el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 25, 2019 *doctorant, doctoranti*doctorand, deci emigrand, nu emigrant. Ai de :) mea, fa checkout, prostu' satului. Link spre comentariu
selection Reputație: 13 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Doctor Zhivago ! :) (RIP Omar Sharif :( ) Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 25, 2019 bun, deci confirmi ca esti cretinam vrut sa fiu sigurnu e loc de greseala aici 1 Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 25, 2019 si totusi intri si urmaresti offline cum ne batem joc de viata unui prapaditun prapadit care toata viata a fost saraccare a strans bani cum a putut stergand la cur pe altiicare nu a lasat un fund neatinssi sa ajungi la 45 de ani sa fii parasit de femeiefiicata va ajunge in curand pe publi24 pentru ca are un viitor marodar tu mergi in cele mai sarace tari unde de 50 euro esti vazut ca un heffeconcluzia o poate trage orice om sanatos la cap 1 Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 25, 2019 viata ta e scurta si plina de cacatstiai asta de cand iesit din uterul care te-a adus pe aceasta planetain acest chinsa iti fie tarana usoara Link spre comentariu
selection Reputație: 13 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 si totusi intri si urmaresti offline cum ne batem joc de viata unui prapaditun prapadit care toata viata a fost saraccare a strans bani cum a putut stergand la cur pe altiicare nu a lasat un fund neatinssi sa ajungi la 45 de ani sa fii parasit de femeiefiicata va ajunge in curand pe publi24 pentru ca are un viitor marodar tu mergi in cele mai sarace tari unde de 50 euro esti vazut ca un heffeconcluzia o poate trage orice om sanatos la capHei, caterinca e una, trolling e una, dar detalii personale (chiar si false) nu e ok, parerea mea ! :( :no2 1 Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 25, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 25, 2019 Hei, caterinca e una, trolling e una, dar detalii personale (chiar si false) nu e ok, parerea mea ! :( :no2 e strictul adevarnu ne ascundem sub mastispunem lucrurilor asa cum suntasta ca sa vada si acest emigrant ce a realizat el in viata astanimic Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 ce rasa ma-tii ai ma catel =)) cine te-a suparat ? 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 25, 2019 Ce aberezi, doctorantule, p-acilea?Cati ani am, 45? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iunie 25, 2019 Stai dreaq parcat, lachete parlit. Ma pis pe tine de lacheu etern. Ma pis pe tine, pe chelia ta si pe ma-ta. Ai de :) meaCe te-ai opărit așa, bă, căcatule? ‘Te dreaq de țăran bășit! 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iunie 25, 2019 Ce aberezi, doctorantule, p-acilea?Cati ani am, 45?Ai 45 de ani de mârlănie, Senor Pielea Pulii. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 25, 2019 Ia, uite, sudistii. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-bataie-pe-pepeni-gratis-pe-o-sosea-din-teleorman-1151358 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 25, 2019 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 25, 2019 Pai vino in pizda ma-tii si ajuta-ne,educa-i,şeruieşte din cunostintele tale,strategii,liman,o sugi aiurea de ani de zile cum suge un popandau la biberon,bai ricky gervais speriat/fricos. :) Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 25, 2019 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 25, 2019 :)) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iunie 25, 2019 Pidsadera e atat de prost, incat prostia insasi, daca ar putea, i-ar cere daune morale si materiale. PS. *doctoranzi, nu doctoranti, pisa-m-as pe tine de prostalau.Popârțane, lasă asta, că ești mai prost ca pula mea. Mai bine zi ceva despre opțiunile obligatorii, cărora nu trebuie să le diminuăm importanța. Mulțumesc anticipat 1 Link spre comentariu
il duce Reputație: -102 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Pai vino in pizda ma-tii si ajuta-ne,educa-i,şeruieşte din cunostintele tale,strategii,liman,o sugi aiurea de ani de zile cum suge un popandau la biberon,bai ricky gervais speriat/fricos. :)ăi mui', ce faci? mi-a fost dor de tine. :)pă undi umblii? Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 26, 2019 si totusi intri si urmaresti offline cum ne batem joc de viata unui prapaditun prapadit care toata viata a fost saraccare a strans bani cum a putut stergand la cur pe altiicare nu a lasat un fund neatinssi sa ajungi la 45 de ani sa fii parasit de femeiefiicata va ajunge in curand pe publi24 pentru ca are un viitor marodar tu mergi in cele mai sarace tari unde de 50 euro esti vazut ca un heffeconcluzia o poate trage orice om sanatos la capse sinucide =)) 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 26, 2019 Am zis sa-mi fac un selfie cu Mica Baragladina Daneza. Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 bravo bossulik Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Cam asa imi imaginez un sclav kinuit. In genunchi, printre chistoace de tigari. PS Al nostru are unghiile mari si murdare :) 3 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 cine e ala ? ca nu cred ca este miliardarul miskin/miky77. Miskin e la moda cu Tom Ford si era bun prieten cu Karl Lagerfeld, blugii aia nu se asorteaza cu ciorapii aia si tipul pare undeva la 49 ani, se vede ca a slabit brusc, gusa, poate de la stres. Deci nu are cum sa fie el 1 Link spre comentariu
harmalaie Reputație: 1 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Mi-am dat seama din prima clipa ca nu e Miskin acolo. Am avut o singura ezitare atunci cand am observat ca tipul din poza sta in genunchi. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Cum sa fie el. Ala ve ceva ochelarist pseudo semi asiatic pervers.Poate e boyfriendu lu miskinel :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 26, 2019 Un truism : prosti v-a(u) mai facut. Pe unii mai mult, pe altii mai putin. Continuati. :) Link spre comentariu
Postări Recomandate