xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 fa esti beata ? sa-mi bag pula daca reusesc sa te urmaresc =)) 1 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2018 fa esti beata ? sa-mi bag pula daca reusesc sa te urmaresc =))Nu, Ma gandeam ca nu demult eram de pus la rana, ma sacrificam pentru orice durere al altcuiva...M-am schimbat, trebuia.Poti sa scrii, nu negociez, consider ca e pe merit. 1
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 Fiind suficient de laș, pentru a da quote, dar recunoscându-ți obsesiile și eternele acuze, bănuiesc că mie mi te-ai adresat.Băiete, ești pur-și-simplu prost! Au fost postate multe poze, ale multor useri, reale au ba. În câte situații ai luat atitudine? Nu ai făcut-o decât atunci când ai considerat tu că-ți sunt de ajutor în războaiele tale cretine. Mai mult, ai repostat de multe ori o poză prezentată ca fiind a mea, ca și cum nu ai avea nicio vină, pentru faptul că a fost deja postată. Nu cred că nu ai făcut minima verificare și nu ai văzut că era de pe site-ul unui restaurant, nici vorbă să fie făcută de cineva cu scop mârșav. Apărătorul nedreptățiților, tu? Deontolog, tu? Mai ales în viața reală? Ești la fel de mitoman ca Miky al tău, covrigare!Du-te tare!Nu te-am vazut sa iei atitudine la injuraturile lui Machucambo sau, mai demult, Godfather.Nu te-am vazut sa corectezi pe @pipilica sau @deliapisii, care maltrateaza gramatica limbii romane la fiecare postare.Sa amintesc de poze cu copii(in scop de santaj)? Pentru ca esti o curva, nascut din alta curva. Cat despre poza, fiind luata de pe pagina publica de FB, inseamna ca absolva de vina pe cel, care a postat-o. Stai linistit, ca nu ai cum sa ma surprinzi.Nici nu este nevoie sa-ti mai dau replica, tu singur iti dai cu stangu-n dreptul. PS.Poza este a ta, lasa diversiunile penibile, ca nu merg cu mine.PS.Asta cu datul de quote tot de la mine ai furat-o, dar tu esti atat de disperat si ridicol, incat te folosesti de aceleasi replici, cu care mi-am batut joc de tine. Eu, personal, nu prea am timp in seara asta si te-as lasa sa continui, asa ca vino cu ceva nou, daca vrei atentie, pentru ca de balarii pipilicesti si basini piconiene sunt satul. Eu sunt above the mundane, nu uita asta. :) 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 si eu sunt above da mundane 1 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2018 SI SUNT FORTA NUCLEARA Esti un prost fara jumate, te punctezi singur si crezi ca minusurile ma impresioneaza... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2018 7 zile, bolovane, de la mine, apoi las de la restul...Distractie placuta! :)Eu azi nu mai scriu aici. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 19, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 19, 2018 Mereu am luat atitudine, atunci cand am considerat, ca s-a facut o nedreptate si o fac, mai ales, in viata reala.Nu sunt perfid si las, cum, si sunt convins de asta 100%, esti tu.Mai bine iau apararea cuiva, din principiu, chiar daca acea persoana are lipsurile ei, decat sa ling in cur pe pilipica, dintr-un calcul perfid, doar pentru a scapa de banare, asa cum faci tu, Gogule. Cred ca amarasteanu' e in extaz de fiecare data, cand iti atrag atentia, ca esti slujbasul lui.Te-am gasit la un nivel jos acum 3 ani, insa ai tinut sa-mi demonstrezi, ca poti mai mult. :)Mai să-mi dea lăcrămile, să nu mă cac peste mine de râs! Cred că ți s-a tocit pizda, de cât te lingi singur(ă) la dânsa. Nu mai bine povestești matale cam câtă muie ți-ai luat în viața asta, din toate părțile (lasă forumul, aici e standard), de cauți autovalidare pe un un forum obscur? Câtă clisă pe pită ai înfulecat și câtă bătaie ai păpat? Începând cu tac-tu, eventual. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 19, 2018 Nu te-am vazut sa iei atitudine la injuraturile lui Machucambo sau, mai demult, Godfather.Nu te-am vazut sa corectezi pe @pipilica sau @deliapisii, care maltrateaza gramatica limbii romane la fiecare postare.Sa amintesc de poze cu copii(in scop de santaj)? Pentru ca esti o curva, nascut din alta curva. Cat despre poza, fiind luata de pe pagina publica de FB, inseamna ca absolva de vina pe cel, care a postat-o. Stai linistit, ca nu ai cum sa ma surprinzi.Nici nu este nevoie sa-ti mai dau replica, tu singur iti dai cu stangu-n dreptul. PS.Poza este a ta, lasa diversiunile penibile, ca nu merg cu mine.PS.Asta cu datul de quote tot de la mine ai furat-o, dar tu esti atat de disperat si ridicol, incat te folosesti de aceleasi replici, cu care mi-am batut joc de tine. Eu, personal, nu prea am timp in seara asta si te-as lasa sa continui, asa ca vino cu ceva nou, daca vrei atentie, pentru ca de balarii pipilicesti si basini piconiene sunt satul. Eu sunt above the mundane, nu uita asta. :)Nici nu m-am dat deontolog, așa cum o faci tu. Nu am avut și nici nu am pretenția. Poza cu copiii a circulat în privat, nu a fost postată public, pe forum.Văd că deja îți este frică, te scuzi, te justifici. Nu este vorba de vină/culpă (deși, nu e chiar așa cum spui), ci, de mârșăvie. De remarcat că, prost cum ești, practic recunoști că respectiva poză nu e făcută de vreun comesean al personajului, ci de fb-ul unui restaurant. Care, pot fi eu, sau nu, poate să-mi semene, ori nu, ori nu are nicio legătură cu mine. E o poză de pe site-ul unui local. Problema e caracterul celor ce postează aici și a celor ce le repostează. Eu, practic, am dat cam întotdeauna quote, nu am preluat-o de la nimeni, cu atât mai puțin de la o jigodie ca tine.Pasajul marcat cu roșu, îți definește caracterul infect. Comentariile sunt de prisos! "Eu, personal", este o exprimare pleonastică, cultul pizdei, ce ești! P.S. Ești above ... ești în pom și pomul e în aer. 2
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Martie 19, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Martie 19, 2018 O noua dovada de solidaritate a scursurilor umanoide pentru care viata inseamna exclusiv nimfomane.com.Sociopatul abuzat sexual si pensionat anticipat ii aplica cu entuziasm un (nou) annilingus virtual grobianului-sef si monument de ipocrizie si imbecilitate. Sa nu se panicheze, insa, nimeni nu avea asteptari inalte de la doi amici si protectori ai proxenetilor si **spam editat**ilor de pe forum. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 19, 2018 O noua dovada de solidaritate a scursurilor umanoide pentru care viata inseamna exclusiv nimfomane.com.Sociopatul abuzat sexual si pensionat anticipat ii aplica cu entuziasm un (nou) annilingus virtual grobianului-sef si monument de ipocrizie si imbecilitate. Sa nu se panicheze, insa, nimeni nu avea asteptari inalte de la doi amici si protectori ai proxenetilor si **spam editat**ilor de pe forum.De tine și de M(u)ișkin zici, este? :laugh2 Adică, de tine! