hector2012 Reputație: 135 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Și eu am sunat-o pe domnișoara ieri, mi-a zis ca are o programare și o sun in 30 minute. Deja ma poziționase in zona sa ajung repede sa nu ne futem timp inutil aiurea, nici eu, nici ea. Și sa vezi.... am sunat eu peste 30 de minute.... și mi-a dat de ma julit..... ioc răspuns.... așa cam am purces către Alis. 2
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 19, 2018 Ti-am spus sa ma suni in jumatate de ora din cauza ca deja vorbisem cu cineva si "urma" sa vina.Daca nu am mai raspuns inseamna ca si venise iar tu ma sunasei dupa ce a ajuns respectivul. Ce era sa fac?
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 19, 2018 Poti sa imi dai un pm data viitoare si sa imi spui" la ora cutare vreau sa vin" iar eu iti spun daca e ok sau cu cat timp inainte sau dupa sa vii. Multumesc
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 PM, Hector nu îți poate da, însă PL cred ca voia cu cea mai mare bucurie. 1
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 19, 2018 PM, Hector nu îți poate da, însă PL cred ca voia cu cea mai mare bucurie.Da mersi. Mi-am dat si eu seama de asta :))
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 20, 2018 Neata ! Ce fac futaciosii? DISPO apropo va pup !
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 Dispo! :*
sorins3 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2018 Postat Aprilie 21, 2018 Am fost la Andreea saptamana asta si trebuie sa spun ca a meritat din plin.Am avut ceva "probleme"...ale mele dar nu am fost grabit nici o secunda dimpotriva Andreea m-a ajutat si totul a decurs de minune.In concluzie este o fata foarte de treaba,foarte frumoasa(nota 10+)si as vrea sa revin.oral 10,normal 10,anal 10.P.s. Nu exagerez cu absolut nimic.
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 Am fost la Andreea saptamana asta si trebuie sa spun ca a meritat din plin.Am avut ceva "probleme"...ale mele dar nu am fost grabit nici o secunda dimpotriva Andreea m-a ajutat si totul a decurs de minune.In concluzie este o fata foarte de treaba,foarte frumoasa(nota 10+)si as vrea sa revin.oral 10,normal 10,anal 10.P.s. Nu exagerez cu absolut nimic.Multumesc! Te pup si te mai astept !
bum bum Reputație: 22 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2018 Pozeeeeee ðŸ˜
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 Pozeeeeee 😠Sunt destule ! :))
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 21, 2018 Sunt destule ! :))dar nu suficiente :))
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 Raportul poze/ recenzii e suficient ptr formarea unei opinii. 2
mihaiht Reputație: 400 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Earth Oras:Earth Postat Aprilie 21, 2018 Am fost si eu. 250 total doua finalizari. Trebuia sa-l ascult pe Cenzurat. Domnisoara e target pentru cei care cauta dame care se fut bine nicidecum pentru cei care cauta missuri. 160 inaltime 6 fata 6 corp (cam indesata si cu sanii lasati)7 apartament (garsoniera vis a vis de New Gourmet sta singura) Oral ok 8,5 cu atentie imprejurimi dar fara anilingus. Normal 8,5 bun. Anal participativ 9, dar cam larguta. Poti sa dai ca surdu-n tobe, da intra lejer, nu simti ca rupi nimic. Mie mi se pare ca tarifeaza mult tinand cont de acest melange. Pentru piata din Cta e ok pe de alta parte in Bucuresti futi printese nu broscute de banii astia. Ohh, sa vina vara. 5
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 21, 2018 Printese nu boscute =))) m-a omorat omu...bai are dreptate daca aveam femeile in Cta care sunt in Bucale cred ca faceam credit la banca sa tin pasul...si intr-adevar sunt bombe in Buc la 200 ora..dar in fine..domnisoara se straduie sa fie ok nu e ca ex gue$$ 3
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 Am fost si eu. 250 total doua finalizari. Trebuia sa-l ascult pe Cenzurat. Domnisoara e target pentru cei care cauta dame care se fut bine nicidecum pentru cei care cauta missuri. 160 inaltime 6 fata 6 corp (cam indesata si cu sanii lasati)7 apartament (garsoniera vis a vis de New Gourmet sta singura) Oral ok 8,5 cu atentie imprejurimi dar fara anilingus. Normal 8,5 bun. Anal participativ 9, dar cam larguta. Poti sa dai ca surdu-n tobe, da intra lejer, nu simti ca rupi nimic. Mie mi se pare ca tarifeaza mult tinand cont de acest melange. Pentru piata din Cta e ok pe de alta parte in Bucuresti futi printese nu broscute de banii astia. Ohh, sa vina vara. Mda, multumesc :)) . Ce sa spun,trebuie sa fac putina miscare sunt constienta de lucrul asta iar silicoanele sunt luate in calcul. Iar app de comentariul legat de fetele din Buc ca au acelasi tarif eu nu am aceeasi parere. Facand raport intre pret/servicii . In concluzie,daca te-ai simtit bine eu sunt multumita.
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 Am fost si eu. 250 total doua finalizari. Trebuia sa-l ascult pe Cenzurat. Domnisoara e target pentru cei care cauta dame care se fut bine nicidecum pentru cei care cauta missuri. 160 inaltime 6 fata 6 corp (cam indesata si cu sanii lasati)7 apartament (garsoniera vis a vis de New Gourmet sta singura) Oral ok 8,5 cu atentie imprejurimi dar fara anilingus. Normal 8,5 bun. Anal participativ 9, dar cam larguta. Poti sa dai ca surdu-n tobe, da intra lejer, nu simti ca rupi nimic. Mie mi se pare ca tarifeaza mult tinand cont de acest melange. Pentru piata din Cta e ok pe de alta parte in Bucuresti futi printese nu broscute de banii astia. Ohh, sa vina vara.Si inca ceva ce am omis. Sunt "printese" cu servicii slabe si fete asemeni mie care incearca sa satisfaca fiecare venit. Ptr ca stiu ca imi dau interesul cu fiecare si las nazurile,figurile,talentele inchise pe undeva consider ca pretul cerut este ok. In timpul liber ma mai uit si eu pe la alte fete si observ ce si cum se intampla,preturi,calitatea serviciilor. 3
mihaiht Reputație: 400 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Earth Oras:Earth Postat Aprilie 21, 2018 E adevarat. Gradul de dedicatie al fetei este foarte bun. Macar din punctul asta de vedere nu-mi pare rau ca am fost si recomand o vizita. Pe de alta parte un pic de sport si ceva tunning ar fi in concordanta cu prestatia. Spor.
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 E adevarat. Gradul de dedicatie al fetei este foarte bun. Macar din punctul asta de vedere nu-mi pare rau ca am fost si recomand o vizita. Pe de alta parte un pic de sport si ceva tunning ar fi in concordanta cu prestatia. Spor.Sunt luate in calcul !! Pup
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 21, 2018 Fatah...dak baji țíțe...asculta la tanti Amelia: baga cia moi mari țîță cari âncape !!! ;) 1
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 21, 2018 Fatah...dak baji țíțe...asculta la tanti Amelia: baga cia moi mari țîță cari âncape !!! ;):))) stiu ca domnul Talibanu apreciaza ugerele dar eu nu ma deformez,pun cat e necesar . Mersi de sfat app Te pup 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 21, 2018 Da io nu di Talibanu...sau di fetişu lui iți zişeam. Majoritatea fetilor cari or bagat sili...ulterior or regretat ka nu or optat pientru urmatoaria marimi moi mari. Asa ka...atunsea cînd iti arata "renderingu"...disenu ciela pi calculator...tu alieje urmatoaria marimi. Moi alies dak ai extra dermă pi tini...adica nu iesti skinny. ;) Size does matter !!! 1
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 22, 2018 Dispo!
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 22, 2018 Dacă si Andreea are nevoie de silicoane!??
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 22, 2018 Dacă si Andreea are nevoie de silicoane!??Un lifting tot e necesar,mai departe discut cu doctorul.Dar acum stii cum ,fiecare cu gusturile lui. Apreciez totusi parerea ta. Te pup 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum