Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Segarcea. Bine ca-s în trecere, în mașină, numai ciori pe aici.

• Oras:Ucea
Postat

Mă gândeam că ți-ar prinde bine un pahar de vin, d-ăla la 2 euro paharu’, sau pișat, că tot aia e.

Vizitator loving boy
Postat

Mă gândeam că ți-ar prinde bine un pahar de vin, d-ăla la 2 euro paharu’, sau pișat, că tot aia e.

ofertă digi?
Postat

Io ma gandeam, ca ti-ar prinde bine o lesa sau vre-un os, pisa-m-as pe tine de lache etern.

Vre-un, da, futu-te-n gât.

• Like 1
Postat

Din fata de la Osho.

Te duc ba si in Copenhaga, da-te dreaq de trist fara prieteni, cititor de TripAdvisor.

Rezolv eu de pasapoarte din alea VIP negre, ca nu te iau cu mine cu viza aia de capsunar, numai fa rost de niste paleti si doua proaste. :))))

Vizitator loving boy
Postat

Te duc ba si in Copenhaga, da-te dreaq de trist fara prieteni, cititor de TripAdvisor.

Rezolv eu de pasapoarte din alea VIP negre, ca nu te iau cu mine cu viza aia de capsunar, numai fa rost de niste paleti si doua proaste. :))))

de unde, că proastele s-au dus la mamaia, cu tataia
Postat

Vai de :)))))))))))))))))) mea.

Si hater, dar si prost.

Inteligența ta e absolut năucitoare. Mă-ntreb dacă ești așa din născare (fătare) așa sau te antrenezi.

• Like 1
Postat

Laureliane, nu latra, ca se sperie danejii de tine.

Se “serie” vre-un danej, zici?

Futu-te-n gât, academiciene.

• Like 1
  • Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Laureliane, nu latra, ca se sperie danejii de tine.

iesi ba , da-te-n pula noastra da prost da Vaslui , si rau de gura =)))

• Like 1
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Gataaaaaaaa.

Ce-mi place la astea 3, Danmark/Sverige/Norge, este faptul, ca limbile sunt foarte asemanatoare.

Mai ales daneza cu norvegiana.

Cu mici si rare exceptii, te faci inteles, vorbind svenska i København, dansk i Trondhjem sau norsk i Göteborg.

In :) mea, prima data, cand am iesit din Vaslui, mergand cu trenul mortii vreo 10 ore pana la Cluj, niciun ardelean nu a priceput o iota din ceea ce voroveam.

Ai de :) mea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...