rico Reputație: 70 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Buna.Care e ultima zi in care te pot găsi? Link spre comentariu
Vizitator andreeamilitari Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Bunaaa. Mâine seară revin in militari :). Link spre comentariu
fuckzilla Reputație: 24 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Gata? Te-ai saturat de brasov? Tot in residence revii? Link spre comentariu
Vizitator andreeamilitari Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Nu tot militari. Acum o sa vin pe la Romana. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Nu tot militari. Acum o sa vin pe la Romana. Asa da, central... nu la dracu-n carti. Link spre comentariu
erotik Reputație: 299 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 asteptam noutati cu locatia, sa fie mai accesibila si cu multe locuri de parcare. Link spre comentariu
Vizitator andreeamilitari Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Pe bulevardul Magheru ,aproape de Piața Romană. 1 Link spre comentariu
spaclu Reputație: 269 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 3, 2018 niste poze mai fara toale? sa vedem si noi formele? Link spre comentariu
Vizitator andreeamilitari Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Update poze noi! 9 Link spre comentariu
andu2522 Reputație: 25 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 "P.S mi-a spus ca au vizitat-o mai multi de aici dar se pare ca va este lene sa scrieti recenzii.. am vazut doar 2"Daca tot nu a plecat din Bucuresti mi am zis ca sa fac si o o minirecenzie. Pozele sunt reale. Apartamentul din Militari era ok dar locatia e schimbata deci nu mai conteaza.Am stat pt o finalizare. Dupa ce m-am dezbracat vad ca ea isi da sutienul mai jos de tate si atat. Am rugat-o sa il dea jos dar a spus ca sanii sunt afara deci e dezbracata. Am incercat sa nu pun la inima atitudinea ca sa nu imi scada de tot cheful de sex. Ii place pe la spate si cam atat.Daca sta deasupra o doare iar alte pozitii nu am mai avut chef sa propunIn concluzie atitudine de fast fuck. 1 Link spre comentariu
rico Reputație: 70 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Gata, am schimbat locația am schimbat si atitudinea?Nasol așa.Pai nu ziceai Andreea ca ești atenta la nevoile clientului? Link spre comentariu
Vizitator andreeamilitari Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Depinde și de client dragule ;). Daca tu ești cu nasul pe sus este normal sa fiu și eu la fel nu?.Chiar daca fac ceea ce fac,poate anumite chestii nu le accept nu? 2 Link spre comentariu
rico Reputație: 70 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Opa.Sa înțeleg ca a fost un băiat rău?🤔 Link spre comentariu
andu2522 Reputație: 25 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Poti sa imi spui ce anume te-a deranjat la mine? Poate trebuie sa schimb si eu ceva... Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Cum ai azi programul? Link spre comentariu
Vizitator andreeamilitari Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 " Buna. Din păcate caracterele noastre sunt extrem de diferite. La mine ai venit pentru sex si atata tot. Fitele, glumele proaste sau orice alt caracter total neprofesional ar trebui petrecut in compania altei persoane si nu a mea.Iti multumesc pentru înțelegere. " Link spre comentariu
Vizitator andreeamilitari Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Săptămâna aceasta lucrez pana pe la 2-3 noaptea Link spre comentariu
rico Reputație: 70 Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Nu e frumos așa.Daca nu știți sa respectați o femeie atunci nu mai aveți pretenția sa fiți tratati cu respect.Indiferent cu ce se ocupa ea.Sper sa ajung pe la tine Andreea sa ma conving de recenziile pozitive. Link spre comentariu
andu2522 Reputație: 25 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Pt cei interesati nu am facut nimic din ce insinueaza Andreea. Eu am sus sa imi zica ce am gresit stiind ca nu are ce sa imi reproseze si mai ales banuind ca nu sunt singurul cu care s-a purtat asa. Link spre comentariu
rico Reputație: 70 Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Asta e treaba voastră.Eu nu ma bag.Inca nu am ajuns la ea.Cand o voi face voi veni cu o recenzie corecta. Link spre comentariu
adafeu Reputație: 151 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Pana la urma, unde e noua locatie? Ai mai facut si alte modificari? Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 6, 2018 In locatia din Militari, mai era o tipa slabuta, 18-19 ani, tot Andreea isi spunea. Stie cineva ceva despre ea?? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 6, 2018 " Buna. Din păcate caracterele noastre sunt extrem de diferite. La mine ai venit pentru sex si atata tot. Fitele, glumele proaste sau orice alt caracter total neprofesional ar trebui petrecut in compania altei persoane si nu a mea.Iti multumesc pentru înțelegere. "Clientul trebuie sa aiba un "caracter profesional".Ai-de PLM,stai jos ca esti proasta. Link spre comentariu
gelusi Reputație: 141 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Propunere ! 50 de lei finalizarea ! Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum