Sari la conținut

Multumesc nimfomane.com!

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Sauna, dus rece, sauna, dus rece... :laugh2

Eu asa zic, oricum ma intriga discutia. :)

Peseu: Hai ca-mi fac mail, mai scrie adresa sa nu caut.

Unii isi cam scot ochii pe aici... :)

E pe prima pagina a acestui topic.Lasa i sa si i scoata,daca nu mai au nevoie de ei.
  • Oras:Bucuresti
Postat

De fapt e adresa de email atasata contului Paypal.

Vrea amarata bani.

Inca sufera, din cauza ca pentru ailalalta s-a facut cheta.

Cat vrei, fa, sa-ti trimit?

Ti s-a atasat pula de chiloti!  :laugh2

Mai aberezi mult, frustratule!

• Like 1
Postat

Nu mai pot posta. Caut mailuri si nu gasesc! Toate mailurile sa vina la mine!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Zapauca o sa mor, alta mama nu mai face!  :laugh2

Postat

Ti s-a atasat pula de chiloti!  :laugh2

Mai aberezi mult, frustratule!

De cand sia facut operatia de schimare de sex sa fie katoey nu mai poti cu el ce mandru e ca a devenit femeie
  • Like 1
  • Minus 14
Postat

gata ... ufff ma speriasem ca pleci si raman cu limbutele nedate si aveam "plus pe inventar"  :laugh2

Nu-i bai, le scazi cu vizite la drogo-nebuna site-ului... Te invat eu gestiune?  :laugh2

Postat

Nu-i bai, le scazi cu vizite la drogo-nebuna site-ului... Te invat eu gestiune?  :laugh2

... ahh ce limba ascutita ai ...  :slap2

gestiune ? .... hmmm ... intram direct in partea practica, da ? ca nu am rabdare cu teoria ...  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

... ahh ce limba ascutita ai ...  :slap2

gestiune ? .... hmmm ... intram direct in partea practica, da ? ca nu am rabdare cu teoria ...  :laugh2

Tastatura e de vina!  :laugh2

Lasa ca mi-a afacut altul la teorie ca-l bateam crancen la cat de namila e! Nu crede, pai nu stie ce inseamna sa faci teorii cu femei practice...

• Like 1
Postat

Tastatura e de vina!  :laugh2

Lasa ca mi-a afacut altul la teorie ca-l bateam crancen la cat de namila e! Nu crede, pai nu stie ce inseamna sa faci teorii cu femei practice...

:giggle: ... imi si imaginez ... cum tineai namila pe genunchi si ii dadeai bataita la fundul gol ...  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Bun, fac o exceptie cu riscul sa par nebuna...  :laugh2

Ce sa scriu, cu cine?! Doar nu o postez ca... As avea ce sa spun, dar aici sunt sa conversez, nu sa scriu o carte.

Plictiseala maxima scrie si pe mine!

Postat

:giggle: ... imi si imaginez ... cum tineai namila pe genunchi si ii dadeai bataita la fundul gol ...  :laugh2

Lasa ca ma scarbeau limbile tale in VisTantric, faci tot posibilul sa ma scarbesti definitiv.

Ti-a zis si Picon, rareori ii dau dreptate, devii prea penibil.

Totul in mintea ta se rezuma la fantezii sexuale... Sa ma bucur ca nu posed asa ceva.

• Oras:Romania
Postat

Lasa ca ma scarbeau limbile tale in VisTantric, faci tot posibilul sa ma scarbesti definitiv.

Ti-a zis si Picon, rareori ii dau dreptate, devii prea penibil.

Totul in mintea ta se rezuma la fantezii sexuale... Sa ma bucur ca nu posed asa ceva.

Postat

Eu cred că Amada i a dat limbi cu mare plăcere SI pasiune lui Vis in trecut...pentru cei ce nu au citit istoricul forumului...acum e doar gelozie intre ele....

Postat

De fapt,chiar ea,Amada,a specificat la vremea respectivă că a făcut o cu pasiune(vezi istoric)

Postat

Așa că,daca tot o vede ți că aberează despre BTS urile lui Vis precum că face neprotejat,indicat ar fi sa o întrebă ți pe Amada daca a luat sau nu boli de la Vis când i a dat limbi

Postat

Răspunde sincer Amada,i ai dat limbi(la propriu)lui Vis Tantric??

Postat

Te ai declarat bisexuala...la momentul respectiv ai recunoscut aici pe forum că ....te ai iubit cu Vis

Postat

Cine are răbdare să intre n istoric...sunt declarațiile tale,scrise aici pe forum

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...