alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!!!😘😘😘
geoblackstar Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Imi face placere sa ii fac o scurta recenzie. Vizitata ieri, locatia in apropiere de metrou, chiar daca este cu portar, acesta e discret si nu intreaba nimic. Garsoniera acceptabila, curata, mi-a placut ca mi-a oferit un prosop mare si curat, baia dotata cu ce trebuie.Fata si-a facut aparitia costumata asa cum ii cerusem, foarte draguta la fata, slabuta, sani frumosi, piele fina, igiena corecta, corespunzatoare. Amabila si atenta la dorintele clientului, plata inainte (100 ron finalizarea). Actiunea a debutat cu un oral lent (neprotejat) si a urmat intocmai indicatiile mele, fara comentarii. A fost atat de bine incat nu am incercat decat putin doggy si am revenit la oral, finalizare corporala (nu accepta cim sau cof).Voi reveni cu placere. 1
Membru Premium papura voda Reputație: 2132 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Februarie 13, 2019 Penultima mea intalnire bucuresteana a fost cu aceasta muiere tanara si dracoasa!Fortat de timp si de "gardieni"am reusit totusi o eschiva la vestitul bloc de garsoniere unde incape un mic orasel cu fetele aferente!Ne-am inteles repede,era la sfarsitul programului si m-a primit.Este o tanara mamica,frumusica si crudicica cu corp frumos cu niste tate formidabile excitabile din care daca sugi mai tare primesti laptic! Mi se pare echitabil-primesti lapte si dai smantanica!Am facut dus,a facut si ea,ne-am asezat in pat si am inceput sa o smotocesc ca e buna tare.Are tate dulci si pizda la fel si daca le sugi pe tate si pe lindik se excita tare!O suge bine si cu pofta,apoi am trecut la normal unde am calarit-o eu,apoi ea,calareste bine mititica si te omoara cu tatele alea intepate plus ca re inteapa sau se inteapa bine si in pula.I-am dat-o si pe la spate,a fost multa si buna si am finalizat in misionar strans intre picioarele lungute si frumoase si mangaiat pe coaie ca sa termin mai repede,asa am rugat-o si mi-a indeplinit dorinta.8 pentru garsoniera,suficient de dotata.8 pentru GFE,nu saruta in rest este politicoasa si atenta la dorintele tale.8 pentru ON,o suge bine dar mai poate creste.9 pentru normal,mie chiar mi-a placut dracoaica asta mica.M-am dus fara mari asteptari dar m-a incolacit si calarit bine,are pizda tanara,elastica,expresiva,se muleaza perfect pe pula,am plecat satisfacut si golit de energiile negative.Am achitat 100 de ron,nici nu m-am intins excesiv dar nici nu m-a grabit.Pentru mine este o experienta reusita,o recomand si o sa revin pentru ca sunt sigur ca la a doua intalnire o sa fie mai relaxata si o sa ma futa mai bine iar mie imi plac tare tetele ei expresive si adolescentine si pizda la fel,trebuie prelucrata prin toate metodele. 4 2
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 18, 2019 Postat Februarie 18, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!!😘😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘
laury Reputație: 24077 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 19, 2019 Am fost si eu dar notez cu 7 per ansamblu. Daca a marit pretul la 100 ii recomand sa schimbe garsoniera repede ptr ca atat baia cat si camera nu aratau curatenie. Prosopul si el cu un miros dar nu de proaspat.Fata nu era echipata cu nimic sexy, nici tocuri, nici lenjerie intima incitanta. In rest ea ok ca femeie, tinara, buna ptr sex....dar pierde mult din cauza locatiei si lipsa unui look atractiv....era in haine de casa.Destul de docila dar restrictii fara degete in pzd. Oral bun, pizda tanara si buna dar mai este nevoie si de alte detalii pentru note mari...parerea mea. In prezent este de 7, maxim 8. Sa ii dati tare la buci ca asa merita! 😊 9
deagosvatra Reputație: -88 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 o programare se poate?