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 19, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 19, 2018 O noua dovada de solidaritate a scursurilor umanoide pentru care viata inseamna exclusiv nimfomane.com.Sociopatul abuzat sexual si pensionat anticipat ii aplica cu entuziasm un (nou) annilingus virtual grobianului-sef si monument de ipocrizie si imbecilitate. Sa nu se panicheze, insa, nimeni nu avea asteptari inalte de la doi amici si protectori ai proxenetilor si **spam editat**ilor de pe forum.Pyzdoyule, io sunt alături dă tine în suferința ta, cauzată de lipsa de râspuns dân partea dementei nambăr oan, iubirea vieții tale de căcat. Atât de interesant ești, că și aia te ignoră. Tot mai plângi? Frumtea sus, fii bărbată, sunt speranțe să găsești oricând o altă defectă, care să-ți dea muie, ca urmare a insistențelor tale grețoase și penibile. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2018 O noua dovada de solidaritate a scursurilor umanoide pentru care viata inseamna exclusiv nimfomane.com.Sociopatul abuzat sexual si pensionat anticipat ii aplica cu entuziasm un (nou) annilingus virtual grobianului-sef si monument de ipocrizie si imbecilitate. Sa nu se panicheze, insa, nimeni nu avea asteptari inalte de la doi amici si protectori ai proxenetilor si **spam editat**ilor de pe forum.Perfect! Asa am timp sa ma ocup si eu de altele si nu mai trage Picon de mine... Merită periodic niste rezumate d-astea! 😊PS. Dar prea multe virgule si puncte... 12 13
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2018 Nici nu m-am dat deontolog, așa cum o faci tu. Nu am avut și nici nu am pretenția. Poza cu copiii a circulat în privat, nu a fost postată public, pe forum.Văd că deja îți este frică, te scuzi, te justifici. Nu este vorba de vină/culpă (deși, nu e chiar așa cum spui), ci, de mârșăvie. De remarcat că, prost cum ești, practic recunoști că respectiva poză nu e făcută de vreun comesean al personajului, ci de fb-ul unui restaurant. Care, pot fi eu, sau nu, poate să-mi semene, ori nu, ori nu are nicio legătură cu mine. E o poză de pe site-ul unui local. Problema e caracterul celor ce postează aici și a celor ce le repostează. Eu, practic, am dat cam întotdeauna quote, nu am preluat-o de la nimeni, cu atât mai puțin de la o jigodie ca tine.Pasajul marcat cu roșu, îți definește caracterul infect. Comentariile sunt de prisos! "Eu, personal", este o exprimare pleonastică, cultul pizdei, ce ești! P.S. Ești above ... ești în pom și pomul e în aer.Este o accentuare...vezi tu la ce "anume"! 13 13
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2018 si eu sunt above da mundaneIa sa vad. Substanta in vorbe si-apoi e mai usor... 13 13
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 cred ca vrei sa-ti dau niste substanta d-asta pa ochi iesi acasa ca esti prea nebuna 1 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2018 Iarăsi nu vorbesti pe înțelesul meu!Ce ai tu cu nebunele, ele-s treaba si pasiunea mea!ÃŽncearcă sa ai mai multă obiectivitate in idei daca vrei sa porti o conversatie cu mine...Dacă nu...😈 14 13
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2018 Mereu am luat atitudine, atunci cand am considerat, ca s-a facut o nedreptate si o fac, mai ales, in viata reala.Nu sunt perfid si las, cum, si sunt convins de asta 100%, esti tu. Mai bine iau apararea cuiva, din principiu, chiar daca acea persoana are lipsurile ei, decat sa ling in cur pe pilipica, dintr-un calcul perfid, doar pentru a scapa de banare, asa cum faci tu, Gogule. Cred ca amarasteanu' e in extaz de fiecare data, cand iti atrag atentia, ca esti slujbasul lui. Te-am gasit la un nivel jos acum 3 ani, insa ai tinut sa-mi demonstrezi, ca poti mai mult. :)Molusca afumata,cand stiuletarul incerca sa-l baneze pe Picon,eu l-am salvat pentru ca asa a vrut pula mea cea Sfanta.Picon nu m-a rugat,nu s-a umilit,pur si simplu nu am vrut ca un masturbator care nu a fost in viata lui la curve sa baneze unul care a futut cat tu doar ai visat.Nu intru in extaz la diversiuni pe care eu le foloseam la gradinita.Te crezi un psiholog rafinat,dar esti doar un spalator de vase ratat.De ce n-ai vrut sa postezi o poza din casa in care locuiesti,ca sa ne dovedesti cat esti de bazat.De ce ai dat in balbaiala cand ti-am cerut asta.Greu sa transformi o baraca de muncitoti intr-o vila de lux :laugh2Nu ma uimeste prietenia ta cu stiuletarul,mitomania,grandomania si imbecilitatea va caracterizeaza 3
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 Molusca afumata,cand stiuletarul incerca sa-l baneze pe Picon,eu l-am salvat pentru ca asa a vrut pula mea cea Sfanta.Picon nu m-a rugat,nu s-a umilit,pur si simplu nu am vrut ca un masturbator care nu a fost in viata lui la curve sa baneze unul care a futut cat tu doar ai visat.Nu intru in extaz la diversiuni pe care eu le foloseam la gradinita.Te crezi un psiholog rafinat,dar esti doar un spalator de vase ratat.De ce n-ai vrut sa postezi o poza din casa in care locuiesti,ca sa ne dovedesti cat esti de bazat.De ce ai dat in balbaiala cand ti-am cerut asta.Greu sa transformi o baraca de muncitoti intr-o vila de lux :laugh2Nu ma uimeste prietenia ta cu stiuletarul,mitomania,grandomania si imbecilitatea va caracterizeazaL-ai salvat tu pe picon ...o pulaðŸ˜Motanul l-a salvat ca l-a inverzit...Numai basme ai in cap😠4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 L-ai salvat tu pe picon ...o pulaMotanul l-a salvat ca l-a inverzit...Numai basme ai in capInca mai suferi dupa punctele mele ? :laugh2PS: Din decembrie nu mai dormi bine deloc de grija punctelor mele si a altora :slap2 3
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2018 L-ai salvat tu pe picon ...o pulaMotanul l-a salvat ca l-a inverzit...Numai basme ai in capMars la colorare rapida,acolo parerea ta este importanta 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2018 Mars la colorare rapida,acolo parerea ta este importanta Si fazanel :laugh2Nici măcar acolo. Doar la piersicuțe zemoase. 1 2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 Nici măcar acolo. Doar la piersicuțe zemoase.Spusera inteleptii forumuluiðŸ˜Pacat ca nu va mai baga aproape nimeni in seamaðŸ˜Va bagati voi intre voi...bun si asa😠2 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2018 L-ai salvat tu pe picon ...o pulaMotanul l-a salvat ca l-a inverzit...Numai basme ai in capA fost o înverzire masivă, cand motanul a văzut haosul colț cu dezastrul era pe forum:banarea membrilor vechi, în special cei cu recenzii, urmată de migrarea în masă dincolo. Plus, banarea ca răzbunare. Când a început ofensiva împotriva mea, cu mii de minusuri, la puțin timp, am văzut că simultan a început plusarea din partea altor conturi. Nu știam cine sunt nici unii, nici alții. Am dat PM unor useri care mă plusau, să întreb cine sunt. Mi s-a răspuns că sunt grupul lui Pipilică, cu care îmi normalizasem relațiile, explicandu-ne anterior, cu ceva timp în urmă în PM. Practic, cam o săptămână, am fost ... câmp de bătaie între 2 tabere. Lupta era inegală, minusarii fiind mai mulți decât plusarii și, refuzând să-mi plătesc "imunitatea", considerând că ar fu nedemn și nedrept, asteptam cu seninătate banarea. Atunci, a avut loc acea masivă inverzire. Practic, grupul Pipilică, a câștigat timp, altfel, aș fi fost banat. Un alt cont nu era greu să-mi fac. Este o satisfacție infantilă a unora, să-și vadă "duJmanii", banați;infantilă și inutilă. E o luptă a orgoliilor de-a dreptul ridicolă. Ai înțeles? Ai înțeles o pulă! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum