Sari la conținut

kiki

Postări Recomandate

Postat

Spusera inteleptii forumului

Pacat ca nu va mai baga aproape nimeni in seama

Va bagati voi intre voi...bun si asa

Diversiuni ? Nu ai nimic de treaba ?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

A fost o înverzire masivă, cand motanul a văzut haosul colț cu dezastrul era pe forum:banarea membrilor vechi, în special cei cu recenzii, urmată de migrarea în masă dincolo. Plus, banarea ca răzbunare. Când a început ofensiva împotriva mea, cu mii de minusuri, la puțin timp, am văzut că simultan a început plusarea din partea altor conturi. Nu știam cine sunt nici unii, nici alții. Am dat PM unor useri care mă plusau, să întreb cine sunt. Mi s-a răspuns că sunt grupul lui Pipilică, cu care îmi normalizasem relațiile, explicandu-ne anterior, cu ceva timp în urmă în PM. Practic, cam o săptămână, am fost ... câmp de bătaie între 2 tabere. Lupta era inegală, minusarii fiind mai mulți decât plusarii și, refuzând să-mi plătesc "imunitatea", considerând că ar fu nedemn și nedrept, asteptam cu seninătate banarea. Atunci, a avut loc acea masivă inverzire. Practic, grupul Pipilică, a câștigat timp, altfel, aș fi fost banat.

Un alt cont nu era greu să-mi fac. Este o satisfacție infantilă a unora, să-și vadă "duJmanii", banați;infantilă și inutilă. E o luptă a orgoliilor de-a dreptul ridicolă.

Ai înțeles? Ai înțeles o pulă!

Am inteles mai bine decat crezi tu!

La mine a fost invers...grupul pisorcosului m-a minusat si banat, dar asta stii deja.

Ce au rezolvat?Ei stiu mai bine!

Au rezolvat o pulaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 3
  • Minus 1
Postat

A fost o înverzire masivă, cand motanul a văzut haosul colț cu dezastrul era pe forum:banarea membrilor vechi, în special cei cu recenzii, urmată de migrarea în masă dincolo. Plus, banarea ca răzbunare. Când a început ofensiva împotriva mea, cu mii de minusuri, la puțin timp, am văzut că simultan a început plusarea din partea altor conturi. Nu știam cine sunt nici unii, nici alții. Am dat PM unor useri care mă plusau, să întreb cine sunt. Mi s-a răspuns că sunt grupul lui Pipilică, cu care îmi normalizasem relațiile, explicandu-ne anterior, cu ceva timp în urmă în PM. Practic, cam o săptămână, am fost ... câmp de bătaie între 2 tabere. Lupta era inegală, minusarii fiind mai mulți decât plusarii și, refuzând să-mi plătesc "imunitatea", considerând că ar fu nedemn și nedrept, asteptam cu seninătate banarea. Atunci, a avut loc acea masivă inverzire. Practic, grupul Pipilică, a câștigat timp, altfel, aș fi fost banat.

Un alt cont nu era greu să-mi fac. Este o satisfacție infantilă a unora, să-și vadă "duJmanii", banați;infantilă și inutilă. E o luptă a orgoliilor de-a dreptul ridicolă.

Ai înțeles? Ai înțeles o pulă!

Ai asteptat cu seninatate, normalizat relatii, :) mea...Ba, tu esti atat de disperat pentru aparente, cat de perfid.

D-aia ai facut scandal p-acilea atunci, zbierai ca un turbat.

Daca aveai coloana vertebrala, iti luai cont premium, din banii tai, insa ai preferat sa-l lingi intre buci pe Pilipica, pentru a scapa de ironiile din partea mea si a altora, daca ti-ai fi cumparat cont premium.

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vezi ca e plin forumul de postări unde foarte mulți își exprimă scârba fața de tine.

Ai luat mă, Prostamol? Pișăciosule! :laugh2

Sunt 2 anu de atunci. Numai un imbecil și un bolnav mintal ca tine, ține dușmănia cu anii. Oamenii raționali și cu picioarele pe pământ, găsesc căi pentru a-și normaliza relațiile. E chestie de maturitate și normalitate. Nu e primul și în mod sigur nici ultimul, cu care voi găsi căi de comunicare și, fie armistițiu, fie pace. Pentru că majoritatea sunt oamenii cu creierii capului funcționali, spre deosebire de tine, covrigare!

• Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Vezi ca e plin forumul de postări unde foarte mulți își exprimă scârba fața de tine.

Ai luat mă, Prostamol? Pișăciosule! :laugh2

19 iunie 2016 :laugh2

Mai cauta ca sunt multe astfel de contre.Cu rabare si tutun ai sa le gasesti printre milioanele de postari de pe site.

Apropo,de ce nu ai vrut sa postezi o poza din vila ta de lux?Iti dai seama ca ne faceai muci pe toti cu luxul in care traiesti.

• Like 3
Postat

19 iunie 2016 :laugh2

Mai cauta ca sunt multe astfel de contre.Cu rabare si tutun ai sa le gasesti printre milioanele de postari de pe site.

Apropo,de ce nu ai vrut sa postezi o poza din vila ta de lux?Iti dai seama ca ne faceai muci pe toti cu luxul in care traiesti.

Izmanare, daca tot insisti, sunt replici de pe un topic reinviat.Pe prima pagina de pe DG.

Repet, nu fi obraznic.

• Minus 1
Postat

Am inteles mai bine decat crezi tu!

La mine a fost invers...grupul pisorcosului m-a minusat si banat, dar asta stii deja.

Ce au rezolvat?Ei stiu mai bine!

Au rezolvat o pula

Piersicuta zemoasa,ai amnezie,faci pe prostul,sau chiar esti??

Startul la banari l-ai dat tu impreuna cu otrepele,Miky77,Anonna,Adina milf.Moarta........

Imposibil sa nu-ti aduci aminte de momeala intinsa de mine cu cele 2 clone perfect identice,cand ati fost umiliti crunt.

• Like 2
Postat

Ai asteptat cu seninatate, normalizat relatii, :) mea...Ba, tu esti atat de disperat pentru aparente, cat de perfid.

D-aia ai facut scandal p-acilea atunci, zbierai ca un turbat.

Daca aveai coloana vertebrala, iti luai cont premium, din banii tai, insa ai preferat sa-l lingi intre buci pe Pilipica, pentru a scapa de ironiile din partea mea si a altora, daca ti-ai fi cumparat cont premium.

Bă ctetinule, cine a făcut scandal? Ori ești prost, ori ești prost, din această dilemă nu putem ieși!

Și da, îmi normalizasen deja de ceva timp relațiile cu el și oricum, nu e treaba ta!

Btw... care e treaba ta, în afară de a trolla, jigni și înjura?

• Minus 2
Postat

Izmanare, daca tot insisti, sunt replici de pe un topic reinviat.Pe prima pagina de pe DG.

Repet, nu fi obraznic.

De ce ocolesti cu disperare intrebarea mea?Chiar nu reusesti sa inventezi o scuza,o abureala credibila??

• Like 2
Postat

Sunt 2 anu de atunci. Numai un imbecil și un bolnav mintal ca tine, ține dușmănia cu anii. Oamenii raționali și cu picioarele pe pământ, găsesc căi pentru a-și normaliza relațiile. E chestie de maturitate și normalitate. Nu e primul și în mod sigur nici ultimul, cu care voi găsi căi de comunicare și, fie armistițiu, fie pace. Pentru că majoritatea sunt oamenii cu creierii capului funcționali, spre deosebire de tine, covrigare!

Sigur, 2 ani.Astea sunt replici gasite pe topicul reinviat de vesniCA CAtea turbata, Laurelian si oricum, nu mai departe de octombrie anul trecut il injurai pe pilipica din toti rarunchii.

Una este sa renunti la o eventuala disputa, insa alta este sa lingi, unde ai scuipat.

Reiterez : sunt convins ca amarasteanu' este in extaz de fiecare data, cand afirm, ca esti enoriasul lui, slujbasu' lui Pilipica.

:)))

• Minus 1
Postat

Bă ctetinule, cine a făcut scandal? Ori ești prost, ori ești prost, din această dilemă nu putem ieși!

Și da, îmi normalizasen deja de ceva timp relațiile cu el și oricum, nu e treaba ta!

Btw... care e treaba ta, în afară de a trolla, jigni și înjura?

Calma calma.

Ai facut scandal, nebunule, dar tu spune-ti tie insuti ca "ai asteptat cu seninatate", vai de :) mea...Probabil bucile pipilicesti sa le fi asteptat.

Treaba mea : n-ai tu treaba, :) !

• Minus 1
  • Oras:Șî nu vă zîc ,niș' da dracu!
Postat

Șini iera arătaria șeia di om cu nas mari?