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 20, 2019 Postat Februarie 20, 2019 Disponibilă pana la ora 18:00!!😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘😘
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 22, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Februarie 22, 2019 RECENZIE:Locatie: 6 (gura de metrou dristor, bloc de garsoniere)Aspect: 7.5 (femeie undeva la 1.70 cm , ochi caprui, parul prins in coc, sani medii frumosi, sfarcuri erecte, creola, fund mic, slim , tatuaje la picioare)Oral: 7 (neprotejat, o singura viteza, atentie la sateliti, fara deep, nu face cim)Normal: 7.5 (protejat, accepta pozitii, docila)Gfe: 7 (saruta pe corp, nu saruta)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, chiar foarte dezghetata)Igiena: 10 (nimic suspect)Halat: 100 RON (pentru o finalizare)Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu Alina si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, gura de metrou dristor, blocul adiacent de garsoniere. La intrare este un portar, un mosulet, nu te intreaba nimic, nu a fost nici o problema. Ce trebuie retinut este in camera unde isi desfasoara nu este conectata la interfonul de afara, deci trebuie sa intrati cu cineva sau sa asteptati sa iasa cineva :)). La telefon are o voce groasa, asa mai serioasa dar la fata locului este foarte ok, pare bataioasa.In locatie am fost intampinat de o femeie undeva la 1.70 cm , ochi caprui, sani medii frumosi, sfarcuri erecte, creola, fund mic, tatuaje la picioare. Era imbracata intr-o tinuta sexy rosie, iar imediat cum am intrat in garsoniera a inceput sa se dezbrace rapid de toata tinuta. Nu am inteles de ce, nu e ceva deranjant. Locatia in schimb este cam "infecta", atat baia, cat si camera, este inghesuita, era dezordine, patul din pacate scartaie tare la viteze mai mari. I-as recomanda sa schimbe locatia daca poate, este doar o sugestie. Alina este foarte ok, foarte dezghetata, vorbareata in sensul bun, chiar caterincoasa.Am platit amenda la cererea Alinutei, dupa care am mers pentru igienizare. Intors de la baie Alina m-a invitat in pat sa trecem la treaba, in schimb am ales putin sa ma joc cu sanii ei, chiar are sanii frumosi, foarte erecti, am facut un schimb de impresii cu ce parfumuri ne dam :)) .Oralul a fost ok, la modul cat sa fiu gata de actiune, fara artificii. La normal am schimbat mai multe pozitii, este cu tine, te mai saruta pe gat, dar sub nici o forma pe buze, se fereste vizibil deci nu am insistat. Accepta foarte multe pozitii spre surprinderea mea, sper ca nu am chinuit-o, geme natural placut. Cu siguranta pozitia care o avantajeaza cel mai mult este doggy, este micuta jos, stramta. Nu m-am simtit deloc grabit, totul a decurs natural, am mai stat de vorba putin pe diferite teme dupa ce am fost din nou pentru igieniare. Notite1)Isi da tot interesul sa pleci satisfutut de la ea si sa revii2)Te intreaba cum preferi oralul: protejat/neprotejat3)Inainte de a face oral te avertizeaza ca nu face finalizare orala 22
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘😘
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2019 Am veni mai multi daca schimba locatia.
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!😘😘😘
john_sheppard Reputație: -29 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2019 La 11.02.2019 la 17:13, adriano1000 a spus: Poze recente cu tine mai pune si tu ..MultumescSi ce faci cu pozele mai recente? Crezi ca s-a schimbat de la ultima poza pusa pe 16 ianuarie? :))) Laba laba
alina2017 Reputație: 39 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 Disponibilă pana la ora 18:00!😘😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!!!😘😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 Disponibilă pana la ora 17:00!!😘😘
alina2017 Reputație: 39 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 La 02.03.2019 la 18:04, incepator12 a spus: Acum e pe la Cluj :hmmmCine este draga la Cluj?
tropical17 Reputație: 1305 Postat Martie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2019 Emil Boc, este acuma, primar la Cluj... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum