miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Part @Maciulie , direct in gura ta , ajuns corectorul meu personal Daca il corectezi (asemeni) si pe motan , atunci ai valoare/apreciere maxima in fata mea , ...dar nu ai curaj , lacheule de weekend As avea , totusi , o minima aprecire fata de un user , din (mai) vechea garda , chiar si a joistilor , care isi dadeau intalniri , multi ca sa-si planga de mila , unul in pla altuia . Este vorba de Oly/Sarlatanul ,,,,iar acum este privit ca hater si troll , dar sincer , mie mi-a placut de el ca nu se baga in aceleasi rahaturi , ca si voi , tristilor . Valabil si ptr. Picoaie , caruia ii duci stafeta pe aici . 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 Part @Maciulie , direct in gura ta , ajuns corectorul meu personal Daca il corectezi (asemeni) si pe motan , atunci ai valoare/apreciere maxima in fata mea , ...dar nu ai curaj , lacheule de weekend As avea , totusi , o minima aprecire fata de un user , din (mai) vechea garda , chiar si a joistilor , care isi dadeau intalniri , multi ca sa-si planga de mila , unul in pla altuia . Este vorba de Oly/Sarlatanul ,,,,iar acum este privit ca hater si troll , dar sincer , mie mi-a placut de el ca nu se baga in aceleasi rahaturi , ca si voi , tristilor . Valabil si ptr. Picoaie , caruia ii duci stafeta pe aici .sa stii ca incep sa iti dau dreptate cu privire la Lisandru asta, sa ii iau neamul si familia in teapa 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Part @Maciulie , direct in gura ta , ajuns corectorul meu personal Daca il corectezi (asemeni) si pe motan , atunci ai valoare/apreciere maxima in fata mea , ...dar nu ai curaj , lacheule de weekend As avea , totusi , o minima aprecire fata de un user , din (mai) vechea garda , chiar si a joistilor , care isi dadeau intalniri , multi ca sa-si planga de mila , unul in pla altuia . Este vorba de Oly/Sarlatanul ,,,,iar acum este privit ca hater si troll , dar sincer , mie mi-a placut de el ca nu se baga in aceleasi rahaturi , ca si voi , tristilor . Valabil si ptr. Picoaie , caruia ii duci stafeta pe aici .Iar suferi SOBOLANE? :laugh2 Tu esti singurul care este in cacat pana peste cap! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 sa stii ca incep sa iti dau dreptate cu privire la Lisandru asta, sa ii iau neamul si familia in teapaIa incearca zdreanta! :laugh2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 Ia incearca zdreanta! :laugh2deja fac asta pe alte topice, prost te-a mai facut 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 sa iti iei lecitina, ai bibilica in stare de descompunere 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 deja fac asta pe alte topice, prost te-a mai facutNu am timp sa urmaresc postarile tale bolnavule! Mai ia o gura de cacat, nu iti ajunge niciodata! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 sa iti iei lecitina, ai bibilica in stare de descompunereTu esti o putreziciune cacaciosule! Iti iese cacat pe gura! :laugh2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 14, 2019 Part @Maciulie , direct in gura ta , ajuns corectorul meu personal Daca il corectezi (asemeni) si pe motan , atunci ai valoare/apreciere maxima in fata mea , ...dar nu ai curaj , lacheule de weekend As avea , totusi , o minima aprecire fata de un user , din (mai) vechea garda , chiar si a joistilor , care isi dadeau intalniri , multi ca sa-si planga de mila , unul in pla altuia . Este vorba de Oly/Sarlatanul ,,,,iar acum este privit ca hater si troll , dar sincer , mie mi-a placut de el ca nu se baga in aceleasi rahaturi , ca si voi , tristilor . Valabil si ptr. Picoaie , caruia ii duci stafeta pe aici .Napoleoane,împărate,faraonule.............cu toții tânjim după aprecierea ta.Ai-de PLM.......schizofrenie paranoida. 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 ti-am raspuns agramatule 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 14, 2019 Da-te-n doba, Gogule, sconcsul imprumuta replicile lu' catzeaua Machucambo. Si de cand :) mea va dati voi cu parerea despre Thailanda, ba Herculanistilor?