• Like 1
Postat

Piersicuta zemoasa,ai amnezie,faci pe prostul,sau chiar esti??

Startul la banari l-ai dat tu impreuna cu otrepele,Miky77,Anonna,Adina milf.Moarta........

Imposibil sa nu-ti aduci aminte de momeala intinsa de mine cu cele 2 clone perfect identice,cand ati fost umiliti crunt.

Fraierica..imi aduc multe aminte...chiar si un PM primit de la @satulcuprosti (ðŸ˜) in care ma ruga sa dau plusuri unui anume sf parinte pipilica....ca lumea rea vrea sa l banezeðŸ˜ðŸ˜

Tu iti amintesti PM-ul ? Sau ai amnezie,sau faci pe prostul ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sigur, 2 ani.Astea sunt replici gasite pe topicul reinviat de vesniCA CAtea turbata, Laurelian si oricum, nu mai departe de octombrie anul trecut il injurai pe pilipica din toti rarunchii.

Una este sa renunti la o eventuala disputa, insa alta este sa lingi, unde ai scuipat.

Reiterez : sunt convins ca amarasteanu' este in extaz de fiecare data, cand afirm, ca esti enoriasul lui, slujbasu' lui Pilipica.

Incearca si psihologia inversa.

Daca stii cu ce se haleste.

• Like 1
Postat

Waileuu,spunetî-mi și mie șini iera arătaria șeia batrână cu nas mari

Postat

Fraierica..imi aduc multe aminte...chiar si un PM primit de la @satulcuprosti () in care ma ruga sa dau plusuri unui anume sf parinte pipilica....ca lumea rea vrea sa l baneze

Tu iti amintesti PM-ul ? Sau ai amnezie,sau faci pe prostul ?

Satulcuprosti a fost un cont la care avea acces 10-15 enoriasi.Deci,in concluzie esti prost,imbecil si putin cretin.

• Like 1
Postat

Prostii! Scrii prostii! Ești in derivă, prăpăditule!
  • Minus 2
Postat

Calma calma.

Ai facut scandal, nebunule, dar tu spune-ti tie insuti ca "ai asteptat cu seninatate", vai de :) mea...Probabil bucile pipilicesti sa le fi asteptat.

Treaba mea : n-ai tu treaba, :) !

Ia pune tu, aici, dovada!

Deci... care e treaba ta, prapaditule? E treaba mea, cât timp te iei de treaba mea.

• Minus 2
Postat

Satulcuprosti a fost un cont la care avea acces 10-15 enoriasi.Deci,in concluzie esti prost,imbecil si putin cretin.

Imbecili, prosti si cretini sunt cei care folosesc impreuna acelasi cont!

Si tu esti tatal lorðŸ˜ðŸ˜

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Prostii! Scrii prostii! Ești in derivă, prăpăditule!

Se poate verifica.

Lingi, unde ai scuipat.Nu te mai oftica atat.

Ai ajuns sa dai mana cu un saltimbanc.Daca va intalniti, asta cu siguranta isi sufla mucii si apoi intinde mana.

Gentlemen's Club, in :) mea.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Imbecili, prosti si cretini sunt cei care folosesc impreuna acelasi cont!

Si tu esti tatal lor

Eu zic sa nu mai folosesti cuvintele astea.Atunci cand vezi intr-o pizda de prostituata (slobozita de mii si mii de santieristi) o piersicuta zemoasa,acele cuvinte ti se potrivesc perfect.

• Like 1
Postat

Eu zic sa nu mai folosesti cuvintele astea.Atunci cand vezi intr-o pizda de prostituata (slobozita de mii si mii de santieristi) o piersicuta zemoasa,acele cuvinte ti se potrivesc perfect.

Esti doar un agramat , asa ca nu mai pot eu de ceea ce zici tuðŸ˜ðŸ˜

PS: te ai luat cu vorba si nu mi ai spus daca mai stii PM-ul ala😂😂😂

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Waileuu,spunetî-mi și mie șini iera arătaria șeia batrână cu nas mari

Postat

Esti doar un agramat , asa ca nu mai pot eu de ceea ce zici tu

PS: te ai luat cu vorba si nu mi ai spus daca mai stii PM-ul ala

Cat exista piersicute zemoase nici in anus nu te doare.

PS.Pe cati dintre noi ne cunosti dupa gustul spermei?? :thinking

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...