Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

O fi si greu de observat ca e bolnav psihic ...si asta de ani de zile 

Ce draq sa-i faci , il sorcovesti ocazional cu pula peste bot  , ca-i place ,  si-ti vezi de treaba ta

Cand vorbesti de bolnavi psihic,te candesti si la patronul de hotel de 4 stele,propietard de vile in nordul capitalei,dezvoltatorul imobiliar,cu apartament in capitala...........Adica schizofrenicul indragostit de prostituata Alessandra,dementul care ia furat din gelozie contul???

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Se conversează @cretinu’ cu propriile clone. Nici nu e ca și cum și-ar suge pula singur. De fapt, își dă limbi în pizdă.

Haștag CRETINU’ ÎN ACȚIUNE.

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

iti dai seama ...e ca si cum as sari in hastag , ca sa ma satisfac singur si zilnic prin virtual

pai eu mai platesc mahhh tampitule vreun ban , ca sa tin un atarnator ca Maciulie sa paraziteze pe aici cu dialogul lui de tot rahatul ?

• Like 1
  • Oras:Ibiza
Postat

Te-a confundat cu celalalt Tuicar,a gresit omul....PLM te aliezi cu un schizofrenic pentru asta?

Nene, i-am zis negru pe alb asta si tot a continuat. Vezi tu cu cine umbli condition nu e sanatos la cap. Am primit plus de la unii de aici si cretinul condition a intrat pe ultimele postari ale alora si i-a injurat fara nici un motiv. Pentru mine e clar, e plecat de acasa Lisandru, in padure rau de tot. Vai de cozonacul lui de distrus

Postat

iti dai seama ...e ca si cum as sari in hastag , ca sa ma satisfac singur si zilnic prin virtual

pai eu mai platesc mahhh tampitule vreun ban , ca sa tin un atarnator ca Maciulie sa paraziteze pe aici cu dialogul lui de tot rahatul ?

post-288019-0-58936400-1555267808_thumb.png

• Like 1
  • Oras:undeva
Postat

Si-a facut si acum o multime de clone si suge pula zilnic!

• Like 1
Postat

Nene, i-am zis negru pe alb asta si tot a continuat. Vezi tu cu cine umbli condition nu e sanatos la cap. Am primit plus de la unii de aici si cretinul condition a intrat pe ultimele postari ale alora si i-a injurat fara nici un motiv. Pentru mine e clar, e plecat de acasa Lisandru, in padure rau de tot. Vai de cozonacul lui de distrus

Ce nemultumire ai nene? Esti nebun? Esti plecat tu cand te-ai luat de familia mea!

• Like 1
Postat

Ce nemultumire ai nene? Esti nebun? Esti plecat tu cand te-ai luat de familia mea!

Zi ca nu e adevarat ce am scris mai sus, cu atacul la adresa altor useri care mi-au dat mie plus pe postarile unde te injuram ca urmare a scandalului provocat de neatentia ta

Postat

Zi ca nu e adevarat ce am scris mai sus, cu atacul la adresa altor useri care mi-au dat mie plus pe postarile unde te injuram ca urmare a scandalului provocat de neatentia ta

Este ca suferi si ai ceva pe suflet?! :laugh2

• Like 1
Postat

Este ca suferi si ai ceva pe suflet?! :laugh2

Iti este rusine si jena de iesirile necontrolate ? E grav, treaba ta, sa nu ai aceleasi iesiri in familie, mai faci naibii vreun necaz in pula mea.

Postat

Iti este rusine si jena de iesirile necontrolate ? E grav, treaba ta, sa nu ai aceleasi iesiri in familie, mai faci naibii vreun necaz in pula mea.

Esti un jeg , de ce pomenesti de famillie aurolacule, am spus eu ceva despre familia ta jegosule? Hai, da-mi un motiv!

• Like 1
Postat

Esti un jeg , de ce pomenesti de famillie aurolacule, am spus eu ceva despre familia ta jegosule? Hai, da-mi un motiv!

bolnavule, intelegi foarte bine ce zic, du-te-n pula mea ca nu esti sanatos la cap, ma refer fix strict la atacurile altora pentru ca am primit punct pozitiv de reputatie. Mergi la o investigatie la cap sa vezi ca e inca intact si nu mai divaga !

Postat

Ocnasilor de Nimfomane , toata duminica v-ati pierdut-o pe aici ca sa va lingeti pe coaie.

@Maciulie ala e tare . Ma gandeam eu ca e traitor prin online , de pe gruparea hastag,,,,si se intreaba toata ziua  s-o iau ia cur sau s-o refuz ? Cica a vazut recent  aici (pe topicul de mancare)  niste "masline" (din carne) prajite (puteau sa fie si inimioare de pasare) si repede ii faceau cu ochiul , gata sa se repeada sa le linga si pe acestea (fie si din fotografie)

Moare mineru' ca i-ai inchis Topicul si nu poate sa scrie pe acesta ...distrusu' (patologic)  nu mai stie nici el , de multe ori , cu cine se cearta pe aici ...hahahaha

Lol...ce repede te-am activat prostalaule  .

Se putea sa ratezi tu sa-mi dai o limba in cur , fie si virtuala , cum esti obisnuit in ultima perioada , lacheule traitor in online

Este o jigodie ordinara, un caine turbat in agonie, cica are familie, vai mortii lor

O fi si greu de observat ca e bolnav psihic ...si asta de ani de zile 

Ce draq sa-i faci , il sorcovesti ocazional cu pula peste bot  , ca-i place ,  si-ti vezi de treaba ta

Faceam caterinca de ospatar si m-am trezit ca-mi suge pula fara sa imi ceara voie. Pe urma nu recunoaste, cica tot eu il atac, mi-as pula in natia lui de oligofreni

E labil psihic grav de tot de cand te viseaza

Tine-l in lesa ca-mi bag pula in el de nu se vede

Ii dai apa la moara stiuletarului! Este problema ta ce faci, nu stiu de unde s-a ajuns aici dar am sa caut, nu eu am pomenit de familia ta! Faptul ca ......spune multe!!!

Postat

Cat despre cum injur cand sunt atacat fara nici un motiv, injur cum vrea pula mea, nu cum dictezi tu, oligofrenule !

Mai da-te_n pula mea de idiot cretin si handicapat! Tu m-ai injurat fara motiv cretinule clonat!

Postat

Mai da-te_n pula mea de idiot cretin si handicapat! Tu m-ai injurat fara motiv cretinule clonat!

du-te-n pizda matii' tu si tu natia ta oligofreni veniti de la Obregia, nici acum nu ai inteles nimic. Esti grav bolnav , reactii de handicapat, ca o catea turbata ai inceput sa musti pula care te-a hranit

Postat

du-te-n pizda matii' tu si tu natia ta oligfreni veniti de la Obregia, nici acum nu ai inteles nimic. Esti grav bolnav , reactii de handicapat, ca o catea turbata ai inceput sa musti pula care te-a hranit

Gata ma terminați.

• Like 2
Postat

du-te-n pizda matii' tu si tu natia ta oligfreni veniti de la Obregia, nici acum nu ai inteles nimic. Esti grav bolnav , reactii de handicapat, ca o catea turbata ai inceput sa musti pula care te-a hranit

Si ma-ta este mandra de tine jegosule? Vai steaua ei, esti atat de handicapat incat .... Da-te-n pula calului de idiot, esti un jegos!

• Like 1
Postat

Si ma-ta este mandra de tine jegosule? Vai steaua ei, esti atat de handicapat incat .... Da-te-n pula calului de idiot, esti un jegos!

Oligofrenule, nu te-ai saturat sa imi sugi pula ?!? citeste mai jos mi-as pula in natia ta de copil facut la betie

Gata ma terminați.

Postat

Oligofrenule, nu te-ai saturat sa imi sugi pula ?!? citeste mai jos mi-as pula in natia ta de copil facut la betie

Sictir Handicapatule!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...