Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Miss Kin isi doreste o pizda si strange bani pentru operatie
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 6, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 6, 2019 Asta e mai hater decat catzeaua Machucambo.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Asta e mai hater decat catzeaua Machucambo.Demersul tau este decent si te inteleg. E timpul sa iei pula legal 2 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 6, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 6, 2019 De cand ma citezi tu pe mine, saracie?
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 6, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 6, 2019 Hater=ăla care se pișă pe mă-sa lui Nea Caisă, zis Muiessi.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 6, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 6, 2019 Miskine ai bre un ban de'un covrig ? Iti dau eu gaura =))))) 1
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Miskine ai bre un ban de'un covrig ? Iti dau eu gaura =))))) Miskine ai bre un ban de'un covrig ? Iti dau eu gaura =))))) gaora din ma-ta ? gaora da jos ? fututi rasa matii da frizer
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 https://data.whicdn.com/images/300704001/original.gif
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Chelner.....cine te-a invatat tehnica sa nu versi vinul pe pantaloni ? Esti talent baiatule hai sa-ti lipesc o bancnota pe frunte.......asa ....bravo ma! Lasa cu atatea multumiri .....sa traiesti si tu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Mor de cald, pisa-m-as pe chelia lui picon si pe tarfa, care l-a nascut(poate ar trebui sa intre in folclor...) Incalzirea globala, populatia in continua crestere, ieri am citit raportul ONU, indelung asteptat, in care se afirma, ca mii de specii sunt in pericol de extinctie, chiar si rasa Pekinez Curentat, desi 3 reprezentanti ai acesteia, mai sus, ai de :) mea. In rest, cum zice Vasile, pă sistem si pă depresie. Halim pita cu ou si bulion, citem presa despre incornorarea lu' Gogu Miskin, drept The Undisputed King of Bangkok", "extinca-v-as" neamurile de neamuzanti. :)
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 7, 2019 I'auzi vere ce fel vorbeste asta de tine, ;staiar; in gat mancarea aia de lume a 4'a.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 7, 2019 Scrie și dă gheare, acoloșa, la UN? Or fi și alea pă cale dă dispariție. 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 7, 2019 Laureliane, prost te-o mai facut.Si nu inteleg, de ce. Ai de :) mea.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 7, 2019 Ți-ai lua venele pă lung, dacă ai realiza cât de imbecil ești, Senor Culo. Bine, asta ar fi o opțiune obligatorie, căreia nu trebuie să-i diminuăm importanța. Bineanteles. 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 7, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 7, 2019 Ce a patit Ham-Ham-ul asta de i s-a ajustat in halul asta Reputatia ?Sa fiu in locul lui , mi-ar fi rusine sa mai intru pe contul acesta .Adica , ce naiba , latri toata ziua ptr. CSP , injuri/jignesti la foc automat si astia te lucreaza pe la spate ca pe Pecoaie ? Pai e frumos ? Zii tu ...chiar neproductiva situatia in care ai ajuns .Ia du-te , mahhh, la sclavu' ala de Pepelica si vezi , ce zice ? Cere-i o parerea , ca el era cu ajutoarele in caz de nevoie , Parca asa stiu . 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 7, 2019 Ce a patit Ham-Ham-ul asta de i s-a ajustat in halul asta Reputatia ? Sa fiu in locul lui , mi-ar fi rusine sa mai intru pe contul acesta .Adica , ce naiba , latri toata ziua ptr. CSP , injuri/jignesti la foc automat si astia te lucreaza pe la spate ca pe Pecoaie ? Pai e frumos ? Zii tu ...chiar neproductiva situatia in care ai ajuns . Ia du-te , mahhh, la sclavu' ala de Pepelica si vezi , ce zice ? Cere-i o parerea , ca el era cu ajutoarele in caz de nevoie , Parca asa stiu . Da’ de unde știi, cretinule, că mi s-a ajustat reputația? Categoric CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI. Bineanteles. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 7, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 7, 2019 Latra mai tare , si convingator ..ca-ti creste la loc
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Latra mai tare , si convingator ..ca-ti creste la loc Imparate ... Papurisu ala unde te pisi...... tine de casa ta sau e teren public? 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 Ce a patit Ham-Ham-ul asta de i s-a ajustat in halul asta Reputatia ? Sa fiu in locul lui , mi-ar fi rusine sa mai intru pe contul acesta .Adica , ce naiba , latri toata ziua ptr. CSP , injuri/jignesti la foc automat si astia te lucreaza pe la spate ca pe Pecoaie ? Pai e frumos ? Zii tu ...chiar neproductiva situatia in care ai ajuns . Ia du-te , mahhh, la sclavu' ala de Pepelica si vezi , ce zice ? Cere-i o parerea , ca el era cu ajutoarele in caz de nevoie , Parca asa stiu . Iar ai aparut SOBOLANE? Te-ai saturat de clone si apari pe contul care te-a consacrat ca pe idiotul forumuluiu? :laugh2 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 Latra mai tare , si convingator ..ca-ti creste la loc Chilotare, spale-te la gura, pute a cur! :laugh2 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 Ce a patit Ham-Ham-ul asta de i s-a ajustat in halul asta Reputatia ? Sa fiu in locul lui , mi-ar fi rusine sa mai intru pe contul acesta .Adica , ce naiba , latri toata ziua ptr. CSP , injuri/jignesti la foc automat si astia te lucreaza pe la spate ca pe Pecoaie ? Pai e frumos ? Zii tu ...chiar neproductiva situatia in care ai ajuns . Ia du-te , mahhh, la sclavu' ala de Pepelica si vezi , ce zice ? Cere-i o parerea , ca el era cu ajutoarele in caz de nevoie , Parca asa stiu . Clonele tale bolnavule psihic! Asa ai procedat, asa procedezi, esti previzibil de prost si analfabet!
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 7, 2019 Laureliane, prost te-o mai facut.Si nu inteleg, de ce. Ai de :) mea.Semeni tot mai mult cu kiki jigodie analfabeta din vaslui! :laugh2 1
Postări Recomandate