi-am schimbat si nr de telefon 0721431512....astept cu drag sa ma sunati pe nr acesta..kissss
janny_spy Reputație: 62 Postat Aprilie 9, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 9, 2013 locatie ai acum?
cleo4you Reputație: 17 Postat Aprilie 9, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 9, 2013 nu din pacate nu am locatie....srry
Cautatorul Reputație: 52 Postat Aprilie 13, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Aprilie 13, 2013 Atentie la chat pe topic, sunteti intr-un sector in care se penalizeaza.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2013 Facem si aici aceeasi avertizare de incetare de off-topic ( Este valabila mai ales pentru membrii colorati care au acces la PM. Puteti pune toate intrebarile voastre prin Personal Messenger) 1
alex@ Reputație: 11 Postat Aprilie 21, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 21, 2013 Nu stiu daca procedez corect dar daca nu ai locatie ar fi ok sa accepti si locatia noastra. Am sunat acum cateva zile si chiar daca doream sa ne intalnim pe zi la locatia mea ai fi acceptat doar hotel. Inteleg ca poate riscul ....dar nu este cazul.O zi buna in contuare )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 3, 2013 Torilane 1982 cu postari de genul celei facute de tine este foarte posibil sa asteptam noi sa revii cu un alt user. Nu vrei sa citesti tu regulamentul si sa vezi unde gresesti? Ca e pacat ca esti membru de aproape un an de zile. 1
dorinel18 Reputație: 672 Postat Iunie 2, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Iunie 2, 2013 Pisicutza Cleo + mult Photoshop: http://www.anunturi.ro/femei-pentru-barbati/ploiesti/cleo-0721431512-1179749
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2013 Cleo... parca ai promis o detaliere a serviciilor si sumelor Junior10: te rugam sa conformi daca pozele sunt conforme cu fizicul fetitei. Multumim!
junior10 Reputație: 106 Postat Iunie 3, 2013 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Postat Iunie 3, 2013 pozele sunt reale dar lucrate in photo.sanii mai mici in realitatehI 1
dan44 Reputație: 31 Postat Iunie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2013 Am sunat-o astazi pe domnisoara Cleo, a raspuns si si-a cerut scuze spunandu-mi ca nu mai este valabil anuntul. Daca revine printre noi , rog un coleg sa posteze. 1
junior10 Reputație: 106 Postat Iunie 23, 2013 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Postat Iunie 23, 2013 poate comfirma dra ca anuntul nu mai este valabil si un moderator muta topicul la inactive 1
cleo4you Reputație: 17 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 10, 2013 buna,dragilor as vrea sa va anunt ca am revenit,si totodata mi-am schimbat si nr de telefon....va astept sa ma contactati....0736120796...va pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum