Sari la conținut

Andreea sex total 0785883276

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

N-am mai prins-o de mult libera, era bine cand statea singura in locatie...

Pi tini ti maninca zambilika. Nu tiai invatat lectiia !!! :))))))

Postat

Nea Gica nu se risca ! Ari oroare di iesec si arici di cheltuieli aiurea ! ;)

• Oras:constanta
Postat

Pacat

Chiar erau misto astea 2...

Ca si fapt divers, nu stie cineva cand/daca se mai intorc ??

Sa nu va para rau... asa cum a spus ul amelia... a fost buna pe la început... eu am avut o experiență nasoală cu ea... Am vb cu ea, fct programare, sunat din fata blocului si atunci spune că de fapt a luat pe altcineva... deși am vb cu ea cca 5 minute sa ma directioneze spre locație. O neserioasă... Mi a lăsat impresia ca si da prea mare importanță si crede ca poate face coada ca la pâine caldă la usa ei
  • Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

Sa nu va para rau... asa cum a spus ul amelia... a fost buna pe la început... eu am avut o experiență nasoală cu ea... Am vb cu ea, fct programare, sunat din fata blocului si atunci spune că de fapt a luat pe altcineva... deși am vb cu ea cca 5 minute sa ma directioneze spre locație. O neserioasă... Mi a lăsat impresia ca si da prea mare importanță si crede ca poate face coada ca la pâine caldă la usa ei

a fost buna zic si eu dar n-am mai incercat a 2 oara, desi ma tragea ata , damfu si ciuda ca nu vru sa stea la poze si nu mai insistai ca vazui care fototgraf bun si nam sanse daloc.

Postat

Învățați sa va faceți programare și dacă tot va programați sa și veniți ca eu am pierdut mult pentru ca asteptam anumite persoane și nu mai veneau. Nu ma mai judecați pe mine ca nu sunt singura neserioasa, mai sunt și alții neserioși, nu știți altceva decât sa Spune-ți de alții, dar la voi nu va mai uitați, și nu, nu îmi dau prea multă importanță.

• Like 2
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Învățați sa va faceți programare și dacă tot va programați sa și veniți ca eu am pierdut mult pentru ca asteptam anumite persoane și nu mai veneau. Nu ma mai judecați pe mine ca nu sunt singura neserioasa, mai sunt și alții neserioși, nu știți altceva decât sa Spune-ți de alții, dar la voi nu va mai uitați, și nu, nu îmi dau prea multă importanță.

Asa fata arde-i pe nesimțiți!
  • Oras:Romania,cta
  • Oras:Romania,cta
Postat

Și eu am pățit la fel cu programarea. Am ajuns la locație și nu a mai răspuns nici la telefon nici la SMS

• Like 2
  • Oras:Adamclisi
Postat

Salutare.

În urma postarilor voastre despre domnișoară m am dus și eu la ea, dar eu am fost profund dezamăgit.

Am citit pe aici ca fata e wow e super mișto,fiecare cu gusturile lui, dar ce vi se pare așa super, e mică de înălțime, țâțele sunt la buric, are și ceva burtă, cur lăsat ploștit și nici la față nu e cine știe ce. Ca atitudine e maxim de sictirta. Deci ce e wow la ea ? Doar că are tariful 100/200 și presupun ca la sex e ok cel puțin la oral e ok asta știu și eu.

Doar sa coste puțin contează, nu contează totuși și fizicul ăla că până la urmă nu te duci sa fuți un sac de cartofi , mai pui 100 de lei și cauți ceva decent. Mai bine un oral făcut mai prost, un pic mai scump și la o fată care arată bine și are și atitudine ok.

Ca note dau așa:

Fizic 4

Oral 8

Atitudine 4

Locație 7

Și când ajungi in zonă suni de 100 de ori până răspunde mai că ți vine sa pleci.

• Like 5
Postat

Așa ca o comparație.

Nu știu care ați fost la Criss din Mamaia nord dupa hanul piratilor. Acuma sigur e prea târziu că s a terminat sezonul și parcă era din Buc.

Atitudine 10 te întreabă ce vrei cum vrei, vorbește, zâmbește, te sărută pe corp.

Fizic : tate micuțe frumoase, fund nota 20 tare țeapăn, la față păpușă, dacă o vezi pe stradă sigur ți ai dori să te bagi in seamă, înaltă 173.

Nu te grăbește

Sex normal și oral de nota 10 adica îi place ce face.

Locație avea drăguță.

Îți oferea prosop curat pt duș

Servicii totale

Prețuri 200 partida normal și op 300 ora și + 50 lei pt on și parcă inca 100 pt anal.

• Like 5
Postat

Pusa pe fast fuck si tupeu... la greu.

Din punctul meu de vedere este de evitat. Eu m am fript cu ea. Neserioasă, sictirita si figuri la greu...

• Like 3
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

vineri am dorit sa o vizitez dupa foarte mult timp .....desi spune ca face total de fapt nu mai face 

asa ca a ramas doar reclama de ea ....odata am laudat-o , acum .....

• Like 3
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

Ohhh inseamna ca te incadreaza in xl marimi hehe si esti absolut de evitat la total

vineri am dorit sa o vizitez dupa foarte mult timp .....desi spune ca face total de fapt nu mai face

asa ca a ramas doar reclama de ea ....odata am laudat-o , acum .....

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...