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 ti-am raspuns agramatuleMai ia o gura de cacat, niciodata nu iti ajunge! :laugh2 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 14, 2019 Nimeni nu-i mai cretin ca tine, bă, @cretinule. Da’ bine că știi acum cum să-ți câștig aprekierea, bă, @cretinule. Destul de bineanteles, @cretinule. Haștag CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI. 4
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 14, 2019 :)
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Da-te-n doba, Gogule, sconcsul imprumuta replicile lu' catzeaua Machucambo. Si de cand :) mea va dati voi cu parerea despre Thailanda, ba Herculanistilor?Te-ai saturat in cala SOBOLANE!? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 14, 2019 Da-te-n doba, Gogule, sconcsul imprumuta replicile lu' catzeaua Machucambo. Si de cand :) mea va dati voi cu parerea despre Thailanda, ba Herculanistilor?Și tu îmi împrumuți replicile, pyzdoyule, pișa-m-aș pe mă-ta, bou’ bălții. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 14, 2019 @cretinul veghează. Secunda doi, nu alta. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Hooo mahhh amaratule !!!.... nu mai tipa de zor pe aici Ca vine Pisilica si-ti intinde colacul de salvare
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Hooo mahhh amaratule !!!.... nu mai tipa de zor pe aici Ca vine Pisilica si-ti intinde colacul de salvare Tu esti singurul care ai nevoie de colac de salvare SOBOLANE .... esti in cacat pana dupa cap! ... norocul tau este ca nu il ai! :laugh2 3
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 14, 2019 Hooo mahhh amaratule !!!.... nu mai tipa de zor pe aici Ca vine Pisilica si-ti intinde colacul de salvare Apropo de “împrumutat” replici... Destul de bineanteles, @cretinule 4
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 14, 2019 Songkran Termenul provine din sanscrita si inseamna "trecere" sau "apropiere" si marcheaza inceputul Anului Nou Thailandez.Daca nu ma insel, prima zi a Noului An coincide cu intrarea Soarelui in Zodia Berbecului.Pentru thailandezi Songkran este un prilej de a aduce respecte "batranilor" (parintii au un statut special in cultura thailandeza) si omagii celor trecuti in nefiinta.Cu cateva zile inainte, oamenii isi curata din temelii gospodariile, e o frenezie de nedescris, lucrurile vechi sunt aruncate, deoarece sunt considerate aducatoare de ghinion.Rar am mai vazut popor mai superstitios decat thailandezii, poate doar vasluienii, :)Statuetele cu Buddha sunt spalate si primesc vesminte noi.Traditional, de Songkran, un fiu/o fiica merge acasa sa-si viziteze parintii, pentru a le cere binecuvantarea, iar acestia spun o rugaciune, apoi stropesc odrasla cu apa dintr-un castron de argint, am uitat cum ii zice, apoi le pun un fel de amuleta la mana, care se cheama sai sen. Si Khun Miskin a avut o zgarda d-aia, la un moment dat, acu' ceva ani, cand nu eram un cinic de cea mai joasa speta. Astazi, Songkran este o lupta cu apa, peste tot in Thailanda, un fel de "mundanizare" a traditiei, ceva de genul "udatului" in Ardeal, de Paste, care s-a transformat intr-o orgie de parfumuri de proasta calitate si sex in grup. Insa, Songkran inseamna si sa oferi.Macar acum, ca restul anului esti o hiena. :) Sankranti / Sangkran/ Songkran e trecerea dintre ani, conform calendarului budhist. Și în Cambodgia se schimbă azi anul, la fel și în Sri Lanka, Nepal etc. But you are so fooking special ,Meskinuitule, cu Thailanda tha cu tot. Ești budist? 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 14, 2019 Advanced!!!!
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Advanced!!!!Sugi pula SOBOLANE, marsh in cala sclavule! :laugh2 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Da-te-n doba, Gogule, sconcsul imprumuta replicile lu' catzeaua Machucambo. Si de cand :) mea va dati voi cu parerea despre Thailanda, ba Herculanistilor?Esti maxim de prost.Nici macar atat nu stii ca imparat eu l-am numit pe miky cand vorbea de el la persoana a 3 .Ca numa imparatii si nebunii ca el si ca tine vorbesc despre ei asa .Asta pe de o parte .Pe de alta parte esti atata de imbecil ca nu stii sa iti educi sclavul sa nu mai zornaie lanturile cand o fut pe ma-ta.Ai de pula mea nu ma mai copia :))))) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Cand eu zic ca e distrus , zice ca am gresit adresarea ...hahahahaDaca tu nu ai mancat niciodata urzici si stevie si esti un taran lucru ce nu il poate nimeni contesta motivand ca esti carnivor inseamna ca nici legume n ai mancat nici fructe pt ca esti carnivor nici nuci nici paine nimic ca ai zis ca de aia nu mananci stevie si urzica plante ca tu esti carnivor.Asta e motivatia.Oare intelegi cat esti de prost ???Oare realizezi cat de mult ma distrezi cu prostia ta?Nu cred ca ai idee ...cam atat de mult cat un pod intreg cu carnati ca sa ma exprim pe intelesul tau de carnivor.Nu mai scutura lantul tau cand il lingi in cur pe miskin ca e deranjant.El nu e carnivor si cred ca numa din curul lui ai mancat deja un camp de flori din thailandia cu ce se hraneste ala 2
Postări Recomandate